Information om HSB

I Eskilstuna förvaltar HSB Södermanland ett större utbud av hyresrätter. Hyresvärdens totala bestånd uppgår till cirka 2 400 stycken och är fördelade mellan Eskilstuna, Nyköping, Strängnäs, Oxelösund och Trosa/Vagnhärad.

Lägenheterna i Eskilstuna hittas i följande områden: Centrum, Lasarettsområdet, Nyfors, Västermalm, Torshälla, Gredby, Norr, Söder och Östermalm. Storleksmässigt hittas bostäder i alla storlekar, från små ettor till större lägenheter för hela familjen.

För att ansöka om en av HSBs hyreslägenheter behöver du bli medlem på deras hemsida. Efter det har du möjlighet att se och göra intresseanmälan på vakanta bostäder som listas på webbplatsen. Lägenheter fördelas först till bosparande medlemmar och sedan till övriga medlemmar vilket innebär att dina chanser att få en bostad ökar om du börjar bospara hos HSB.

Kontakta HSB
Telefon: 010-442 55 00
E-post: info.sodermanland@hsb.se
Hemsida: www.hsb.se/sodermanland

Lediga lägenheter

Du behöver själv lämna din bostadsansökan direkt till hyresvärden. Vi bevakar och visar dig lägenhetsutbudet hos HSB men du kan inte ansöka via oss.Din bostadsansökan behöver du lämna direkt till hyresvärden via www.hsb.se/sodermanlandVisa fler lediga lägenheter i Eskilstuna