1 RUM 2 RUM 3 RUM 4 RUM 5+ RUM

Bostad i Eskilstuna

Bevaka lediga lägenheter i Eskilstuna

Vi är en webbtjänst som låter dig bevaka utbudet av lediga lägenheter från hyresvärdarna i Eskilstuna samt andrahandsmarknaden. Via oss ser du kontaktuppgifter till uthyrare av lediga lägenheter i Eskilstuna. Du behöver själv ansöka hos den enskilda uthyraren.

Lediga lägenheter15+


10120+


100020000+

Önskar hyra


Visar 2 av 2 | Lägg in din egen annons

3:a sökes
Sökes: Förstahand | 80 m2 | Maxhyra 9000 kr

Pensionär
Sökes: Förstahand | 40 m2 | Maxhyra 8000 kr

Hyresvärdar

Vi visar kontaktuppgifter till Eskilstunas hyresvärdar. Du behöver själv ta kontakt med och registrera dig hos respektive hyresvärd för att ansöka om bostad hos dem.
Visar 21 av 22 | Visa alla

Eskilstuna kommunfastighet
KFAST förvaltar 5800 lägenheter i Eskilstuna och är stadens största hyresvärd. I lägenhetsbeståndet finns hyresrätter, studentbostäder och seniorlägenhter. KFAST förvaltar även ett mindre utbud av radhus. På hyresvärdens hemsida hittar du 20 lediga lägenheter.

HSB
HSB Södermanland förvaltar 2400 hyreslägenheter varav merparten i Eskilstuna. HSB-medlemmar i åldern 18-29 år har förtur till ettor och tvåor. För att kunna ansöka hos hyresvärden måste du vara registrerad medlem på HSB.se

Victoria Park
Victoria Park är en av Eskilstunas största privata hyresvärdar med 3 000 hyresrätter. Victoria Park söker regelbundet nya hyresgäster. På hyresvärdens hemsida hittar du 81 lediga lägenheter.Fler privata hyresvärdar i Eskilstuna


Ekman Fastigheter

Hyresvärd med sekelskifteslägenheter i centrala Eskilstuna. Alla lägenheter är anslutna till kabel-TV med ett grundutbud från Comhem samt fiberbredband från Telia. Din bostadsansökan behöver förnyas var sjätte månad om du vill kvarstå som aktivt sökande.

Telefon: 016-512292
E-post: ekmanfastigheter@gmail.com
Hemsida: www.ekmanfastigheter.se


Egeryds Fastighetsförvaltning

Egeryds förvaltar lägenheter i stadsdelarna Gredby, Haneberg, Norr, Nyfors och Västermalm i Eskilstuna. Lägenheter finns i storlek från 1 till 6 rum och kök. Egeryds tar emot ett par nya hyresgäster varje månad.

Adress: Noachsgatan 6, Eskilstuna
Telefon: info@egeryds.se
E-post: 016-12 02 15
Hemsida: eskilstuna.egerydsff.se


Eskilstunahem Fastighets

Fastighetsförvaltaren Eskilstunahem ansvarar för uthyrning av 250 lägenheter i Eskilstuna. De mest centralt belägna fastigheterna ligger längsmed Drottninggatan, Smedjegatan och Stensborgsgatan. Om du lämnar en intresseanmälan kan du fylla i på vilken gatuadress du främst är intresserad av att bo på.

Adress: Stensborgsgatan 3B, Eskilstuna
Telefon: 016-12 08 39
E-post: info@eskilstunahem.se
Hemsida: www.eskilstunahem.se


Finnjet Fastigheter

Hyresvärden Finnjet äger hyresfastigheter längsmed Carlavägen, Intagsgatan och Fördelningsgatan i Eskilstuna. Beståndet omfattar totalt 91 hyresrätter. Alla lägenheter har nya kök och badrum och är även anslutna till fibernät respektive kabel-TV.

E-post: info@finnjet.se
Hemsida: www.finnjet.se


Gunnar Graflunds Fastighet

I Eskilstuna förvaltar den familjeägda hyresvärden Gunnar Graflunds 345 lägenheter för uthyrning. Den största bostadsfastigheten liggger i Kv. Skräddaren (längsmed korsningen Andbergsgatan och Vasaplan) med 108 hyreslägenheter.

Adress: Rademachergatan 19, Eskilstuna
Telefon: 016-13 77 80
E-post: info@gunnargraflund.se
Hemsida: gunnargraflund.se


Hermelin Fastigheter

Privat hyresvärd med 180 hyresrätter samt 23 studentlägenheter i Eskilstuna. Om du vill hyra skickar du en ansökan och anger vad du letar efter samt din maxhyra. Hermlin Fastigheter tar kontakt med dig om hyresvärden får in ett matchande lägenhetsobjekt.

