1 RUM 2 RUM 3 RUM 4 RUM 5+ RUM

Hyresvärdar i Eksjö


Vi listar alla kommunala och privata hyresvärdar i Eksjö. Via vår lista kan du se alla hyresvärdar i Eksjö som du kan söka förstahandskontrakt hos.

Eksjöbostäder
Den kommunala hyresvärden Eksjöbostäder äger runt 1 200 hyreslägenheter i kommunen. Samtliga återfinns i Eksjö och Mariannelund tätort. Du behöver registrera en bostadsanmälan på hyresvärdens hemsida innan du kan ansöka om lediga lägenheter.

Norrgården Fastighetsförvaltning
På centrala adresser i Eksjö förvaltar Norrgården Fastighetsförvaltning hyresrätter. Lägenheterna återfinns i äldre vackra byggnader men även i nyproducerade hyreshus. Du är välkommen att ta kontakt med Norrgården om någon vakans på deras hemsida är av intresse.

Adress: Stora Torget 1, Eksjö
Telefon: 0381-10590
E-post: info@norrgarden.com
Hemsida: www.norrgarden.com


Bruzahem
I Eksjö kommun har den privata hyresvärden Bruzahem närmare 90 hyresrätter fördelade på 8 fastigheter. De har både mindre hyreshus och fastigheter med radhuskänsla. Kontakta hyresvärden vid önskan om att hyra lägenhet.

Telefon: 0496 101 95
E-post: info@bruzahem.se
Hemsida: www.bruzahem.se


Hjertqvist Fastigheter
Familjeföretag som hyr ut lägenheter i Eksjö. Beståndet är fördelat mellan Sandhemsgatan i norra staden, naturnära Österströmsvägen och Österlånggatan nära Stora Torget. Man erbjuder bostäder upp till fyrarummare med hög standard.

Adress: Läroverksgatan 11, Eksjö
Telefon: 070-310 70 92
E-post: carina.hjertqvist@hotmail.se
Hemsida: www.hjertqvistfastigheter.se


Ridddarberget
Erbjuder 15 lägenheter, i storlek 1-5 rum och kök, fördelade på två fastigheter i centrala Eksjö. På Södra Storgatan/Nybrogatan finns bland annat två paradvåningar vilka omfattar cirka 200 kvm vardera.

Telefon: 0383-76 39 50
E-post: info@riddarberget.se
Hemsida: www.riddarberget.se


Larms Fastigheter
Har sedan uppstarten 2003 kraftigt ökat sitt fastighetsbestånd till att nu omfatta 19 fastigheter med cirka 200 hyreslägenheter. Det hittas både större hyreshus och mindre fastigheter, med omgivande trädgård och lägenheter i markplan, i beståndet.

Adress: Hässelåsgatan 9, Eksjö
Telefon: 0381-126 00
E-post: info@larmsfastigheter.se
Hemsida: www.larmsfastigheter.seHur hittar jag privata hyresvärdar i Eksjö utan kö?

Det snabbaste sättet för dig som nyinflyttad i Eksjö att hitta ett förstahandskontrakt är att ansöka om bostad hos privata hyresvärdar utan kö. I vår hyresvärdslista kan du se alla privata bostadsbolag i Eksjö. Många av dessa hyresvärdar tillämpar inte bostadskö utan väljer fritt bland de bostadssökande vem som skall kallas till lägenhetsvisning.

Vilka hyresvärdar har lediga lägenheter i Eksjö?

Vi uppdaterarar flera gånger om dagen utbudet av lediga lägenheter hos de privata och kommunala hyresvärdarna i Eksjö. Hos oss kan du se listor med alla Eksjös hyresvärdar samt i realtid se utbudet av lediga lägenheter hos dem.