Information om Ekerö Bostäder

Det kommunala bostadsbolaget Ekerö Bostäder är ett allmännyttigt bostadsbolag som äger och förvaltar runt 900 lägenheter och radhus runt om i kommunen.

Bostäderna i beståndet är främst belägna i Ekerö tätort men ett utbud finns även i Stenhamra, Drottningholm, Brunna och på Adelsö. Oavsett i vilket område du väljer att bosätta dig har du närhet till natur och bad. I Ekerö centrum och Stenhamra har hyresgäster nära till skola, butiker, kommunikation och övrig samhällsservice. Ekerö Bostäder förvaltar från små ettor väl lämpade för singelhushåll upp till femrumslägenheter lämpade för barnfamiljer.

Via Ekerö Bostäders hemsida kan du se vakanta bostäder som är tillgängliga för uthyrning. För att ansöka om en bostad behöver du registrera dig i hyresvärdens kösystem. Vakanser ligger vanligen ute på hemsidan under sju dagar då registrerade kan boka intresseanmälan på intressanta objekt. De fem sökande med högst bopoäng bjuds in till visning. Bopoäng baseras på köpoäng och prioritet.

Kontakta Ekerö Bostäder
Adress: Bryggavägen 110, Ekerö
Telefon: 08-420 032 00
E-post: info@ekerobostader.se
Hemsida: www.ekerobostader.se

Lediga lägenheter

Du behöver själv lämna din bostadsansökan direkt till hyresvärden. Vi bevakar och visar dig lägenhetsutbudet hos Ekerö Bostäder men du kan inte ansöka via oss.Din bostadsansökan behöver du lämna direkt till hyresvärden via www.ekerobostader.seVisa fler lediga lägenheter i Ekerö