1 RUM 2 RUM 3 RUM 4 RUM 5+ RUM

Bostad i Emmaboda

Bevaka lediga lägenheter i Emmaboda

Vi är en webbtjänst som låter dig bevaka utbudet av lediga lägenheter från hyresvärdarna i Emmaboda samt andrahandsmarknaden. Via oss ser du kontaktuppgifter till uthyrare av lediga lägenheter i Emmaboda. Du behöver själv ansöka hos den enskilda uthyraren.

Lediga lägenheter15+


10120+


100020000+

Hyresvärdar

Vi visar kontaktuppgifter till Emmabodas hyresvärdar. Du behöver själv ta kontakt med respektive hyresvärd för att ansöka om bostad hos dem.
EBA
EBA (Emmaboda Bostad) dominerar hyresmarknaden i Emmaboda. Hyresvärden anger på sin hemsida att studenter vid Linnéuniversitetet har 20 % rabatt på månadshyran om de hyr hos EBA.Privata hyresvärdar i Emmaboda


Älmeboda Bygg
Fastighetsägaren Älmeboda Bygg förvaltar ett brett utbud av hyreslägenheter i Emmaboda. Lägenheterna ligger längsmed Fridhemsgatan, Långgatan och Ölandsgatan. Älmeboda Bygg söker regelbundet efter nya hyresgäster till lediga lägenheter.

Telefon: 0477-602 75
E-post: kontor@almebodabygg.se
Hemsida: www.almebodabygg.se


Emmaboda Bostad
Hyresvärd med 5 bostadsfastigheter i Emmaboda. Förvaltar hyreslägenheter på Storgatan, Jyderupsgatan, Pilgatan och Kronobergsgatan. Eventuellt lediga lägenheter publiceras på Emmaboda Bostads hemsida. Du kan även skicka en allmän intresseanmälan via e-post.

Telefon: 070-8876776
E-post: info@emmabodabostad.se
Hemsida: www.emmabodabostad.se


JFF Fastighetsservice
Utöver fastighetsservice förvaltar JFF även ett litet utbud om 24 hyreslägenheter i Emmaboda och Bergkvara. Är du intresserad av att hyra bostad kan du skicka in en ansökan via e-mail. Finns det något ledigt återkommer man till dig.

Telefon: 070-326 84 77
E-post: info@jff-fastighetsservice.se
Hemsida: www.jff-fastighetsservice.se