1 RUM 2 RUM 3 RUM 4 RUM 5+ RUM

Bostad i Emmaboda

Bevaka lediga lägenheter i Emmaboda

Vi är en webbtjänst som låter dig bevaka utbudet av lediga lägenheter från hyresvärdarna i Emmaboda samt andrahandsmarknaden. Via oss ser du kontaktuppgifter till uthyrare av lediga lägenheter i Emmaboda. Du behöver själv ansöka hos den enskilda uthyraren.

Lediga lägenheter15+


10120+


100020000+

Hyresvärdar

Vi visar kontaktuppgifter till Emmabodas hyresvärdar. Du behöver själv ta kontakt med och registrera dig hos respektive hyresvärd för att ansöka om bostad hos dem.
EBA
EBA (Emmaboda Bostad) dominerar hyresmarknaden i Emmaboda. Hyresvärden anger på sin hemsida att studenter vid Linnéuniversitetet har 20 % rabatt på månadshyran om de hyr hos EBA.Privata hyresvärdar i Emmaboda


Älmeboda Bygg
Fastighetsägaren Älmeboda Bygg förvaltar ett brett utbud av hyreslägenheter i Emmaboda. Lägenheterna ligger längsmed Fridhemsgatan, Långgatan och Ölandsgatan. Älmeboda Bygg söker regelbundet efter nya hyresgäster till lediga lägenheter.

Telefon: 0477-602 75
E-post: kontor@almebodabygg.se
Hemsida: www.almebodabygg.se


Emmaboda Bostad
Hyresvärd med 5 bostadsfastigheter i Emmaboda. Förvaltar hyreslägenheter på Storgatan, Jyderupsgatan, Pilgatan och Kronobergsgatan. Eventuellt lediga lägenheter publiceras på Emmaboda Bostads hemsida. Du kan även skicka en allmän intresseanmälan via e-post.

Telefon: 070-8876776
E-post: info@emmabodabostad.se
Hemsida: www.emmabodabostad.se


JFF Fastighetsservice
Utöver fastighetsservice förvaltar JFF även ett litet utbud om 24 hyreslägenheter i Emmaboda och Bergkvara. Är du intresserad av att hyra bostad kan du skicka in en ansökan via e-mail. Finns det något ledigt återkommer man till dig.

Telefon: 070-326 84 77
E-post: info@jff-fastighetsservice.se
Hemsida: www.jff-fastighetsservice.se