1 RUM 2 RUM 3 RUM 4 RUM 5+ RUM

Bostad i Eslöv

Alla lediga lägenheter i Eslöv

I Eslöv finns 18 lediga lägenheter för uthyrning. Hyrabostad.se visar utbudet av lägenheter från Eslövs samtliga hyresvärdar. Du kan välja mellan ett stort urval av första- och andrahandskontrakt. Registrera dig och få e-post direkt när en ny lägenhet kommer in.

Lediga lägenheter15+


10120+


100020000+

Hyresvärdar


EBO
Lediga lägenheter från EBO publiceras varje måndag och är sökbara under en vecka. Med 2500 hyreslägenheter i Eslöv är EBO största uthyraren av lägenheter på orten. Registrera dig som bostadssökande om du vill skicka intresseanmälningar för hyresbostäder.Privata hyresvärdar i Eslöv


BA Bygg Fastigheter
En av Eslövs största privata hyresvärdar med 600 hyresfastigheter på orten. Söker regelbundet efter nya hyresgäster till vakanta lägenheter. I regel fodras endast kort kötid om din ansökan är välskriven och du kan uppvisa fast inkomst samt goda referenser.

Telefon: 0413-611 80
E-post: info@babyggfastigheter.se
Hemsida: www.babyggfastigheter.se


Häglunds Fastighetsförvaltning
Familjeägd hyresvärd i Eslöv med lägenheter på Bryggaregatan, Kanalgatan, Kvarngatan Malmgatan, Norregatan, Skolgatan, Villavägen, Västergatan och Västerlånggatan.

Adress: Bryggaregatan 3, Eslöv
Telefon: 0413-10963
Hemsida: www.haeglunds.se


Nice Fastighetsförvaltning
Liten fastighetsägare med lägenheter mitt i centrala Eslöv. Kan erbjuda 37 lägenheter, om 1 till 4 rum och kök, för uthyrning. Samtliga lägenheter ligger i Rosa Huset, ett 5 våningar högt hus i centrum byggt 1989.

Telefon: 0413-177 55
Hemsida: www.nice-bostad.nu


UMAB Fastigheter
Privat fastighetsägare med lägenhetsbeståndet lokaliserat till mellersta Skåne. Förvaltar ett par bostadsfastigheter i Eslövs kommun. Du som vill hyra fyller i en intresseanmälan och anger önskad lägenhetsstorlek (1-4 rum) samt att din ansökan avser bostad i Eslöv.

Telefon: 0413-24110
E-post: info@umab.se
Hemsida: www.umab.se