1 RUM 2 RUM 3 RUM 4 RUM 5+ RUM

Bostad i Emmaboda

Bevaka lediga lägenheter i Emmaboda

Vi är en webbtjänst som låter dig bevaka utbudet av lediga lägenheter från hyresvärdarna i Emmaboda samt andrahandsmarknaden. Via oss ser du kontaktuppgifter till uthyrare av lediga lägenheter i Emmaboda. Du behöver själv ansöka hos den enskilda uthyraren.

Lediga lägenheter15+


10120+


100020000+

Hyresvärdar

Vi visar kontaktuppgifter till Emmabodas hyresvärdar. Du behöver själv ta kontakt med och registrera dig hos respektive hyresvärd för att ansöka om bostad hos dem.
EBA
EBA (Emmaboda Bostad) dominerar hyresmarknaden i Emmaboda. Hyresvärden anger på sin hemsida att studenter vid Linnéuniversitetet har 20 % rabatt på månadshyran om de hyr hos EBA.Privata hyresvärdar i Emmaboda


Älmeboda Bygg
Erbjuder ett större antal hyreslägenheter i Emmaboda. Lägenheterna är belägna i flerfamiljshus som ofta har en litet trädgård utanför huset. För att ansöka om en bostad är du välkommen att fylla i en intresseanmälan på Älmeboda Byggs hemsida.

Telefon: 0477-602 75
E-post: kontor@almebodabygg.se
Hemsida: www.almebodabygg.se


Emmaboda Bostad
Bestånd om 18 lägenheter i Emmaboda. Samtliga är belägna i flerbostadshus vilket inger en känsla av att bo i villa. Majoriteten av lägenheterna är utrustade med egen tvättmaskin. De flesta lägenheter i beståndet är treor men även mindre finns att hyra.

Telefon: 070-8876776
E-post: info@emmabodabostad.se
Hemsida: www.emmabodabostad.se