1 RUM 2 RUM 3 RUM 4 RUM 5+ RUM

Bostad i Eskilstuna

Bevaka lediga lägenheter i Eskilstuna

Vi är en webbtjänst som låter dig bevaka utbudet av lediga lägenheter från hyresvärdarna i Eskilstuna samt andrahandsmarknaden. Via oss ser du kontaktuppgifter till uthyrare av lediga lägenheter i Eskilstuna. Du behöver själv ansöka hos den enskilda uthyraren.

Lediga lägenheter15+


10120+


100020000+

Önskar hyra


Visar 4 av 4 | Lägg in din egen annons

Vi vill bo i nära centrum på Gränsgatan och Bryggaregatan.
Sökes: Förstahand | 55 m2 | Maxhyra 6000 kr

Övernattningslägenhet eller rum sökes av ordningssam pendlare. Eskilstuna - område Söder.
Sökes: Första- & andrahand | Maxhyra 4000 kr

Uska söker 2 - 3 rok i Eskilstuna
Sökes: Förstahand | 55 m2 | Maxhyra 6000 kr

Par söker tvåa max hyra 6000kr
Sökes: Förstahand | 60 m2 | Maxhyra 10000 kr

Hyresvärdar

Vi visar kontaktuppgifter till Eskilstunas hyresvärdar. Du behöver själv ta kontakt med och registrera dig hos respektive hyresvärd för att ansöka om bostad hos dem.
Eskilstuna kommunfastighet
Eskilstuna Kommunfastigheter (KFAST) är ett kommunalt bostadsbolag som förvaltar 7 600 hyreslägenheter. Beståndet av bostäder återfinns i centrala staden och i dess utkanter. Nu söks nya hyresgäster till 45 lediga lägenheter.

HSB
HSB Södermanland förvaltar 2400 hyreslägenheter varav merparten i Eskilstuna. HSB-medlemmar i åldern 18-29 år har förtur till ettor och tvåor. För att kunna ansöka hos hyresvärden måste du vara registrerad medlem på HSB.se

Victoria Park
I Eskilstuna har Victoria Park ett bestånd av cirka 3 000 hyreslägenheter. Detta gör att man är en av stadens största hyresvärdar. En stor variation av boenden erbjuds, både vad gäller läge, storlek och standard. Just nu söks nya hyresgäster till 100 lediga lägenheter.Fler privata hyresvärdar i Eskilstuna


Ekman Fastigheter

Hyresvärd med sekelskifteslägenheter i centrala Eskilstuna. Alla lägenheter är anslutna till kabel-TV med ett grundutbud från Comhem samt fiberbredband från Telia. Din bostadsansökan behöver förnyas var sjätte månad om du vill kvarstå som aktivt sökande.

Adress: Helgesta Gård, Eskilstuna
Telefon: 016-512292
E-post: ekmanfastigheter@gmail.com
Hemsida: www.ekmanfastigheter.se


Egeryds Fastighetsförvaltning

Egeryds hjälper andra fastighetsägare med förvaltning av fastigheter. Man ansvarar bland annat för uthyrning av lägenheter. Om du söker en lägenhet i Eskilstuna kan du fylla i en intresseanmälan på hyresvärdens hemsida.

Adress: Noachsgatan 6A, Eskilstuna
Telefon: 016-12 02 15
E-post: info@egeryds.se
Hemsida: eskilstuna.egerydsff.se


Eskilstunahem Fastighets
Hyresvärden Eskilstunahem Fastighets äger och förvaltar över 200 hyreslägenheter i Eskilstuna. En fastighet ligger i stadsdelen Nyfors, resterande är centralt belägna. En intresseanmälan kan skickas in via hyresvärdens hemsida, den är giltig i 6 månader.

Adress: Stensborgsgatan 3B, Eskilstuna
Telefon: 016-12 08 39
E-post: info@eskilstunahem.se
Hemsida: www.eskilstunahem.se


Finnjet Fastigheter

Hyresvärden Finnjet äger hyresfastigheter längsmed Carlavägen, Intagsgatan och Fördelningsgatan i Eskilstuna. Beståndet omfattar totalt 91 hyresrätter. Alla lägenheter har nya kök och badrum och är även anslutna till fibernät respektive kabel-TV.

E-post: info@finnjet.se
Hemsida: www.finnjet.se


Gunnar Graflunds Fastighet

Familjeföretag som hyr ut bostäder och lokaler i Eskilstuna. Förvaltar 7 fastigheter innehållandes hyreslägenheter i centrala staden vilket ger ett bra utgångsläge till restauranger, kommunikationer och annan service. På hyresvärdens hemsida publiceras vakanser löpande.

Adress: Rademachergatan 19, Eskilstuna
Telefon: 016-13 77 80
E-post: info@gunnargraflund.se
Hemsida: gunnargraflund.se


Hembla

Privat fastighetsägare som har ett bestånd av bostäder i stadsdelarna Centrum, Nyfors, och Årby. Om du är intresserad av en lägenhet i Eskilstuna kan du se tillgängliga bostäder på Hemblas hemsida. Där har du även möjlighet att göra intresseanmälningar.

