1 RUM 2 RUM 3 RUM 4 RUM 5+ RUM

Hyresvärdar i Eskilstuna


Vi listar alla kommunala och privata hyresvärdar i Eskilstuna. Via vår lista kan du se alla hyresvärdar i Eskilstuna som du kan söka förstahandskontrakt hos.

Eskilstuna kommunfastighet
Eskilstuna Kommunfastigheter (KFAST) är ett kommunalt bostadsbolag som förvaltar 7 600 hyreslägenheter. Beståndet av bostäder återfinns i centrala staden och i dess utkanter. Nu söks nya hyresgäster till 37 lediga lägenheter.

HSB
Fastighetsägaren HSB Södermanland har ett bestånd som omfattar cirka 2 400 hyreslägenheter. Majoriteten är belägna i Eskilstuna. Lediga lägenheter publiceras på HSBs hemsida.

Victoria Park
I Eskilstuna har Victoria Park ett bestånd av cirka 3 000 hyreslägenheter. Detta gör att man är en av stadens största hyresvärdar. En stor variation av boenden erbjuds, både vad gäller läge, storlek och standard. Just nu söks nya hyresgäster till 54 lediga lägenheter.

Egeryds Fastighetsförvaltning
Egeryds hjälper andra fastighetsägare med förvaltning av fastigheter. Man ansvarar bland annat för uthyrning av lägenheter. Om du söker en lägenhet i Eskilstuna kan du fylla i en intresseanmälan på hyresvärdens hemsida.

Adress: Noachsgatan 6A, Eskilstuna
Telefon: 016-12 02 15
E-post: info@egeryds.se
Hemsida: eskilstuna.egerydsff.se


Ekman Fastigheter
I Eskilstuna är Ekman Fastigheter en av många fastighetsägare som hyr ut lägenheter till privatpersoner. Lägenheterna är belägna i centrala delarna av staden och ligger i äldre fastigheter. Ett formulär för allmän intresseanmälan kan fyllas i på Ekmans webbplats.

Adress: Helgesta Gård, Eskilstuna
Telefon: 016-512292
E-post: ekmanfastigheter@gmail.com
Hemsida: www.ekmanfastigheter.se


Eskilstunahem Fastighets
Hyresvärden Eskilstunahem Fastighets äger och förvaltar över 200 hyreslägenheter i Eskilstuna. En fastighet ligger i stadsdelen Nyfors, resterande är centralt belägna. En intresseanmälan kan skickas in via hyresvärdens hemsida, den är giltig i 6 månader.

Adress: Stensborgsgatan 3B, Eskilstuna
Telefon: 016-12 08 39
E-post: info@eskilstunahem.se
Hemsida: www.eskilstunahem.se


Gunnar Graflunds Fastighet
Familjeföretag som hyr ut bostäder och lokaler i Eskilstuna. Förvaltar 7 fastigheter innehållandes hyreslägenheter i centrala staden vilket ger ett bra utgångsläge till restauranger, kommunikationer och annan service. På hyresvärdens hemsida publiceras vakanser löpande.

Adress: Rademachergatan 19, Eskilstuna
Telefon: 016-13 77 80
E-post: info@gunnargraflund.se
Hemsida: gunnargraflund.se


Finnjet Fastigheter
Privat hyresvärd som har bestånd i Eskilstuna. Antalet lägenheter uppgår till 91 stycken och de är belägna längs Carlavägen, Intagsgatan och Fördelningsgatan. Samtliga kök och badrum är renoverade. Bostadansökan kan mailas till hyresvärden.

E-post: info@finnjet.se
Hemsida: www.finnjet.se


Hembla
Privat fastighetsägare som har ett bestånd av bostäder i stadsdelarna Centrum, Nyfors, och Årby. Om du är intresserad av en lägenhet i Eskilstuna kan du se tillgängliga bostäder på Hemblas hemsida. Där har du även möjlighet att göra intresseanmälningar.

Adress: Rademachergatan 1, Eskilstuna
Telefon: 010-210 22 00
E-post: kundservice@hembla.se
Hemsida: www.hembla.se


Hermelin Fastigheter
Äger och förvaltar runt 200 hyresrätter varav nästintill alla är belägna i Eskilstuna och Torshälla. Man erbjuder även 23 studentlägenheter för uthyrning. Genom att fylla i en allmän intresseanmälan på Hermelins hemsida låter du dem veta att du söker bostad i staden.

Telefon: 016-51 94 00
E-post: info@hermelinfastigheter.se
Hemsida: www.hermelinfastigheter.se


Kornet Fastigheter
Privat fastighetsägare i Eskilstuna som erbjuder hyreslägenheter till privatpersoner. Beståndet hittas på Vasavägen, Stensborgsgatan, Heljestrandsgatan och Djurgårdsvägen. Du är välkommen att kontakta hyresvärden via ett formulär på hemsidan för mer information.

Adress: Hammarby Lövnäs 2, Eskilstuna
E-post: info@kornetab.se
Hemsida: www.kornetab.se


Hjalmarsson Fastigheter
Familjeägt bostadsbolag som förvaltar ett utbud av hyreslägenheter på 6 adresser i Eskilstuna. När det finns en ledig lägenhet publiceras den på hemsidan och du är då välkommen att ringa hyresvärden. Om inget finns ledigt tar de inte emot intresseanmälningar.

