1 RUM 2 RUM 3 RUM 4 RUM 5+ RUM

Bostad i Eskilstuna

Bevaka lediga lägenheter i Eskilstuna

Vi är en webbtjänst som låter dig bevaka utbudet av lediga lägenheter från hyresvärdarna i Eskilstuna samt andrahandsmarknaden. Via oss ser du kontaktuppgifter till uthyrare av lediga lägenheter i Eskilstuna. Du behöver själv ansöka hos den enskilda uthyraren.

Lediga lägenheter15+


10120+


100020000+

Önskar hyra


Visar 4 av 4 | Lägg in din egen annons

Pensionär m fru
Sökes: Förstahand | 70 m2

Par söker lägenhet i Eskilstuna
Sökes: Första- & andrahand | 30 m2 | Maxhyra 8000 kr

Skogsängsgatan22B
Sökes: Förstahand | 75 m2 | Maxhyra 6000 kr

Aktiv pensionär söker bostad från 1 oktober
Sökes: Förstahand | 45 m2 | Maxhyra 6000 kr

Hyresvärdar

Vi visar kontaktuppgifter till Eskilstunas hyresvärdar. Du behöver själv ta kontakt med och registrera dig hos respektive hyresvärd för att ansöka om bostad hos dem.
Visar 19 av 20 | Visa alla

Eskilstuna kommunfastighet
KFAST förvaltar 5800 lägenheter i Eskilstuna och är stadens största hyresvärd. I lägenhetsbeståndet finns hyresrätter, studentbostäder och seniorlägenhter. KFAST förvaltar även ett mindre utbud av radhus. På hyresvärdens hemsida hittar du 18 lediga lägenheter.

HSB
HSB Södermanland förvaltar 2400 hyreslägenheter varav merparten i Eskilstuna. HSB-medlemmar i åldern 18-29 år har förtur till ettor och tvåor. För att kunna ansöka hos hyresvärden måste du vara registrerad medlem på HSB.se

Victoria Park
Victoria Park är en av Eskilstunas största privata hyresvärdar med 3 000 hyresrätter. Victoria Park söker regelbundet nya hyresgäster. På hyresvärdens hemsida hittar du 15 lediga lägenheter.Fler privata hyresvärdar i Eskilstuna


Bandhagshus

I stadsdelen Östermalm förvaltar hyresvärden 33 lägenheter om 1-3½ rum och kök. Fastigheten uppfördes 2013 med bostäder av hög standard. Om du skickar en intresseanmälan blir du placerad i Bandhagshus lägenhetskö.

Telefon: 070-330 89 25
Hemsida: www.bandhagshus.se


Ekman Fastigheter

Hyresvärd med sekelskifteslägenheter i centrala Eskilstuna. Alla lägenheter är anslutna till kabel-TV med ett grundutbud från Comhem samt fiberbredband från Telia. Din bostadsansökan behöver förnyas var sjätte månad om du vill kvarstå som aktivt sökande.

Telefon: 016-512292
E-post: ekmanfastigheter@gmail.com
Hemsida: www.ekmanfastigheter.se


Egeryds Fastighetsförvaltning

Egeryds förvaltar lägenheter i stadsdelarna Gredby, Haneberg, Norr, Nyfors och Västermalm i Eskilstuna. Lägenheter finns i storlek från 1 till 6 rum och kök. Egeryds tar emot ett par nya hyresgäster varje månad.

Adress: Noachsgatan 6, Eskilstuna
Telefon: info@egeryds.se
E-post: 016-12 02 15
Hemsida: eskilstuna.egerydsff.se


Eskilstunahem Fastighets

Fastighetsförvaltaren Eskilstunahem ansvarar för uthyrning av 250 lägenheter i Eskilstuna. De mest centralt belägna fastigheterna ligger längsmed Drottninggatan, Smedjegatan och Stensborgsgatan. Om du lämnar en intresseanmälan kan du fylla i på vilken gatuadress du främst är intresserad av att bo på.

Adress: Stensborgsgatan 3B, Eskilstuna
Telefon: 016-12 08 39
E-post: info@eskilstunahem.se
Hemsida: www.eskilstunahem.se


Finnjet Fastigheter

Hyresvärden Finnjet äger hyresfastigheter längsmed Carlavägen, Intagsgatan och Fördelningsgatan i Eskilstuna. Beståndet omfattar totalt 91 hyresrätter. Alla lägenheter har nya kök och badrum och är även anslutna till fibernät respektive kabel-TV.

