1 RUM 2 RUM 3 RUM 4 RUM 5+ RUM

Bostad i Fagersta

Sök lediga lägenheter i Fagersta

Hos oss hittar du nästan alla lediga lägenheter i Fagersta. Du kan fritt söka bland de 27 lägenheter som ligger ute för uthyrning och efter registrering se hur du kontaktar den hyresvärd som du vill hyra bostad av. Vi listar främst förstahandskontrakt. Via oss hittar du lediga bostäder från flera privata hyresvärdar i Fagersta.

Lediga lägenheter


15+


10120+


100020000+

Önskar hyra


Lägg in din egen annons gratis

HyresvärdarPrivata hyresvärdar i Fagersta


Allmännyttan i Fagersta
Ombesörjer uthyrning av allmännyttan i Fagersta. En variation av bostäder erbjuds på orten. Det är vanligtvis hårt tryck på lediga lägenheter men hyresvärden tar tacksamt emot intresseanmälningar vilka görs via hemsidan.

Adress: Norbergsvägen 19, Fagersta
Telefon: 0223-446 00
E-post: nvk@nvk.fagersta.se
Hemsida: www.nvk.fagersta.se


VS-Hus
VS-Hus äger och förvaltar runt 260 hyreslägenheter i Fagersta. De är fördelade mellan Skördevägen och Skogsvägen. Lägenheterna är i storlek från ettor upp till femmor, men nära hälften av beståndet består av trerumslägenheter. Bostäder söks direkt på VS-Hus hemsida.

Telefon: 021-38 14 50
E-post: info@vs-hus.se
Hemsida: www.vs-hus.se


Fagersta Hem
Privat hyresvärd i Fagersta med lägenheter på Stövargränd och Jägargränd. Lägenheterna är upp till fyrarummare. Blivande hyresgäster behöver ha en fast inkomst. På Fagersta Hems hemsida finns ett formulär att fylla i för att göra en intresseanmälan.

Telefon: 08-51 511 811
E-post: info@fagerstahem.se
Hemsida: www.fagerstahem.se


Wilson Fatigheter
I Fagersta äger Wilson Fastigheter hyreslägenheter inne i Fagersta, Ängelsberg och Västanfors. Lägenheterna har 1-4 rum och kök. Via ett formulär på hyresvärdens hemsida kan du skicka in en intresseanmälan som är giltig i tre månader, du är därefter välkommen att skicka in en ny.

Telefon: 021-18 62 18
E-post: info@wilsonfastigheter.se
Hemsida: www.wilsonfastigheter.se


Hyresfastigheter i Fagersta
Hyresfastigheter i Fagersta lägger stort fokus på lägenheternas skick, vanligen renoveras bostäderna innan ny hyresgäst flyttas in. Inget kösystem tillämpas av hyresvärden utan de väljer den mest lämpade hyresgästen. Referenser är meriterande.

Adress: Hantverksvägen 14, Fagersta
Telefon: 0738 – 91 55 56
E-post: kontoret@hyresfast.se
Hemsida: www.hyresfast.se


Investa
I Fagersta består Investas bestånd av bostäder och lokaler. Lägenheterna på orten är fördelade mellan tre fastigheter i centrala Fagersta på Järnvägsgatan och Centralvägen. Du som letar boende på i Fagersta är välkommen att kontakta hyresvärden.

Telefon: 0226-32 20 32
E-post: fastighet@investa.nu
Hemsida: www.investa.nu