1 RUM 2 RUM 3 RUM 4 RUM 5+ RUM

Hyresvärdar i Degerfors


Vi listar alla kommunala och privata hyresvärdar i Degerfors. Via vår lista kan du se alla hyresvärdar i Degerfors som du kan söka förstahandskontrakt hos.

Degerforsbyggen
Degerforsbyggen är kommunens eget bostadsbolag. Lägenheterna i egna beståndet återfinns i Degerfors, Svartå och Åtorp. Med sitt bestånd på cirka 800 lägenheter erbjuder man kommunens största utbud av bostäder. Vakanser kan ansökas direkt på hyresvärdens webbplats.

PJ Fastigheter
En av få hyresvärdar i Degerfors som hyr ut villor och parhus. Ett parhus, med två lägenheter, och 13 villor består beståndet av, samtliga med 4 RoK belägna strax utanför stadskärnan. De som önskar bli hyresgäster hos PJ kan lämna sitt intresse på deras hemsida.

Telefon: 070-618 33 16
E-post: jan.persson@pjfastigheter.se
Hemsida: www.pjfastigheter.se


Senäte i Degerfors
Privat hyresvärd som förvaltar 150 hyreslägenheter i Degerfors. Bostäderna är belägna på Sandgatan och Herrgårdsgatan. För att kunna söka bostad hos Senäte behöver du först anmäla dig som bostadssökande till hyresvärden vilket görs på hemsidan.

Adress: Sandgatan 23 B, Degerfors
Telefon: 0586-440 64
E-post: degerfors@senate.se
Hemsida: www.senate.se


HSB Karlskoga-Degerfors
Har sedan 2010 ett bestånd av hyresrätter i Degerfors. Bostäderna som du kan söka hos HSB är på 1-3 rum och kök, belägna på Brattgränd och Medborgargatan i centrum. På fastighetsägarens hemsida kan du ansöka om en lägenhet.

Telefon: 0586 - 362 90
E-post: hsb@karlskoga.hsb.se
Hemsida: www.hsbkarlskoga.se


Podium Fastigheter
Äger och förvaltar cirka 1 000 hyreslägenheter i mindre och mellanstora svenska städer. I Degerfors hittas 236 av dessa lägenheter i områdena Agen och Bruket. För att ansöka om en trevlig bostad som hyresvärden erbjuder besöker du deras hemsida och fyller i en ansökan.

Telefon: 08-766 00 92
E-post: info@podiumfastigheter.se
Hemsida: www.podiumfastigheter.seHur hittar jag privata hyresvärdar i Degerfors utan kö?

Det snabbaste sättet för dig som nyinflyttad i Degerfors att hitta ett förstahandskontrakt är att ansöka om bostad hos privata hyresvärdar utan kö. I vår hyresvärdslista kan du se alla privata bostadsbolag i Degerfors. Många av dessa hyresvärdar tillämpar inte bostadskö utan väljer fritt bland de bostadssökande vem som skall kallas till lägenhetsvisning.

Vilka hyresvärdar har lediga lägenheter i Degerfors?

Vi uppdaterarar flera gånger om dagen utbudet av lediga lägenheter hos de privata och kommunala hyresvärdarna i Degerfors. Hos oss kan du se listor med alla Degerforss hyresvärdar samt i realtid se utbudet av lediga lägenheter hos dem.