Lediga lägenheter EksjöbostäderEksjös kommunala bostadsbolag heter Eksjöbostäder och är den största hyresvärden i kommunen. Det egna beståndet av hyreslägenheter uppgår till 1 200 stycken och är belägna i tätorterna Eksjö och Mariannelund.

I Eksjö tätort har man runt 30 fastigheter som inrymmer bostäder. Man erbjuder en bred variation av bostäder gällande läge, storlek och standard. Det finns mysiga lägenheter med kakelugn, nybyggda fastigheter likaväl som lägenheter i mer naturnära områden. Oavsett vilket boende du väljer kommer hyresvärden anstränga sig för att du ska trivas med din bostad.

Om du önskar söka en av Eksjöbostäders lägenheter är du välkommen att registrera dig på deras hemsida. Därefter kan du se och skicka in intresseanmälningar på vakanta lägenheter.

Kontakta Eksjöbostäder
Adress: Österlånggatan 16, Eksjö
Telefon: 0381-363 00
E-post: eksjobostader@eksjo.se
Hemsida: www.eksjobostader.se

Du behöver själv lämna din bostadsansökan direkt till hyresvärden. Vi bevakar och visar dig lägenhetsutbudet hos Eksjöbostäder men du kan inte ansöka via oss. Din bostadsansökan behöver du lämna direkt till hyresvärden via www.eksjobostader.se

Visa alla lediga lägenheter i Eksjö