Sadelmakargatan

Enköping
Lägenhet: 2 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Sadelmakargatan, Enköping
Hyrdes ut: 2022-05-02
HyraHyra:

9944 kr

RumAntal rum:

2 RoK

BoytaBoyta:

67 m2

VåningsplanVåningsplan:

2

Hyresvärdens beskrivning

I Sadelmakaren hittar du troligen det bekvämaste och mest unika hyresrättsboendet som Enköping har att erbjuda! Vårt nybyggda bostadsområde stod klart 2015 och har en stor innergård.

Fantastiskt läge med närhet till allt!
Mataffärer, restauranger, butiker, bibliotek, biograf, fritidsbåtshamn, förskola, skola, gymnasium, idrotts-, sim- och ishall, grönområden samt flera av Enköpings vackra parker ligger inom ca 1 km, så här får du bästa förutsättningar till ett såväl praktiskt som socialt och aktivt liv!

Dessutom är det bara ca 1,5 km till resecentrum som är Enköpings knutpunkt för kollektivt resande.
Med SJ tar man sig till Stockholms centralstation på ca 40 minuter, eller varför inte åka ca 12 minuter för att ansluta till SL:s rosa linje i Bålsta och resa vidare i deras nät? Reser du i andra riktningen med SJ når du Västerås på ca 15 minuter!

Öppen planlösning, balkong, helkaklat badrum med tvättmaskin och torktumlare samt förråd som nås inifrån bostaden är bara några av de egenskaper som placerar dessa lägenheter bland de bekvämaste i Enköping.

Fiber är indraget och du väljer själv om du vill lägga till tjänster som erbjuds av flera leverantörer via Open Universe. I hyran ingår 0,5mbit/s data och för närvarande cirka 15 tv-kanaler i det analoga nätet.

Hushållsel samt faktisk egen varmvattenförbrukning tillkommer utöver hyran. Kallvatten samt uppvärmning av bostaden via fjärrvärme ingår i hyran.

För dig med bil finns möjlighet att komplettera med egen parkeringsplats via EHB:s separata kö för bilplatser.

Alla bilder är exempelbilder från bostadsområdet.
Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Enköping

Rapportera fel