1 RUM 2 RUM 3 RUM 4 RUM 5+ RUM

Bostad i Eslöv

Bevaka lediga lägenheter i Eslöv

Vi är en webbtjänst som låter dig bevaka utbudet av lediga lägenheter från hyresvärdarna i Eslöv samt andrahandsmarknaden. Via oss ser du kontaktuppgifter till uthyrare av lediga lägenheter i Eslöv. Du behöver själv ansöka hos den enskilda uthyraren.

Lediga lägenheter15+


10120+


100020000+

Hyresvärdar

Vi visar kontaktuppgifter till Eslövs hyresvärdar. Du behöver själv ta kontakt med och registrera dig hos respektive hyresvärd för att ansöka om bostad hos dem.
EBO
Lediga lägenheter från EBO publiceras varje måndag på hyresvärdens hemsida och är sökbara under en vecka. Med 2500 lägenheter i Eslöv är EBO största hyresvärd på orten. Registrera dig som bostadssökande på EBO.se om du vill skicka intresseanmälningar för hyresbostäder.Privata hyresvärdar i Eslöv


BA Bygg Fastigheter
Familjeföretaget BA Bygg Fastigheters bestånd i och runt Eslöv uppgår till 600 hyresrätter. I beståndet har de allt från hyreshus till marklägenheter att erbjuda. I samband med att du gör en intresseanmälan skapas ett konto på hyresvärdens hemsida.

Telefon: 0413-611 80
E-post: info@babyggfastigheter.se
Hemsida: www.babyggfastigheter.se


Brinova
Med över 500 hyreslägenheter i Eslöv är Brinova en av de större hyresvärdarna på orten. Beståndet består av lägenheter i storlek om 1-4 rum och kök. Registrering krävs hos hyresvärden för att kunna visa intresse för lediga lägenheter.

Adress: Malmgatan 1B , Eslöv
Telefon: 0413-140 90
E-post: jessica.hallgalbe@brinova.se
Hemsida: www.brinova.se


Häglunds Fastighetsförvaltning
Häglunds Fastighetsförvaltning är ett familjeföretag med hyresrätter i Eslöv. De har ett stort bestånd av lägenheter så här bör du som bostadssökande ta en titt. På hyresvärdens hemsida kan du se lediga objekt och göra en generell eller specifik intresseanmälan.

Adress: Västergatan 12 B, Eslöv
Telefon: 0413-109 63
E-post: info@haeglunds.se
Hemsida: www.haeglunds.se


HSB Skåne
Förvaltar 210 hyresrätter i centrala Eslöv. Från bostadsfastigheterna är det ett par minuters gångpromenad till järnvägsstationen. Medlemmar i HSB har förtur till vakanta lägenheter hos hyresvärden.

Adress: Stora torg 11, Eslöv
Telefon: 046-210 84 00
E-post: info-skane@hsb.se
Hemsida: www.hsb.se/skane


Nice Fastighetsförvaltning
Liten fastighetsägare med lägenheter mitt i centrala Eslöv. Förvaltar 37 lägenheter, om 1 till 4 rum och kök. Samtliga lägenheter ligger i Rosa Huset, ett 5 våningar högt hus i centrum byggt 1989.

Telefon: 0413-177 55
Hemsida: www.nice-bostad.nu