Adress: Rademachergatan 1, Eskilstuna
Telefon: 010-210 22 00
E-post: kundservice@hembla.se
Hemsida: www.hembla.se


Hermelin Fastigheter
Äger och förvaltar runt 200 hyresrätter varav nästintill alla är belägna i Eskilstuna och Torshälla. Man erbjuder även 23 studentlägenheter för uthyrning. Genom att fylla i en allmän intresseanmälan på Hermelins hemsida låter du dem veta att du söker bostad i staden.

Telefon: 016-51 94 00
E-post: info@hermelinfastigheter.se
Hemsida: www.hermelinfastigheter.se


Hjalmarsson Fastigheter

Familjeägt bostadsbolag som förvaltar ett utbud av hyreslägenheter på 6 adresser i Eskilstuna. När det finns en ledig lägenhet publiceras den på hemsidan och du är då välkommen att ringa hyresvärden. Om inget finns ledigt tar de inte emot intresseanmälningar.

Adress: Lohegatan 16, Eskilstuna
Telefon: 016-12 77 97
E-post: info@hjalmarsson.nu
Hemsida: www.hjalmarsson.nu


Kornet Fastigheter
Privat fastighetsägare i Eskilstuna som erbjuder hyreslägenheter till privatpersoner. Beståndet hittas på Vasavägen, Stensborgsgatan, Heljestrandsgatan och Djurgårdsvägen. Du är välkommen att kontakta hyresvärden via ett formulär på hemsidan för mer information.

Adress: Hammarby Lövnäs 2, Eskilstuna
E-post: info@kornetab.se
Hemsida: www.kornetab.se


Lundbergs

Lundbergs är en av Eskilstunas största privata hyresvärdar med bostadsfastigheter på flera platser runt om i staden. Om du inte hittar en ledig lägenhet just nu kan registrera dig som bostadssökande hos Lundbergs och lämna en intresseanmälan för framtida vakanser.

Adress: Västra Åsgatan 1, Eskilstuna
Telefon: 016-16 60 00
E-post: eskilstuna@lundbergs.se
Hemsida: www.lundbergs.se


MB Fastigheter
I Eskilstuna förvaltar denna hyresvärd 21 fastigheter med hyreslägenheter. Beståndet omfattar även lokaler för industri, kontor och affärer. Du som önskar bli hyresgäst hos MB Fastigheter är välkommen att fylla i en intresseanmälan på hyresvärdens hemsida.

Adress: Klostergatan 1, Eskilstuna
Telefon: 016-12 12 00
E-post: info@mbfastigheter.se
Hemsida: www.mbfastigheter.se


Mesta Bygg
Privata hyresvärden Mesta Bygg förvaltar fem fastigheter i Eskilstuna. Hyreslägenheterna hittas längs Dingergatan, Gränsgatan, Strandgatan, Sveavägen och Zetterbergsgatan. På hyresvärdens hemsida kan en allmän intresseanmälan skickas in, den är giltig i tre månader.

Adress: Sveavägen 4, Eskilstuna
Telefon: 016-124490
E-post: info@mestabygg.com
Hemsida: www.mestabygg.com


MälarBo

Privat hyresvärd med 28 lägenheter på de centralt belägna adresserna Eskilsgatan, Malmgatan och Trädgårdsgatan. MälarBo tar endast emot bostadsansökningar via sitt onlineformulär.

E-post: forvaltning@malarbo.se
Hemsida: www.malarbo.se


MW Bostad

Förvaltar 33 hyresrätter i stadsdelen Östermalm. Fastigheten färdigställdes 2013 och innehåller lägenheter från 1 till 3 RoK. Lägenhetsansökningar lämnas direkt på MW Bostads hemsida.

Telefon: 070-5428415
Hemsida: www.mwbostad.se


SBB

SBB förvaltar hyresrätter, samhällsfastigheter och utvecklingsfastigheter. I Eskilstuna förvärvade SBB två bostadsfastigheter under 2019. Lägenheterna hittas på Nyforsgatan och Bergsgatan i centrala staden. Via SBBs hemsida kan du göra en intresseanmälan online.

Adress: Wedholms Allé 2B, Eskilstuna
Telefon: 0200 – 22 72 00
E-post: info.nykoping@sbbnorden.se
Hemsida: www.sbbnorden.se


Sybro Fastigheter

Förvaltar 56 lägenheter i Eskilstuna, merparten av beståndet ligger på attraktiva Strandgatan intill Stadsparken och Eskilstuna ån. Lägenheterna har fortlöpande renoverats till god standard.

Telefon: 016-12 02 15
Hemsida: www.sybro.se


Stadsvillan Fastigheter

Familjeägd hyresvärd som förvaltat bostadsfastigheter i Eskilstuna sedan 1992. Som sökande kan du fylla i ett intresseformulär som ger Stadsvillan möjlighet att matcha dina önskemål mot deras lediga bostäder.

Adress: Smedjegatan 33, Eskilstuna
Telefon: 016-120 170
E-post: info@stadsvillanfastigheter.se
Hemsida: www.stadsvillanfastigheter.se


Willhem
Privata hyresvärden WIllhem förvaltar hyresrätter i Eskilstuna i följande stadsdelar: Nyfors, Årby och Centrum. På Willhems hemsida kan du se och lämna intressen på lediga lägenheter. För att bli aktuell som hyresgäst ska du vara myndig, ha svenskt personnummer och bra ekonomi.

Adress: Drottninggatan 16B, Eskilstuna
Telefon: 016-400 04 50
Hemsida: www.willhem.se