1 RUM 2 RUM 3 RUM 4 RUM 5+ RUM

Bostad i Eskilstuna

Bevaka lediga lägenheter i Eskilstuna

Vi är en webbtjänst som låter dig bevaka utbudet av lediga lägenheter från hyresvärdarna i Eskilstuna samt andrahandsmarknaden. Via oss ser du kontaktuppgifter till uthyrare av lediga lägenheter i Eskilstuna. Du behöver själv ansöka hos den enskilda uthyraren.

Lediga lägenheter15+


10120+


100020000+

Önskar hyra


Visar 3 av 3 | Lägg in din egen annons

Uska söker 2 - 3 rok i Eskilstuna
Sökes: Förstahand | 55 m2 | Maxhyra 6000 kr

Par söker tvåa max hyra 6000kr
Sökes: Förstahand | 60 m2 | Maxhyra 10000 kr

Pensionär
Sökes: Förstahand | 40 m2 | Maxhyra 8000 kr

Hyresvärdar

Vi visar kontaktuppgifter till Eskilstunas hyresvärdar. Du behöver själv ta kontakt med och registrera dig hos respektive hyresvärd för att ansöka om bostad hos dem.
Eskilstuna kommunfastighet
Eskilstuna Kommunfastigheter (KFAST) är ett kommunalt bostadsbolag som förvaltar 7 600 hyreslägenheter. Beståndet av bostäder återfinns i centrala staden och i dess utkanter. Nu söks nya hyresgäster till 24 lediga lägenheter.

HSB
HSB Södermanland förvaltar 2400 hyreslägenheter varav merparten i Eskilstuna. HSB-medlemmar i åldern 18-29 år har förtur till ettor och tvåor. För att kunna ansöka hos hyresvärden måste du vara registrerad medlem på HSB.se

Victoria Park
Victoria Park är en av Eskilstunas största privata hyresvärdar med 3 000 hyresrätter. Victoria Park söker regelbundet nya hyresgäster. På hyresvärdens hemsida hittar du 103 lediga lägenheter.Fler privata hyresvärdar i Eskilstuna


Ekman Fastigheter

Hyresvärd med sekelskifteslägenheter i centrala Eskilstuna. Alla lägenheter är anslutna till kabel-TV med ett grundutbud från Comhem samt fiberbredband från Telia. Din bostadsansökan behöver förnyas var sjätte månad om du vill kvarstå som aktivt sökande.

Adress: Helgesta Gård, Eskilstuna
Telefon: 016-512292
E-post: ekmanfastigheter@gmail.com
Hemsida: www.ekmanfastigheter.se


Egeryds Fastighetsförvaltning

Egeryds hjälper andra fastighetsägare med förvaltning av fastigheter. Man ansvarar bland annat för uthyrning av lägenheter. Om du söker en lägenhet i Eskilstuna kan du fylla i en intresseanmälan på hyresvärdens hemsida.

Adress: Noachsgatan 6A, Eskilstuna
Telefon: 016-12 02 15
E-post: info@egeryds.se
Hemsida: eskilstuna.egerydsff.se


Eskilstunahem Fastighets

Fastighetsförvaltaren Eskilstunahem ansvarar för uthyrning av 250 lägenheter i Eskilstuna. De mest centralt belägna fastigheterna ligger längsmed Drottninggatan, Smedjegatan och Stensborgsgatan. Om du lämnar en intresseanmälan kan du fylla i på vilken gatuadress du främst är intresserad av att bo på.

Adress: Stensborgsgatan 3B, Eskilstuna
Telefon: 016-12 08 39
E-post: info@eskilstunahem.se
Hemsida: www.eskilstunahem.se


Finnjet Fastigheter

Hyresvärden Finnjet äger hyresfastigheter längsmed Carlavägen, Intagsgatan och Fördelningsgatan i Eskilstuna. Beståndet omfattar totalt 91 hyresrätter. Alla lägenheter har nya kök och badrum och är även anslutna till fibernät respektive kabel-TV.

E-post: info@finnjet.se
Hemsida: www.finnjet.se


Gunnar Graflunds Fastighet

Familjeföretag som hyr ut bostäder och lokaler i Eskilstuna. Förvaltar 7 fastigheter innehållandes hyreslägenheter i centrala staden vilket ger ett bra utgångsläge till restauranger, kommunikationer och annan service. På hyresvärdens hemsida publiceras vakanser löpande.

Adress: Rademachergatan 19, Eskilstuna
Telefon: 016-13 77 80
E-post: info@gunnargraflund.se
Hemsida: gunnargraflund.se


Hembla

Privat fastighetsägare som har ett bestånd av bostäder i stadsdelarna Centrum, Nyfors, och Årby. Om du är intresserad av en lägenhet i Eskilstuna kan du se tillgängliga bostäder på Hemblas hemsida. Där har du även möjlighet att göra intresseanmälningar.

