1 RUM 2 RUM 3 RUM 4 RUM 5+ RUM

Bostad i Enköping

Alla lediga lägenheter i Enköping

I Enköping finns idag 9 lediga lägenheter att välja på. Hos oss når du alla hyresvärdar i Enköping som söker nya hyresgäster. Du som vill hyra bostad i Enköping når via oss 5 privata hyresvärdar och det kommunala bostadsbolaget som gärna tar emot din bostadsansökan.

Lediga lägenheter

Bevaka nya lediga lägenheterAndrahand

Lägg in gratis andrahands-annons

Önskar hyra


Visar 1 av 1 | Lägg in din egen annons

En 4a eller 5a
Sökes: Förstahand | 4 rum | Maxhyra 12000 kr

Hyresvärdar


Enköpings Hyresbostäder
Just nu finns det 2 lediga lägenheter för uthyrning hos kommunala hyresvärden Enköpings Hyresbostäder. Hyresbostäder är Enköpings största hyresvärd med 2 500 lägenheter i egna beståndet. Utöver lägenheter har man även över 200 lediga parkeringsplatser (carport/garage) för uthyrning till låga månadskostnader.Privata hyresvärdar i Enköping


BroGripen
En av Sveriges stora privata hyresvärder med lägenheter på flera orter. I Enköping har man ett par bostadsfastigheter med lägenheter för uthyrning. Ring till bolaget och efterfråga lediga lägenheter om du letar boende i Enköping.

Telefon: 08-54 54 96 16
E-post: susanne@brogripen.se
Hemsida: www.brogripen.se


Enabygden Förvaltning
Enabygden är en av Enköpings största privata hyresvärdar med över 200 lägenheter. Enabygden ser sig själv som en långsiktig hyresvärd som tar hand om och upprustar sina lägenheter. På senare tid har Enabygden lagt stort fokus på att bygga seniorlägenheter, alltså hyresfastigheter för er med utflugna barn.

Adress: Kungsgatan 43, 745 36 Enköping
Telefon: 0171-246 60
Hemsida: www.enabygden.se


LE Hellstedt
Liten privat fastighetsägare med fokus på hyreslägenheter i Enköping. Har även ett litet utbud av kommersiella lokaler.

Adress: Linbanegatan 1, 745 34 Enköping
Telefon: 0171-312 33
E-post: info@hellstedt.se
Hemsida: www.hellstedt.se


Kicomp Fastigheter
Hyresvärden Kicomp Fastigheter kan erbjuda såväl lägenheter för uthyrning som butiks- och kontorslokaler i Enköping. Man har ofta ett behov av att ta in nya hyresgäster till lediga lägenheter.

Adress: Källgatan 12, 745 31 Enköping
Telefon: 0171 - 44 13 05
E-post: fastigheter@kicomp.se
Hemsida: www.kicomp.se


Werners Fastighetsförvaltning
I Enköping har Werners Fastighetsförvaltning ett 50-tal lägenheter för uthyrning. Vill du ansöka om att hyra bostad lämner du en intresseanmälan samt ditt telefonnummer så att man kan ta kontakt med dig.

Telefon: 0171-445135
E-post: claes@wernerfast.se
Hemsida: www.wernerfast.se


Lebourne Real Estate
Centralt i Enköping på bästa läge längsmed Torggatan och Vasavägen kan Lebourne Real Estate erbjuda lägenheter för uthyrning. Lägenheterna ligger insynsskyddat på andra våningen och uppåt då markplan hyrs ut för handel och kontor. Lebourne är ett familjeägt fastighetsbolag i tredje generation.

Telefon: 0771-330 300
E-post: info@lebourne.com
Hemsida: www.lebourne.com