1 RUM 2 RUM 3 RUM 4 RUM 5+ RUM

Hyresvärdar i Emmaboda


Vi listar alla kommunala och privata hyresvärdar i Emmaboda. Via vår lista kan du se alla hyresvärdar i Emmaboda som du kan söka förstahandskontrakt hos.

EBA
Det kommunala bostadsbolaget i kommunen EBA, Emmaboda Bostad, förvaltar lägenheter för invånarna både i centrala Emmaboda och övriga av kommunens tätorter. Man är den hyresvärd i kommunen med flest lägenheter i beståndet.

Älmeboda Bygg
Erbjuder ett större antal hyreslägenheter i Emmaboda. Lägenheterna är belägna i flerfamiljshus som ofta har en litet trädgård utanför huset. För att ansöka om en bostad är du välkommen att fylla i en intresseanmälan på Älmeboda Byggs hemsida.

Telefon: 0477-602 75
E-post: kontor@almebodabygg.se
Hemsida: www.almebodabygg.se


Emmaboda Bostad
Bestånd om 18 lägenheter i Emmaboda. Samtliga är belägna i flerbostadshus vilket inger en känsla av att bo i villa. Majoriteten av lägenheterna är utrustade med egen tvättmaskin. De flesta lägenheter i beståndet är treor men även mindre finns att hyra.

Telefon: 070-8876776
E-post: info@emmabodabostad.se
Hemsida: www.emmabodabostad.seHur hittar jag privata hyresvärdar i Emmaboda utan kö?

Det snabbaste sättet för dig som nyinflyttad i Emmaboda att hitta ett förstahandskontrakt är att ansöka om bostad hos privata hyresvärdar utan kö. I vår hyresvärdslista kan du se alla privata bostadsbolag i Emmaboda. Många av dessa hyresvärdar tillämpar inte bostadskö utan väljer fritt bland de bostadssökande vem som skall kallas till lägenhetsvisning.

Vilka hyresvärdar har lediga lägenheter i Emmaboda?

Vi uppdaterarar flera gånger om dagen utbudet av lediga lägenheter hos de privata och kommunala hyresvärdarna i Emmaboda. Hos oss kan du se listor med alla Emmabodas hyresvärdar samt i realtid se utbudet av lediga lägenheter hos dem.