1 RUM 2 RUM 3 RUM 4 RUM 5+ RUM

Hyresvärdar i Enköping


Vi listar alla kommunala och privata hyresvärdar i Enköping. Via vår lista kan du se alla hyresvärdar i Enköping som du kan söka förstahandskontrakt hos.

Enköpings Hyresbostäder
Det kommunala bostadsbolaget Enköpings Hyresbostäder är med sina dryga 2 700 hyreslägenheter den största hyresvärden i Enköping. Hyr ut både lägenheter och radhus i centrala delarna av Enköping samt stadens ytterområden.

BroGripen
Med nära 500 hyreslägenheter i Enköping är BroGripen en av ortens största hyresvärdar. I beståndet finns bland annat lägenheter i vad som för många är ortens finaste byggnad belägen på Kyrkogatan. Vakanser publiceras på hyresvärdens hemsida.

Telefon: 08-54 54 96 16
E-post: susanne@brogripen.se
Hemsida: www.brogripen.se


Enabygden Förvaltning
Förvaltar strax över 220 lägenheter i Enköping. Hyresrätterna återfinns i höghus och radhus och är upp till 114 kvm stora. Du som önskar bli hyresgäst hos Enabygden är välkommen att fylla i ett formulär på hyresvärdens hemsida.

Adress: Kungsgatan 43, Enköping
Telefon: 0171-246 60
Hemsida: www.enabygden.se


K2A
Producerade 80 nya lägenheter i Enköping som stod klara för inflytt december 2018. Lägenheterna har 2-3 RoK, uteplats eller balkong och badrummen är utrustade med kombitvättmaskin samt golvvärme. En öppen planlösning och hög standard erbjuds i detta boende.

Telefon: 010-510 55 10
E-post: info@k2a.se
Hemsida: www.k2a.se


Kicomp Fastigheter
Fastighetsbolag verksamt sedan 1990. Förvaltar ett antal lägenheter och lokaler i Enköping. Intresseanmälningar tas emot via e-post. Hyresvärden önskar att du då skriver kortfattat om dig själv och dina behov av bostad.

Adress: Källgatan 12, Enköping
Telefon: 0171 - 44 13 05
E-post: fastigheter@kicomp.se
Hemsida: www.kicomp.se


Lebourne Real Estate
Den privata hyresvärden Lebourne Real Estate erbjuder lägenheter till uthyrning för privatpersoner centralt i Enköping. Bostäderna är belägna på Kyrkogatan och Kungsgatan / Torggatan. En allmän intresseanmälan kan fyllas i direkt på hyresvärdens hemsida.

Telefon: 0771-330 300
E-post: info@lebourne.com
Hemsida: www.lebourne.com


Husman Fastigheter
Familjeföretag som fokuserar på fastigheter i Enköping, Uppsala och norra Uppland. I Enköping förvaltas lägenheter på Badhusgatan och Kyrkogatan. Här har du möjlighet att välja bland boenden på 1-6 rum och kök. Intresseanmälan kan göras på hyresvärdens hemsida.

Telefon: 018-12 57 40
E-post: info@husman.se
Hemsida: www.husman.se


Solporten
Solporten förvaltar 141 hyreslägenheter på Västerviksgatan/ Kraftgatan och 26 stycken på Fjärdhundragatan. För hyresgäst med bil finns det både garage- och parkeringsplatser. När en lägenhet blir ledig publiceras den på Solportens hemsida.

Telefon: 08-514 939 60
E-post: info@solporten.se
Hemsida: www.solporten.se


Svea Fastigheter
Fastighetsägare verksam i Stockholm och Mälardalen med mål att uppföra 500 nya bostäder årligen. I Enköping stod 100 moderna lägenheter klara för inflytt sommaren 2019. Nu har planering påbörjats för att uppföra ytterligare 212 hyreslägenheter i staden till 2021.

Telefon: 010-722 38 00
E-post: info@sveafastigheter.se
Hemsida: www.sveafastigheterbostad.se


HSB Uppsala
I Enköping äger och förvaltar HSB Uppsala runt 450 hyreslägenheter. Bostäderna är i storlek om 1-4 rum och kök. Vakanta lägenheter förmedlas i första hand till HSBs bosparande medlemmar.

Telefon: 018-18 00 00
E-post: kontakt.uppsala@hsb.se
Hemsida: www.hsb.se/uppsala/om-boende/vara-hyresratter/hyreslagenheter-i-uppsala-och-enkoping


Byggnadsfirman Lund
Förvaltar 36 lägenheter i Enköping. Lägenheterna är centralt belägna nära järnvägsstation och Resecentrum. I beståndet finns lägenheter på 1-4 RoK. På hyresvärdens hemsida kan du fylla i en intresseanmälan så kontaktas du när de har ett objekt för dig.

Telefon: 0589-610 160
E-post: info@bfl.se
Hemsida: www.bfl.seHur hittar jag privata hyresvärdar i Enköping utan kö?

Det snabbaste sättet för dig som nyinflyttad i Enköping att hitta ett förstahandskontrakt är att ansöka om bostad hos privata hyresvärdar utan kö. I vår hyresvärdslista kan du se alla privata bostadsbolag i Enköping. Många av dessa hyresvärdar tillämpar inte bostadskö utan väljer fritt bland de bostadssökande vem som skall kallas till lägenhetsvisning.

Vilka hyresvärdar har lediga lägenheter i Enköping?

Vi uppdaterarar flera gånger om dagen utbudet av lediga lägenheter hos de privata och kommunala hyresvärdarna i Enköping. Hos oss kan du se listor med alla Enköpings hyresvärdar samt i realtid se utbudet av lediga lägenheter hos dem.