1 RUM 2 RUM 3 RUM 4 RUM 5+ RUM

Bostad i Emmaboda

Bevaka lediga lägenheter i Emmaboda

Vi är en webbtjänst som låter dig bevaka utbudet av lediga lägenheter från hyresvärdarna i Emmaboda samt andrahandsmarknaden. Via oss ser du kontaktuppgifter till uthyrare av lediga lägenheter i Emmaboda. Du behöver själv ansöka hos den enskilda uthyraren.

Lediga lägenheter15+


10120+


100020000+

Hyresvärdar

Vi visar kontaktuppgifter till Emmabodas hyresvärdar. Du behöver själv ta kontakt med och registrera dig hos respektive hyresvärd för att ansöka om bostad hos dem.
EBA
Det kommunala bostadsbolaget i kommunen EBA, Emmaboda Bostad, förvaltar lägenheter för invånarna både i centrala Emmaboda och övriga av kommunens tätorter. Man är den hyresvärd i kommunen med flest lägenheter i beståndet.Privata hyresvärdar i Emmaboda


Älmeboda Bygg
Erbjuder ett större antal hyreslägenheter i Emmaboda. Lägenheterna är belägna i flerfamiljshus som ofta har en litet trädgård utanför huset. För att ansöka om en bostad är du välkommen att fylla i en intresseanmälan på Älmeboda Byggs hemsida.

Telefon: 0477-602 75
E-post: kontor@almebodabygg.se
Hemsida: www.almebodabygg.se


Emmaboda Bostad
Bestånd om 18 lägenheter i Emmaboda. Samtliga är belägna i flerbostadshus vilket inger en känsla av att bo i villa. Majoriteten av lägenheterna är utrustade med egen tvättmaskin. De flesta lägenheter i beståndet är treor men även mindre finns att hyra.

Telefon: 070-8876776
E-post: info@emmabodabostad.se
Hemsida: www.emmabodabostad.se