E-post: info@finnjet.se
Hemsida: www.finnjet.se


Gunnar Graflunds Fastighet

I Eskilstuna förvaltar den familjeägda hyresvärden Gunnar Graflunds 345 lägenheter för uthyrning. Den största bostadsfastigheten liggger i Kv. Skräddaren (längsmed korsningen Andbergsgatan och Vasaplan) med 108 hyreslägenheter.

Adress: Rademachergatan 19, Eskilstuna
Telefon: 016-13 77 80
E-post: info@gunnargraflund.se
Hemsida: gunnargraflund.se


Hermelin Fastigheter

Privat hyresvärd med 180 hyresrätter samt 23 studentlägenheter i Eskilstuna. Om du vill hyra skickar du en ansökan och anger vad du letar efter samt din maxhyra. Hermlin Fastigheter tar kontakt med dig om hyresvärden får in ett matchande lägenhetsobjekt.

Telefon: 016-51 94 00
E-post: info@hermelinfastigheter.se
Hemsida: www.hermelinfastigheter.se


Hjalmarsson Fastigheter

Familjeägda bostadsbolaget Hjalmarsson har 90 hyreslägenheter i Eskilstuna. De mest centralt belägna lägenheterna ligger på Köpmangatan, Stensborgsgatan och Vasagatan. Hjalmarsson tar enbart emot intresseanmälningar om man har någon ledig lägenhet inne och har alltså ingen generell bostadskö.

Telefon: 016-12 77 97
E-post: info@hjalmarsson.nu
Hemsida: www.hjalmarsson.nu


Kornet Fastigheter

På attraktiva adresserna Vasavägen, Stensborgsgatan, Heljestrandsgatan och Djurgårdsvägen förvaltar hyresvärden lägenheter. Fyll i ett intresseformulär om du vill få erbjudande om bostad.

Telefon: 076-814 37 56
E-post: info@kornetab.se
Hemsida: www.kornetab.se


MB Fastigheter

Bostadsbolaget MB Fastigheter är en av de större privata hyresvärdarna i Eskilstuna med hundratals lägenheter i centrala områden av staden. Om du vill hyra bostad så skickar du en intresseanmälan till MB Fastigheter.

Adress: Kardangatan 5, Eskilstuna
Telefon: 016-12 12 00
E-post: info@mbfastigheter.se
Hemsida: www.mbfastigheter.se


Mesta Bygg

I centrala områden av Eskilstuna förvaltar fastighetsbolaget Mesta Bygg ett dussintal större hyresfastigheter med totalt över 100 lägenheter för uthyrning. I beståndet finns bostäder bland annat längsmed Sveavägen och Strandgatan i centrum.

Adress: Sveavägen 4, Eskilstuna
Telefon: 016-124490
E-post: mestabygg@spray.se
Hemsida: www.mestabygg.com


Muscle Fastigheter

I stadsdelen Ekeby i Eskilstuna förvaltar Muscle Fastigheter 108 hyresrätter i ett bostadsområde som omgärdas av stora grönområden och innergårdar. Området lämpar sig väl för barnfamiljer som vill bo i ett lugnt och naturnära område i stadens utkant.

Telefon: 0709-952074
E-post: adam@musclefastigheter.se
Hemsida: www.musclefastigheter.se


Pare Fastigheter

Hyresvärden Pare Fastigheter köpte 2011 en centralt belägen fastighet på Kriebsensgatan i Eskilstuna. Fastigheten består av 43 studentlägenheter. I samband med förvärvet genomgick fastigheten en omfattande renovering. Vill du hyra studentbostad kan du skicka en intresseanmälan per e-mail.

Adress: Strandgatan 7, Eskilstuna
Telefon: 070-355 80 07
E-post: andreas@parefast.se
Hemsida: www.parefastigheter.se


Sybro Fastigheter

Förvaltar 56 lägenheter i Eskilstuna, merparten av beståndet ligger på attraktiva Strandgatan intill Stadsparken och Eskilstuna ån. Lägenheterna har fortlöpande renoverats till god standard.

Telefon: 016-12 02 15
Hemsida: www.sybro.se


Slättö Förvaltning

Färdigställer under sommaren 2018 nyproduktion av 164 hyresrätter i Eskilstuna med beräknad inflyttning under juli till september. Det går fortfarande att anmäla intresse för outhyrda lägenheter i projektet.

Telefon: 0771-650 200
E-post: uthyrning@slattoforvaltning.se
Hemsida: www.slattoforvaltning.se


Vrenen Fastigheter

Privatägd hyresvärd med en centralt belägen bostadsfastighet med 26 lägenheter i Eskilstuna. Vrenen avser att renovera hela fastigheten med nya stammar och ventilationssystem. Fastigheten ligger endast 200 meter från centralstationen och högskolan.

E-post: info@vrenen.se
Hemsida: www.vrenen.se