1 RUM 2 RUM 3 RUM 4 RUM 5+ RUM

Hyresvärdar i Eslöv


Vi listar alla kommunala och privata hyresvärdar i Eslöv. Via vår lista kan du se alla hyresvärdar i Eslöv som du kan söka förstahandskontrakt hos.

EBO
Eslövs Bostads (EBO) är det kommunala bostadsbolaget i kommunen. Man förvaltar boenden i alla tätorter i kommunen. Det totala antalet lägenheter uppgår till cirka 2 100 stycken. Lediga lägenheter förmedlas via Boplats Syd där sökande behöver registrera sig.

BA Bygg Fastigheter
Familjeföretaget BA Bygg Fastigheters bestånd i och runt Eslöv uppgår till 600 hyresrätter. I beståndet har de allt från hyreshus till marklägenheter att erbjuda. I samband med att du gör en intresseanmälan skapas ett konto på hyresvärdens hemsida.

Telefon: 0413-611 80
E-post: info@babyggfastigheter.se
Hemsida: www.babyggfastigheter.se


Häglunds Fastighetsförvaltning
Häglunds Fastighetsförvaltning är ett familjeföretag med hyresrätter i Eslöv. De har ett stort bestånd av lägenheter så här bör du som bostadssökande ta en titt. På hyresvärdens hemsida kan du se lediga objekt och göra en generell eller specifik intresseanmälan.

Adress: Västergatan 12 B, Eslöv
Telefon: 0413-109 63
E-post: info@haeglunds.se
Hemsida: www.haeglunds.se


Brinova
Med över 500 hyreslägenheter i Eslöv är Brinova en av de större hyresvärdarna på orten. Beståndet består av lägenheter i storlek om 1-4 rum och kök. Registrering krävs hos hyresvärden för att kunna visa intresse för lediga lägenheter.

Adress: Malmgatan 1B , Eslöv
Telefon: 0413-140 90
E-post: jessica.hallgalbe@brinova.se
Hemsida: www.brinova.se


Nice Fastighetsförvaltning
I Rosa Huset i centrala Eslöv, bredvid torget och två kvarter från stationen, förvaltas 37 lägenheter. Bostäderna är ettor till fyror och har bland de bästa lägena i staden med restauranger och butiker utanför dörren. Bostadssökande rekommenderas ringa hyresvärden.

Telefon: 0413-177 55
Hemsida: www.nice-bostad.nu


HSB Skåne
I Eslöv förvaltar HSB Skåne 210 centralt belägna hyreslägenheter. Majoriteten av fastigheterna hittas på Stora torg i stadskärnan. Lägenheterna har mellan 1 och 5 rum och kök. Medlemmar och bosparande i HSB har förtur till lediga lägenheter.

Adress: Stora torg 11, Eslöv
Telefon: 046-210 84 00
E-post: info-skane@hsb.se
Hemsida: www.hsb.se/skane


SBF
SBF har 60 lägenheter i Eslöv fördelat på tre fastigheter. De är samtliga belägna på centrala adresser vilket ger till stora möjlighet vad gäller utbud av service, skolor, butiker och kommunikationer. Intresseanmälan görs på SBFs hemsida.

Telefon: 0771-188 220
E-post: kundtjanst@sbfboservice.se
Hemsida: www.sbfboservice.seHur hittar jag privata hyresvärdar i Eslöv utan kö?

Det snabbaste sättet för dig som nyinflyttad i Eslöv att hitta ett förstahandskontrakt är att ansöka om bostad hos privata hyresvärdar utan kö. I vår hyresvärdslista kan du se alla privata bostadsbolag i Eslöv. Många av dessa hyresvärdar tillämpar inte bostadskö utan väljer fritt bland de bostadssökande vem som skall kallas till lägenhetsvisning.

Vilka hyresvärdar har lediga lägenheter i Eslöv?

Vi uppdaterarar flera gånger om dagen utbudet av lediga lägenheter hos de privata och kommunala hyresvärdarna i Eslöv. Hos oss kan du se listor med alla Eslövs hyresvärdar samt i realtid se utbudet av lediga lägenheter hos dem.