1 RUM 2 RUM 3 RUM 4 RUM 5+ RUM

Bostad i Eskilstuna

Alla lediga lägenheter i Eskilstuna

Via oss kan de se alla lediga lägenheter hos de större hyresvärdarna i Eskilstuna. Vi listar enbart förstahandskontrakt så alla lägenheter du ser är lägenheter du kan hyra så länge du vill. Just nu når du via oss 56 lediga lägenheter i Eskilstuna samt 10 privata hyresvärdar.


Lediga lägenheter


Starta bevakning av nya lediga lägenheter


Andrahand


Hyr ut din lägenhet i andra hand. Det är gratis.


Önskar hyra


Visar 5 av 8 | Visa alla | Lägg in din egen annons

Underskötersk söker lägenhet
Sökes: Förstahand | 3 rum | Maxhyra 7000 kr

Skötsam förskollärare
Sökes: Första- & andrahand | Maxhyra 7000 kr

Lärare söker 2a, gärna centralt
Sökes: Förstahand | 30 m2 | Maxhyra 9000 kr

Student med bra inkomst söker en 1:a eller 2:a.
Sökes: Första- & andrahand | Maxhyra 4000 kr

Jag behöver lägenhet för att ska gifta mig snart
Sökes: Första- & andrahand | 120 m2 | Maxhyra 9000 kr

Hyresvärdar


Eskilstuna kommunfastighet
Ingen annan hyresvärd kan erbjuda lika många lägenheter i Eskilstuna som det kommunalägda bostadsbolaget Eskilstuna Kommunfastigheter. Via oss kan du se alla bostäder som man söker nya hyresgäster till. Hittar du en lägenhet du vill hyra kan du skicka en lägenhetsansökan för den bostaden.

Akelius
I vår lista över lediga lägenheter i Eskilstuna kan du även se alla lägenheter som bostadsbolaget Akelius söker nya hyresgäster till. Akelius kan erbjuda ett stort utbud av helt nyrenoverade hyreslägenheter med moderna kök och badrum. För dig som vill hyra en lägenhet med högsta kvalitet är Akelius sannolikt den hyresvärd du letar efter.Fler privata hyresvärdar i Eskilstuna


Pagoden

Pagoden är ett av de allra största bostadsbolagen i Eskilstuna med ett fastighetsbestånd som omfattar 3 000 lägenheter. Utöver lägenheter i stadskärnan hyr Pagoden även ut bostäder i stadsdelarna Råbergstorp, Skiftinge och Västermalm. Pagoden har just nu flera lägenheter som man söker nya hyresgäster till.

Besöksadress Domaregatan 10, Eskilstuna
E-post eskilstuna@pagoden.se
Telefon 016- 200 10 10
Hemsida www.pagoden.se


Fixtura

Bostadsbolaget Fixtura kan erbjuda lägenheter i stadsdelarna Gredby, Haneberg, Norr, Nyfors och Västermalm i Eskilstuna. Lägenheter finns i storlek från 1 till 6 rum och kök. Fixtura tar emot ett par nya hyresgäster varje månad.

Besöksadress Noachsgatan 6, Eskilstuna
E-post 016-12 02 15
Telefon fixtura@telia.com
Hemsida www.fixtura.se


Gunnar Graflunds Fastighet

I Eskilstuna förvaltar den familjeägda hyresvärden Gunnar Graflunds 345 lägenheter för uthyrning. Den största bostadsfastigheten liggger i Kv. Skräddaren (längsmed korsningen Andbergsgatan och Vasaplan) med 108 hyreslägenheter.

Besöksadress Rademachergatan 19, 632 20 Eskilstuna
E-post info@gunnargraflund.se
Telefon 016-13 77 80
Hemsida gunnargraflund.se


Hjalmarsson Fstigheter

Familjeägda bostadsbolaget Hjalmarsson har 90 hyreslägenheter i Eskilstuna. De mest centralt belägna lägenheterna ligger på Köpmangatan, Stensborgsgatan och Vasagatan. Hjalmarsson tar enbart emot intresseanmälningar om man har någon ledig lägenhet inne och har alltså ingen generell bostadskö.

Besöksadress Lohegatan 16, 633 55 Eskilstuna
E-post
Telefon 016-12 77 97
Hemsida www.hjalmarsson.nu


Kornet Fastigheter

På attraktiva adresserna Vasavägen, Stensborgsgatan, Heljestrandsgatan och Djurgårdsvägen har fastighetsbolaget Kornet lägenheter för uthyrning till privatpersoner. Fyll i ett intresseformulär om du vill få erbjudande om bostad.

E-post 070 750 79 44
Telefon info@kornetab.se
Hemsida www.kornetab.se


MB Fastigheter

Bostadsbolaget MB Fastigheter är en av de större privata hyresvärdarna i Eskilstuna med hundratals lägenheter i centrala områden av staden. Om du vill hyra bostad så skickar du en intresseanmälan till MB Fastigheter.

Besöksadress Kardangatan 5, 633 46 Eskilstuna
E-post info@mbfastigheter.se
Telefon 016-12 12 00
Hemsida www.mbfastigheter.se


Mesta Bygg

I centrala områden av Eskilstuna förvaltar fastighetsbolaget Mesta Bygg ett dussintal större hyresfastigheter med totalt över 100 lägenheter för uthyrning. Mesta Bygg kan erbjuda bostäder bland annat längsmed Sveavägen och Strandgatan.

Besöksadress Sveavägen 4, 633 49 Eskilstuna
E-post mestabygg@spray.se
Telefon 016-124490
Hemsida www.mestabygg.com


Eskilstunahem Fastighets

Fastighetsförvaltaren Eskilstunahem ansvarar för uthyrning av 250 lägenheter i Eskilstuna. De mest centralt belägna fastigheterna ligger längsmed Drottninggatan, Smedjegatan och Stensborgsgatan. Om du lämnar en intresseanmälan kan du fylla i på vilken gatuadress du främst är intresserad av att bo på.

Besöksadress Björnströmsgatan 11, 633 49 Eskilstuna
E-post info@eskilstunahem.se
Telefon 016-12 08 39
Hemsida www.eskilstunahem.se


Studentbostäder i Eskilstuna:

Pare Fastigheter

Hyresvärden Pare Fastigheter köpte 2011 en centralt belägen fastighet på Kriebsensgatan i Eskilstuna. Fastigheten består av 43 studentlägenheter. I samband med förvärvet genomgick fastigheten en omfattande renovering. Vill du hyra studentbostad kan du skicka en intresseanmälan per e-mail.

Besöksadress Kriebsensgatan 5
E-post per@parefast.se
Telefon 070 999 26 40
Hemsida www.pareab.se