1 RUM 2 RUM 3 RUM 4 RUM 5+ RUM

Bostad i Eksjö

Sök alla lediga lägenheter i Eksjö

I Eksjö finns ingen bostadskö utan du som söker bostad ansvarar själv för att ta kontakt med alla hyresvärdar på orten för att kontrollera utbudet av lediga lägenheter. Utöver den stora kommunala hyresvärden Eksjöbostäder finns ytterligare 6 privata hyresvärdar i Eksjö som hyr ut lägenheter.


Andrahand


Starta bevakning av nya lediga lägenheterHyr ut din lägenhet i andra hand. Det är gratis.

Hyresvärdar


Eksjöbostäder
Varje vardag publicerar Eksjöbostäder de lediga lägenheter som uppkommer när befintliga hyresgäster flyttar ut. Eksjöbostäder är stadens absolut största hyresvärd och har över 1 300 lägenheter för uthyrning. Eksjöbostäder är ett allmännyttigt bostadsbolag och ägs av kommunen.Privata hyresvärdar i Eksjö


Heidenfors Fastigheter
Familjeägda fastighetsbolaget Heidenfors har både lägenheter och lokaler för uthyrning i centrala Eksjö. Om du vill komma i fråga för att få hyra en lägenhet tar du kontakt med Heidenfors Fastigheter per telefon eller via e-post och berättar om dina önskemål.

Telefon: 0707-70 60 10
E-post: david@heidenfors.net
Hemsida: www.heidenfors.net


Norrgården Fastighetsförvaltning
Hyresvärden Norrgården har flera bostadsfastigheter i Eksjö. Lägenheterna återfinns längsmed Storgatan, Köpmangatan och Jungfrugatan. Du kan ringa till Norrgården Fastighetsförvaltning och anmäla ditt intresse för att hyra bostad.

Adress: Södra Storgatan 13, Eksjö
Telefon: 0733-141 241
E-post: info@norrgarden.com
Hemsida: www.norrgarden.com


Hamhus
Privat hyresvärd med en bostadsfastighet i Eksjö invid Stora Torget. Fastigheten består av 615 kvm bostadsyta och 1055 kvm kontorsyta. Hamhus kan även erbjuda lägenheter i Falköping, Huskvarna, Jönköping, Ljungby, Nässjö, Tidaholm och Värnamo.

Telefon: 036-30 40 30
E-post: conny.andersson@hamhus.se
Hemsida: www.hamhus.se


Reveljen
Fastighetsbolaget Reveljen har 50 lägenheter för uthyrning i Eksjö. Lägenheterna är fördelade på 12 fastigheter och finns i storlek från 1 till 4 rum och kök. Om du har frågor om att hyra bostad kan du skicka dessa via e-post eller ringa.

Telefon: 0496-10199
E-post: helen.adolfsson@bruzahem.se
Hemsida: www.bruzahem.se/reveljen.html


Ridddarberget
Hyresvärd med 2 bostadsfastigheter med totalt 15 hyreslägenheter i Eksjö. Lägenheterna ligger centralt på Södra Storgatan i korsningen mot Nybrogatan. Lägenheterna är från 1 till 4 rum och kök stora. Du kan lämna en intresseanmälan om du är intresserad av att hyra bostad.

Telefon: 0383-76 39 50
E-post: info@riddarberget.se
Hemsida: www.riddarberget.se


Larms Fastigheter
Snabbväxande privat hyresvärd i Eksjö med 200 lägenheter för uthyrning. Tar emot intresseanmälningar för bostad och återkommer till dig om man får in en lägenhet som stämmer in på dina önskemål. En lämnad intresseanmälan är giltig i 12 månader och behöver förnyas därefter.

Adress: Hässelåsgatan 9, 575 36 Eksjö
Telefon: 0381-126 00
E-post: info@larmsfastigheter.se
Hemsida: www.larmsfastigheter.se