Bostad hos EBA

EBA (Emmaboda Bostad) erbjuder ett stort utbud av hyreslägenheter i Emmaboda och närliggande orter. Som registrerad bostadssökande kan du skapa sökprenumerationer och via e-mail få erbjudande om lediga lägenheter som överensstämmer med dina önskemål om bostadsområde och lägenhetsstorlek.

När en vakant lägenhet kommer in till EBA publiceras den på webbuthyrningen och ligger ute för ansökningar under en vecka. Det är den sökandes kötid som avgör om du blir kallad till lägenhetsvisning och sedermera kontraktsskrivning.

Under de kommande åren planerar EBA att påbörja och färdigställa flera nybyggnationsprojekt. Hyresrätterna i dessa områden kommer att ha smarta planlösningar och material i badrum och kök med avsevärt högre kvalitet än EBAs äldre lägenheter. Är du intresserad av moderna lägenheter kan du inrikta din sökprofil på nyproducerade hyresrätter.

Är du heltidsstuderande vid Linnéuniversitetet erbjuder EBA studentrabatt på 20 procent av månadshyran. Från Emmaboda är det möjligt att pendla med tåg till Linnéuniversitetet i Kalmar.

Kontakta EBA
Adress: Långgatan 4, 361 22 Emmaboda
Telefon: 0471-24 98 30
E-post: eba@emmaboda.se
Hemsida: www.eba.emmaboda.se

Lediga lägenheter

Visa alla lediga lägenheter i Emmaboda