Adress: Lohegatan 16, Eskilstuna
Telefon: 016-12 77 97
E-post: info@hjalmarsson.nu
Hemsida: www.hjalmarsson.nu


MB Fastigheter
I Eskilstuna förvaltar denna hyresvärd 21 fastigheter med hyreslägenheter. Beståndet omfattar även lokaler för industri, kontor och affärer. Du som önskar bli hyresgäst hos MB Fastigheter är välkommen att fylla i en intresseanmälan på hyresvärdens hemsida.

Adress: Klostergatan 1, Eskilstuna
Telefon: 016-12 12 00
E-post: info@mbfastigheter.se
Hemsida: www.mbfastigheter.se


Lundbergs
Den privata fastighetsägaren Lundbergs förvaltar cirka 1 000 lägenheter i Eskilstuna. Man har bestånd i Nyfors, Söder, Norr samt Slagsta. Hyresgäster söks som är myndiga, har tillräcklig inkomst, har skött tidigare boende och betalningar samt tecknar en hemförsäkring.

Adress: Västra Åsgatan 1, Eskilstuna
Telefon: 016-16 60 00
E-post: eskilstuna@lundbergs.se
Hemsida: www.lundbergs.se


Mesta Bygg
Privata hyresvärden Mesta Bygg förvaltar fem fastigheter i Eskilstuna. Hyreslägenheterna hittas längs Dingergatan, Gränsgatan, Strandgatan, Sveavägen och Zetterbergsgatan. På hyresvärdens hemsida kan en allmän intresseanmälan skickas in, den är giltig i tre månader.

Adress: Sveavägen 4, Eskilstuna
Telefon: 016-124490
E-post: info@mestabygg.com
Hemsida: www.mestabygg.com


MälarBo
I Mälardalen har denna privata hyresvärd ett utbud av lägenheter. På centralt läge i Eskilstuna förvaltas en fastighet med 28 lägenheter. Fastigheten ligger i ett område med vackra omgivningar. En bostadsansökan kan fyllas i på MälarBos hemsida.

E-post: forvaltning@malarbo.se
Hemsida: www.malarbo.se


MW Bostad
I stadsdelen Östermalm i Eskilstuna förvaltar denna privata hyresvärd en fastighet med 33 hyreslägenheter. Fastigheten är nybyggd och stod klar för inflytt 2013. Hos hyresvärden kan du hyra bostäder i storlek från 1-3 rum och kök.

Telefon: 070-5428415
Hemsida: www.mwbostad.se


SBB
SBB förvaltar hyresrätter, samhällsfastigheter och utvecklingsfastigheter. I Eskilstuna förvärvade SBB två bostadsfastigheter under 2019. Lägenheterna hittas på Nyforsgatan och Bergsgatan i centrala staden. Via SBBs hemsida kan du göra en intresseanmälan online.

Adress: Wedholms Allé 2B, Eskilstuna
Telefon: 0200 – 22 72 00
E-post: info.nykoping@sbbnorden.se
Hemsida: www.sbbnorden.se


Sybro Fastigheter
Familjeägt fastighetsbolag som i Eskilstuna äger två fastigheter innehållande hyresrätter. På Strandgatan har man 35 lägenheter med en trivsam innergård att njuta av. Resterande 21 lägenheter i beståndet hittas på närliggande Noachsgatan.

Telefon: 016-12 02 15
Hemsida: www.sybro.se


Stadsvillan Fastigheter
Fastighetsägare med flertalet byggnader med hyreslägenheter i flera av Eskilstunas områden. Lägenheterna återfinns i Valhalla, Centrum, Östermalm och Söder. På den egna webbplatsen kan du se vilka lägenheter som blir lediga inom en snar framtid.

Adress: Smedjegatan 33, Eskilstuna
Telefon: 016-120 170
E-post: info@stadsvillanfastigheter.se
Hemsida: www.stadsvillanfastigheter.se


Willhem
Hyr ut lägenheter i fem olika fastigheter i Eskilstuna. Beståndet är koncentrerat till stadsdelarna Nyfors, Årby och Centrum. När en lägenhet blir ledig publiceras den på Willhems hemsida där den kan sökas. Inget kösystem tillämpas av hyresvärden.

Adress: Drottninggatan 16B, Eskilstuna
Telefon: 016-400 04 50
Hemsida: www.willhem.seHur hittar jag privata hyresvärdar i Eskilstuna utan kö?

Det snabbaste sättet för dig som nyinflyttad i Eskilstuna att hitta ett förstahandskontrakt är att ansöka om bostad hos privata hyresvärdar utan kö. I vår hyresvärdslista kan du se alla privata bostadsbolag i Eskilstuna. Många av dessa hyresvärdar tillämpar inte bostadskö utan väljer fritt bland de bostadssökande vem som skall kallas till lägenhetsvisning.

Vilka hyresvärdar har lediga lägenheter i Eskilstuna?

Vi uppdaterarar flera gånger om dagen utbudet av lediga lägenheter hos de privata och kommunala hyresvärdarna i Eskilstuna. Hos oss kan du se listor med alla Eskilstunas hyresvärdar samt i realtid se utbudet av lediga lägenheter hos dem.