1 RUM 2 RUM 3 RUM 4 RUM 5+ RUM

Bostad i Eksjö

Sök lediga lägenheter i Eksjö

Hos oss hittar du nästan alla lediga lägenheter i Eksjö. Du kan fritt söka bland de 9 lägenheter som ligger ute för uthyrning och efter registrering se hur du kontaktar den hyresvärd som du vill söka bostad hos. Vi listar både första- och andrahandskontrakt. Via oss hittar du lediga bostäder från flera privata hyresvärdar i Eksjö.

Lediga lägenheter


15+


10120+


100020000+

Önskar hyra


Lägg in din egen annons gratis

Hyresvärdar

Eksjöbostäder
Den kommunala hyresvärden Eksjöbostäder äger runt 1 200 hyreslägenheter i kommunen. Samtliga återfinns i Eksjö och Mariannelund tätort. Du behöver registrera en bostadsanmälan på hyresvärdens hemsida innan du kan ansöka om lediga lägenheter.Privata hyresvärdar i Eksjö


Norrgården Fastighetsförvaltning
På centrala adresser i Eksjö förvaltar Norrgården Fastighetsförvaltning hyresrätter. Lägenheterna återfinns i äldre vackra byggnader men även i nyproducerade hyreshus. Du är välkommen att ta kontakt med Norrgården om någon vakans på deras hemsida är av intresse.

Adress: Stora Torget 1, Eksjö
Telefon: 0381-10590
E-post: info@norrgarden.com
Hemsida: www.norrgarden.com


Hjertqvist Fastigheter
Familjeföretag som hyr ut lägenheter i Eksjö. Beståndet är fördelat mellan Sandhemsgatan i norra staden, naturnära Österströmsvägen och Österlånggatan nära Stora Torget. Man erbjuder bostäder upp till fyrarummare med hög standard.

Adress: Läroverksgatan 11, Eksjö
Telefon: 070-310 70 92
E-post: carina.hjertqvist@hotmail.se
Hemsida: www.hjertqvistfastigheter.se


Bruzahem
I Eksjö kommun har den privata hyresvärden Bruzahem närmare 90 hyresrätter fördelade på 8 fastigheter. De har både mindre hyreshus och fastigheter med radhuskänsla. Kontakta hyresvärden vid önskan om att hyra lägenhet.

Telefon: 0496 101 95
E-post: info@bruzahem.se
Hemsida: www.bruzahem.se


Ridddarberget
Erbjuder 15 lägenheter, i storlek 1-5 rum och kök, fördelade på två fastigheter i centrala Eksjö. På Södra Storgatan/Nybrogatan finns bland annat två paradvåningar vilka omfattar cirka 200 kvm vardera.

Telefon: 0383-76 39 50
E-post: info@riddarberget.se
Hemsida: www.riddarberget.se


Larms Fastigheter
Har sedan uppstarten 2003 kraftigt ökat sitt fastighetsbestånd till att nu omfatta 19 fastigheter med cirka 200 hyreslägenheter. Det hittas både större hyreshus och mindre fastigheter, med omgivande trädgård och lägenheter i markplan, i beståndet.

Adress: Hässelåsgatan 9, Eksjö
Telefon: 0381-126 00
E-post: info@larmsfastigheter.se
Hemsida: www.larmsfastigheter.se