1 RUM 2 RUM 3 RUM 4 RUM 5+ RUM

Bostad i Eksjö

Sök alla lediga lägenheter i Eksjö

I Eksjö finns ingen bostadskö utan du som söker bostad ansvarar själv för att ta kontakt med alla hyresvärdar på orten för att kontrollera utbudet av lediga lägenheter. Utöver den stora kommunala hyresvärden Eksjöbostäder finns ytterligare 6 privata hyresvärdar i Eksjö som hyr ut lägenheter.

Lediga lägenheter15+


10120+


100020000+

Hyresvärdar


Eksjöbostäder
Hos Eksjöbostäder kan du registrera dig som bostadssökande för att ansöka om de lediga hyresrätter. Vill du ansöka om nyproducerade och moderna hyresrätter har du möjlighet att ringa direkt till Eksjöbostäder och anmäla intresse. Nya lägenheter publiceras varje vardag.Privata hyresvärdar i Eksjö


Norrgården Fastighetsförvaltning
Hyresvärden Norrgården har flera bostadsfastigheter i Eksjö. Lägenheterna återfinns längsmed Storgatan, Köpmangatan och Jungfrugatan. Du kan ringa till Norrgården Fastighetsförvaltning och anmäla ditt intresse för att hyra bostad.

Adress: Södra Storgatan 13, Eksjö
Telefon: 0381-10590
E-post: info@norrgarden.com
Hemsida: www.norrgarden.com


Hjertqvist Fastigheter
Familjeägt bostadsbolag med 25 hyreslägenheter i anslutning till Stora Torget i Eksjö. Hyresvärden förvaltar även nybyggda och moderna hyresrätter med utsikt över sjön Hunsnäsen, ett par minuters gångavstånd från stadskärnan. Hjertqvist Fastigheter välkomnar bostadsansökningar.

Adress: Läroverksgatan 11, Eksjö
Telefon: 070-310 70 92
E-post: carina.hjertqvist@hotmail.se
Hemsida: www.hjertqvistfastigheter.se


Reveljen
Fastighetsbolaget Reveljen har 50 lägenheter för uthyrning i Eksjö. Lägenheterna är fördelade på 12 fastigheter och finns i storlek från 1 till 4 rum och kök. Om du har frågor om att hyra bostad kan du skicka dessa via e-post eller ringa.

Telefon: 0496-101 99
E-post: info@bruzahem.se
Hemsida: www.bruzahem.se


Ridddarberget
Hyresvärd med 2 bostadsfastigheter med totalt 15 hyreslägenheter i Eksjö. Lägenheterna ligger centralt på Södra Storgatan i korsningen mot Nybrogatan. Lägenheterna är från 1 till 4 rum och kök stora. Du kan lämna en intresseanmälan om du är intresserad av att hyra bostad.

Telefon: 0383-76 39 50
E-post: info@riddarberget.se
Hemsida: www.riddarberget.se


Heidenfors Fastigheter
Familjeägda fastighetsbolaget Heidenfors har både lägenheter och lokaler för uthyrning i centrala Eksjö. Om du vill komma i fråga för att få hyra en lägenhet tar du kontakt med Heidenfors Fastigheter per telefon eller via e-post och berättar om dina önskemål.

Telefon: 0707-70 60 10
E-post: david@heidenfors.net
Hemsida: www.heidenfors.net


Larms Fastigheter
Snabbväxande privat hyresvärd i Eksjö med 200 lägenheter för uthyrning. Tar emot intresseanmälningar för bostad och återkommer till dig om man får in en lägenhet som stämmer in på dina önskemål. En lämnad intresseanmälan är giltig i 12 månader och behöver förnyas därefter.

Adress: Hässelåsgatan 9, 575 36 Eksjö
Telefon: 0381-126 00
E-post: info@larmsfastigheter.se
Hemsida: www.larmsfastigheter.se