Telefon: 016-51 94 00
E-post: info@hermelinfastigheter.se
Hemsida: www.hermelinfastigheter.se


Hjalmarsson Fastigheter

Familjeägda bostadsbolaget Hjalmarsson har 90 hyreslägenheter i Eskilstuna. De mest centralt belägna lägenheterna ligger på Köpmangatan, Stensborgsgatan och Vasagatan. Hjalmarsson tar enbart emot intresseanmälningar om man har någon ledig lägenhet inne och har alltså ingen generell bostadskö.

Telefon: 016-12 77 97
E-post: info@hjalmarsson.nu
Hemsida: www.hjalmarsson.nu


Kornet Fastigheter

På attraktiva adresserna Vasavägen, Stensborgsgatan, Heljestrandsgatan och Djurgårdsvägen förvaltar hyresvärden lägenheter. Fyll i ett intresseformulär om du vill få erbjudande om bostad.

Telefon: 076-814 37 56
E-post: info@kornetab.se
Hemsida: www.kornetab.se


Lundbergs

Lundbergs är en av Eskilstunas största privata hyresvärdar med bostadsfastigheter på flera platser runt om i staden. Om du inte hittar en ledig lägenhet just nu kan registrera dig som bostadssökande hos Lundbergs och lämna en intresseanmälan för framtida vakanser.

Adress: Västra Åsgatan 1, Eskilstuna
Telefon: 016-16 60 00
E-post: eskilstuna@lundbergs.se
Hemsida: www.lundbergs.se


MB Fastigheter

Bostadsbolaget MB Fastigheter är en av de större privata hyresvärdarna i Eskilstuna med hundratals lägenheter i centrala områden av staden. Om du vill hyra bostad så skickar du en intresseanmälan till MB Fastigheter.

Adress: Klostergatan 1, Eskilstuna
Telefon: 016-12 12 00
E-post: info@mbfastigheter.se
Hemsida: www.mbfastigheter.se


Mesta Bygg

I centrala områden av Eskilstuna förvaltar fastighetsbolaget Mesta Bygg ett dussintal större hyresfastigheter med totalt över 100 lägenheter för uthyrning. I beståndet finns bostäder bland annat längsmed Sveavägen och Strandgatan i centrum.

Adress: Sveavägen 4, Eskilstuna
Telefon: 016-124490
E-post: info@mestabygg.com
Hemsida: www.mestabygg.com


MW Bostad

Förvaltar 33 hyresrätter i stadsdelen Östermalm. Fastigheten färdigställdes 2013 och innehåller lägenheter från 1 till 3 RoK. Lägenhetsansökningar lämnas direkt på MW Bostads hemsida.

Telefon: 070-5428415
Hemsida: www.mwbostad.se


MälarBo

Privat hyresvärd med 28 lägenheter på de centralt belägna adresserna Eskilsgatan, Malmgatan och Trädgårdsgatan. MälarBo tar endast emot bostadsansökningar via sitt onlineformulär.

E-post: forvaltning@malarbo.se
Hemsida: www.malarbo.se


Pare Fastigheter

Hyresvärden Pare Fastigheter köpte 2011 en centralt belägen fastighet på Kriebsensgatan i Eskilstuna. Fastigheten består av 43 studentlägenheter. I samband med förvärvet genomgick fastigheten en omfattande renovering. Vill du hyra studentbostad kan du skicka en intresseanmälan per e-mail.

Adress: Strandgatan 7, Eskilstuna
Telefon: 070-355 80 07
E-post: andreas@parefast.se
Hemsida: www.parefastigheter.se


Sybro Fastigheter

Förvaltar 56 lägenheter i Eskilstuna, merparten av beståndet ligger på attraktiva Strandgatan intill Stadsparken och Eskilstuna ån. Lägenheterna har fortlöpande renoverats till god standard.

Telefon: 016-12 02 15
Hemsida: www.sybro.se


Slättö Förvaltning

Färdigställde under sommaren 2018 nyproduktion av 164 hyresrätter i Norra Munktellstaden i Eskilstuna. Alla lägenheter har egen tvättmaskin/torktumlare samt diskmaskin. Du kan anmäla dig för lägenhetsvakanser på Slättö Förvaltnings hemsida eller via e-post.

Telefon: 0771-650 200
E-post: intresseanmalan@slattoforvaltning.se
Hemsida: www.slattoforvaltning.se


Stadsvillan Fastigheter

Familjeägd hyresvärd som förvaltat bostadsfastigheter i Eskilstuna sedan 1992. Som sökande kan du fylla i ett intresseformulär som ger Stadsvillan möjlighet att matcha dina önskemål mot deras lediga bostäder.

Adress: Smedjegatan 33, Eskilstuna
Telefon: 016-120 170
E-post: info@stadsvillanfastigheter.se
Hemsida: www.stadsvillanfastigheter.se


Vrenen Fastigheter

Privatägd hyresvärd med en centralt belägen bostadsfastighet med 26 lägenheter i Eskilstuna. Vrenen avser att renovera hela fastigheten med nya stammar och ventilationssystem. Fastigheten ligger endast 200 meter från centralstationen och högskolan.

E-post: info@vrenen.se
Hemsida: www.vrenen.se