Adress: Rademachergatan 1, Eskilstuna
Telefon: 010-210 22 00
E-post: kundservice@hembla.se
Hemsida: www.hembla.se


Hermelin Fastigheter

Privat hyresvärd med 180 hyresrätter samt 23 studentlägenheter i Eskilstuna. Om du vill hyra skickar du en ansökan och anger vad du letar efter samt din maxhyra. Hermlin Fastigheter tar kontakt med dig om hyresvärden får in ett matchande lägenhetsobjekt.

Telefon: 016-51 94 00
E-post: info@hermelinfastigheter.se
Hemsida: www.hermelinfastigheter.se


Hjalmarsson Fastigheter

Familjeägt bostadsbolag som förvaltar ett utbud av hyreslägenheter på 6 adresser i Eskilstuna. När det finns en ledig lägenhet publiceras den på hemsidan och du är då välkommen att ringa hyresvärden. Om inget finns ledigt tar de inte emot intresseanmälningar.

Adress: Lohegatan 16, Eskilstuna
Telefon: 016-12 77 97
E-post: info@hjalmarsson.nu
Hemsida: www.hjalmarsson.nu


Kornet Fastigheter

På attraktiva adresserna Vasavägen, Stensborgsgatan, Heljestrandsgatan och Djurgårdsvägen förvaltar hyresvärden lägenheter. Fyll i ett intresseformulär om du vill få erbjudande om bostad.

Adress: Hammarby Lövnäs 2, Eskilstuna
E-post: info@kornetab.se
Hemsida: www.kornetab.se


Lundbergs

Lundbergs är en av Eskilstunas största privata hyresvärdar med bostadsfastigheter på flera platser runt om i staden. Om du inte hittar en ledig lägenhet just nu kan registrera dig som bostadssökande hos Lundbergs och lämna en intresseanmälan för framtida vakanser.

Adress: Västra Åsgatan 1, Eskilstuna
Telefon: 016-16 60 00
E-post: eskilstuna@lundbergs.se
Hemsida: www.lundbergs.se


MB Fastigheter

Bostadsbolaget MB Fastigheter är en av de större privata hyresvärdarna i Eskilstuna med hundratals lägenheter i centrala områden av staden. Om du vill hyra bostad så skickar du en intresseanmälan till MB Fastigheter.

Adress: Klostergatan 1, Eskilstuna
Telefon: 016-12 12 00
E-post: info@mbfastigheter.se
Hemsida: www.mbfastigheter.se


Mesta Bygg

I centrala områden av Eskilstuna förvaltar fastighetsbolaget Mesta Bygg ett dussintal större hyresfastigheter med totalt över 100 lägenheter för uthyrning. I beståndet finns bostäder bland annat längsmed Sveavägen och Strandgatan i centrum.

Adress: Sveavägen 4, Eskilstuna
Telefon: 016-124490
E-post: info@mestabygg.com
Hemsida: www.mestabygg.com


MälarBo

Privat hyresvärd med 28 lägenheter på de centralt belägna adresserna Eskilsgatan, Malmgatan och Trädgårdsgatan. MälarBo tar endast emot bostadsansökningar via sitt onlineformulär.

E-post: forvaltning@malarbo.se
Hemsida: www.malarbo.se


MW Bostad

Förvaltar 33 hyresrätter i stadsdelen Östermalm. Fastigheten färdigställdes 2013 och innehåller lägenheter från 1 till 3 RoK. Lägenhetsansökningar lämnas direkt på MW Bostads hemsida.

Telefon: 070-5428415
Hemsida: www.mwbostad.se


SBB

SBB förvaltar hyresrätter, samhällsfastigheter och utvecklingsfastigheter. I Eskilstuna förvärvade SBB två bostadsfastigheter under 2019. Lägenheterna hittas på Nyforsgatan och Bergsgatan i centrala staden. Via SBBs hemsida kan du göra en intresseanmälan online.

Adress: Wedholms Allé 2B, Eskilstuna
Telefon: 0200 – 22 72 00
E-post: info.nykoping@sbbnorden.se
Hemsida: www.sbbnorden.se


Sybro Fastigheter

Förvaltar 56 lägenheter i Eskilstuna, merparten av beståndet ligger på attraktiva Strandgatan intill Stadsparken och Eskilstuna ån. Lägenheterna har fortlöpande renoverats till god standard.

Telefon: 016-12 02 15
Hemsida: www.sybro.se


Stadsvillan Fastigheter

Familjeägd hyresvärd som förvaltat bostadsfastigheter i Eskilstuna sedan 1992. Som sökande kan du fylla i ett intresseformulär som ger Stadsvillan möjlighet att matcha dina önskemål mot deras lediga bostäder.

Adress: Smedjegatan 33, Eskilstuna
Telefon: 016-120 170
E-post: info@stadsvillanfastigheter.se
Hemsida: www.stadsvillanfastigheter.se


Willhem
Privata hyresvärden WIllhem förvaltar hyresrätter i Eskilstuna i följande stadsdelar: Nyfors, Årby och Centrum. På Willhems hemsida kan du se och lämna intressen på lediga lägenheter. För att bli aktuell som hyresgäst ska du vara myndig, ha svenskt personnummer och bra ekonomi.

Adress: Drottninggatan 16B, Eskilstuna
Telefon: 016-400 04 50
Hemsida: www.willhem.se