1 RUM 2 RUM 3 RUM 4 RUM 5+ RUM

Bostad i Eksjö

Bevaka lediga lägenheter i Eksjö

Vi är en webbtjänst som låter dig bevaka utbudet av lediga lägenheter från hyresvärdarna i Eksjö samt andrahandsmarknaden. Via oss ser du kontaktuppgifter till uthyrare av lediga lägenheter i Eksjö. Du behöver själv ansöka hos den enskilda uthyraren.

Lediga lägenheter15+


10120+


100020000+

Hyresvärdar

Vi visar kontaktuppgifter till Eksjös hyresvärdar. Du behöver själv ta kontakt med och registrera dig hos respektive hyresvärd för att ansöka om bostad hos dem.
Eksjöbostäder
Den kommunala hyresvärden Eksjöbostäder äger runt 1 200 hyreslägenheter i kommunen. Samtliga återfinns i Eksjö och Mariannelund tätort. Du behöver registrera en bostadsanmälan på hyresvärdens hemsida innan du kan ansöka om lediga lägenheter.Privata hyresvärdar i Eksjö


Norrgården Fastighetsförvaltning
På centrala adresser i Eksjö förvaltar Norrgården Fastighetsförvaltning hyresrätter. Lägenheterna återfinns i äldre vackra byggnader men även i nyproducerade hyreshus. Du är välkommen att ta kontakt med Norrgården om någon vakans på deras hemsida är av intresse.

Adress: Stora Torget 1, Eksjö
Telefon: 0381-10590
E-post: info@norrgarden.com
Hemsida: www.norrgarden.com


Hjertqvist Fastigheter
Familjeföretag som hyr ut lägenheter i Eksjö. Beståndet är fördelat mellan Sandhemsgatan i norra staden, naturnära Österströmsvägen och Österlånggatan nära Stora Torget. Man erbjuder bostäder upp till fyrarummare med hög standard.

Adress: Läroverksgatan 11, Eksjö
Telefon: 070-310 70 92
E-post: carina.hjertqvist@hotmail.se
Hemsida: www.hjertqvistfastigheter.se


Bruzahem
I Eksjö kommun har den privata hyresvärden Bruzahem närmare 90 hyresrätter fördelade på 8 fastigheter. De har både mindre hyreshus och fastigheter med radhuskänsla. Kontakta hyresvärden vid önskan om att hyra lägenhet.

Telefon: 0496 101 95
E-post: info@bruzahem.se
Hemsida: www.bruzahem.se


Ridddarberget
Erbjuder 15 lägenheter, i storlek 1-5 rum och kök, fördelade på två fastigheter i centrala Eksjö. På Södra Storgatan/Nybrogatan finns bland annat två paradvåningar vilka omfattar cirka 200 kvm vardera.

Telefon: 0383-76 39 50
E-post: info@riddarberget.se
Hemsida: www.riddarberget.se


Larms Fastigheter
Har sedan uppstarten 2003 kraftigt ökat sitt fastighetsbestånd till att nu omfatta 19 fastigheter med cirka 200 hyreslägenheter. Det hittas både större hyreshus och mindre fastigheter, med omgivande trädgård och lägenheter i markplan, i beståndet.

Adress: Hässelåsgatan 9, Eksjö
Telefon: 0381-126 00
E-post: info@larmsfastigheter.se
Hemsida: www.larmsfastigheter.se