Stora Torg

Eslöv
Lägenhet: 2 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Stora Torg, Eslöv
Hyrdes ut: 2022-06-01
HyraHyra:

10882 kr

RumAntal rum:

2 RoK

BoytaBoyta:

68 m2

VåningsplanVåningsplan:

5

Hyresvärdens beskrivning

Möjlighet finns för senare inflyttningsdatum efter överenskommelse med hyresvärden.

Det finns möjlighet till visning i fastigheten innan eventuell kontraktsskrivning.

Genomgående lägenhet med stora ytor och fönster åt tre väderstreck.

Stora Torg 3 är en nyproduktion av 15st lägenheter med hög standard precis i Eslövs centrum med direkt anslutning till Stora Torg, och med 2 minuters gångavstånd från stationen. Lägenheterna finns i en smal byggnad med 8 våningar som sticker upp över omkringliggande byggnation. På plan 2 finns en gemensam innergård med grillplats.

Alla rum har ekparkett, och det finns gott om förvaringsutrymmen. Den generösa takhöjden på 275 cm ger rymd och ljus till lägenheterna. Vardagsrummen har stora glaspartier och fönster mot söder.
Köket är utrustat med inbyggd mikrovågsugn, inbyggd ugn, diskmaskin och spishäll. De mindre lägenheterna har en kombinerad kyl/frys medan lägenheterna över 50m2 har en hel kyl och en hel frys.
Porttelefon finns i hallen och via den släpper ni in era gäster.

Alla dörrar i fastighetens allmänna utrymmen öppnas med taggar för enkel passage och med samma taggar öppnas lägenhetens postbox som finns i trapphuset. I badrummet finns 3st inredningsskåp och elektrisk golvvärme samt tvättmaskin och torktumlare som är placerade bredvid varandra på golvet, med en arbetsbänk ovan.

Varmvatten och el-förbrukningen debiteras individuellt för varje lägenhet på hyresavierna i efterhand. Hyresvärden står för elavtalet som till 100% kommer från vind eller sol. Utöver hyran tillkommer 85kr för kabeltv och 170kr för 50mbit bredband från Tele2.

Det finns 3st privata garageutrymmen i byggnaden med egen elektronisk port. Dessa hyrs ut separat.
Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Eslöv

Rapportera fel