1 RUM 2 RUM 3 RUM 4 RUM 5+ RUM

Bostad i Eksjö

Bevaka lediga lägenheter i Eksjö

Vi är en webbtjänst som låter dig bevaka utbudet av lediga lägenheter från hyresvärdarna i Eksjö samt andrahandsmarknaden. Via oss ser du kontaktuppgifter till uthyrare av lediga lägenheter i Eksjö. Du behöver själv ansöka hos den enskilda uthyraren.

Lediga lägenheter15+


10120+


100020000+

Hyresvärdar

Vi visar kontaktuppgifter till Eksjös hyresvärdar. Du behöver själv ta kontakt med och registrera dig hos respektive hyresvärd för att ansöka om bostad hos dem.
Eksjöbostäder
Hos Eksjöbostäder kan du registrera dig som bostadssökande (www.eksjobostader.se) för att ansöka om de lediga hyresrätterna. Hyresvärden förvaltar 1200 lägenheter i Eksjö och är stadens största fastighetsägare. Eventuella lägenhetsvakanser publiceras på vardagar.Privata hyresvärdar i Eksjö


Norrgården Fastighetsförvaltning
På centrala adresser i Eksjö förvaltar Norrgården Fastighetsförvaltning hyresrätter. Lägenheterna återfinns i äldre vackra byggnader men även i nyproducerade hyreshus. Du är välkommen att ta kontakt med Norrgården om någon vakans på deras hemsida är av intresse.

Adress: Stora Torget 1, Eksjö
Telefon: 0381-10590
E-post: info@norrgarden.com
Hemsida: www.norrgarden.com


Hjertqvist Fastigheter
Familjeägt bostadsbolag med 25 hyreslägenheter i anslutning till Stora Torget i Eksjö. Hyresvärden förvaltar även nybyggda och moderna hyresrätter med utsikt över sjön Hunsnäsen, ett par minuters gångavstånd från stadskärnan. Hjertqvist Fastigheter välkomnar bostadsansökningar.

Adress: Läroverksgatan 11, Eksjö
Telefon: 070-310 70 92
E-post: carina.hjertqvist@hotmail.se
Hemsida: www.hjertqvistfastigheter.se


Bruzahem
I Eksjö kommun har den privata hyresvärden Bruzahem närmare 90 hyresrätter fördelade på 8 fastigheter. De har både mindre hyreshus och fastigheter med radhuskänsla. Kontakta hyresvärden vid önskan om att hyra lägenhet.

Telefon: 0496 101 95
E-post: info@bruzahem.se
Hemsida: www.bruzahem.se


Ridddarberget
Hyresvärd med 2 bostadsfastigheter med totalt 15 hyreslägenheter i Eksjö. Lägenheterna ligger centralt på Södra Storgatan i korsningen mot Nybrogatan. Lägenheterna är från 1 till 4 rum och kök stora. Du kan lämna en intresseanmälan om du är intresserad av att hyra bostad.

Telefon: 0383-76 39 50
E-post: info@riddarberget.se
Hemsida: www.riddarberget.se


Larms Fastigheter
Snabbväxande privat hyresvärd i Eksjö med 200 lägenheter för uthyrning. Tar emot intresseanmälningar för bostad och återkommer till dig om man får in en lägenhet som stämmer in på dina önskemål. En lämnad intresseanmälan är giltig i 12 månader och behöver förnyas därefter.

Adress: Hässelåsgatan 9, Eksjö
Telefon: 0381-126 00
E-post: info@larmsfastigheter.se
Hemsida: www.larmsfastigheter.se