1 RUM 2 RUM 3 RUM 4 RUM 5+ RUM

Bostad i Enköping

Alla lediga lägenheter i Enköping

I Enköping finns idag 8 lediga lägenheter att välja på. Hos oss når du alla hyresvärdar i Enköping som söker nya hyresgäster. Du som vill hyra bostad i Enköping når via oss 5 privata hyresvärdar och det kommunala bostadsbolaget som gärna tar emot din bostadsansökan.


Andrahand


Starta bevakning av nya lediga lägenheterHyr ut din lägenhet i andra hand. Det är gratis.

Önskar hyra


Visar 1 av 1 | Lägg in din egen annons

60+ söker boende
Sökes: Förstahand | 50 m2 | Maxhyra 8000 kr

Hyresvärdar


Enköpings Hyresbostäder
Just nu finns det lediga lägenheter för uthyrning hos kommunala hyresvärden Enköpings Hyresbostäder. Hyresbostäder är Enköpings största hyresvärd med 2 500 lägenheter i egna beståndet. Utöver lägenheter har man även över 200 lediga parkeringsplatser (carport/garage) för uthyrning till låga månadskostnader.Privata hyresvärdar i Enköping


BroGripen
En av Sveriges stora privata hyresvärder med lägenheter på flera orter. I Enköping har man ett par bostadsfastigheter med lägenheter för uthyrning. Ring till bolaget och efterfråga lediga lägenheter om du letar boende i Enköping.

E-post petra@brogripen.se
Telefon 08-54 54 96 16
Hemsida www.brogripen.se


Enabygden Förvaltning
Enabygden är en av Enköpings största privata hyresvärdar med över 200 lägenheter. Enabygden ser sig själv som en långsiktig hyresvärd som tar hand om och upprustar sina lägenheter. På senare tid har Enabygden lagt stort fokus på att bygga seniorlägenheter, alltså hyresfastigheter för er med utflugna barn.

Besöksadress Kungsgatan 43, 745 36 Enköping
Telefon 0171-246 60
Hemsida www.enabygden.se


LE Hellstedt
Liten privat fastighetsägare med fokus på hyreslägenheter i Enköping. Har även ett litet utbud av kommersiella lokaler.

Besöksadress Linbanegatan 1, 745 34 Enköping
E-post info@hellstedt.se
Telefon 0171-312 33
Hemsida www.hellstedt.se


Kicomp Fastigheter
Hyresvärden Kicomp Fastigheter kan erbjuda såväl lägenheter för uthyrning som butiks- och kontorslokaler i Enköping. Man har ofta ett behov av att ta in nya hyresgäster till lediga lägenheter.

Besöksadress Källgatan 12, 745 31 Enköping
E-post fastigheter@kicomp.se
Telefon 0171 - 44 13 05
Hemsida www.kicomp.se


Werners Fastighetsförvaltning
I Enköping har Werners Fastighetsförvaltning ett 50-tal lägenheter för uthyrning. Vill du ansöka om att hyra bostad lämner du en intresseanmälan samt ditt telefonnummer så att man kan ta kontakt med dig.

E-post claes@wernerfast.se
Telefon 0171-445135
Hemsida www.wernerfast.se


Lebourne Real Estate
Centralt i Enköping på bästa läge längsmed Torggatan och Vasavägen kan Lebourne Real Estate erbjuda lägenheter för uthyrning. Lägenheterna ligger insynsskyddat på andra våningen och uppåt då markplan hyrs ut för handel och kontor. Lebourne är ett familjeägt fastighetsbolag i tredje generation.

E-post info@lebourne.com
Telefon 08-660 40 90
Hemsida www.lebourne.com