1 RUM 2 RUM 3 RUM 4 RUM 5+ RUM

Bostad i Fagersta

Sök lediga lägenheter i Fagersta

I Fagersta kan du ansöka om bostad både via allmännyttan eller via privata hyresvärdar. För att du skall kunna hitta en lägenhet att hyra har vi listat alla hyresvärdar i Fagersta som regelbundet söker nya hyresgäster. Anmäl dig till alla hyresvärdar för att maximera din chans att bli erbjuden förstahandskontrakt på en hyresrätt.

Lediga lägenheter

Bevaka nya lediga lägenheterAndrahand

Lägg in gratis andrahands-annons

Hyresvärdar
Privata hyresvärdar i Fagersta


Allmännyttan i Fagersta
Om du vill ansöka om lägenhet hos allmännyttan i Fagersta behöver du ladda ned och skriva ut ett ansökningsformulär via Fagersta kommuns hemsida. I din ansökan, som du skickar in per post, skall du skriva dina och eventuell medsökandes personuppgifter samt uppge er inkomst, nuvarande bostadsförhållanden och i vilket område ni söker lägenhet.

Adress: Norbergsvägen 19, Fagersta
Telefon: 0223-446 00
E-post: nvk@nvk.fagersta.se
Hemsida: www.nvk.fagersta.se


VS-Hus
Fagerstas största privata hyresvärd med 263 lägenheter fördelade mellan 1-5 rum och kök. Samtliga lägenheter på våningsplan 2 och uppåt har tillgång till egen balkong.

Telefon: 072-253 25 03
E-post: info@vs-hus.se
Hemsida: www.vs-hus.se


Fagersta Hem
Tar emot intresseanmälningar för bostad i Fagersta. Kan erbjuda lägenheter från 1 till 4 rum och kök. Månadshyran för ettor startar på 2900 kr och går upp till 5700 kr för fyrarumslägenheterna.

Telefon: 08-51 511 811
E-post: info@fagerstahem.se
Hemsida: www.fagerstahem.se


Wilson Fatigheter
Privat hyresvärd med 3 bostadsfastigheter i Fagersta med totalt 3 500 kvadratmeter bostadsyta. Lediga lägenheter läggs ut på Wilsons hemsida.

Telefon: 021-18 62 18
E-post: info@wilsonfastigheter.se
Hemsida: www.wilsonfastigheter.se