1 RUM 2 RUM 3 RUM 4 RUM 5+ RUM

Bostad i Fagersta

Bevaka lediga lägenheter i Fagersta

Vi är en webbtjänst som låter dig bevaka utbudet av lediga lägenheter från hyresvärdarna i Fagersta samt andrahandsmarknaden. Via oss ser du kontaktuppgifter till uthyrare av lediga lägenheter i Fagersta. Du behöver själv ansöka hos den enskilda uthyraren.

Lediga lägenheter15+


10120+


100020000+

Hyresvärdar

Vi visar kontaktuppgifter till Fagerstas hyresvärdar. Du behöver själv ta kontakt med och registrera dig hos respektive hyresvärd för att ansöka om bostad hos dem.


Privata hyresvärdar i Fagersta


Allmännyttan i Fagersta
Ombesörjer uthyrning av allmännyttan i Fagersta. En variation av bostäder erbjuds på orten. Det är vanligtvis hårt tryck på lediga lägenheter men hyresvärden tar tacksamt emot intresseanmälningar vilka görs via hemsidan.

Adress: Norbergsvägen 19, Fagersta
Telefon: 0223-446 00
E-post: nvk@nvk.fagersta.se
Hemsida: www.nvk.fagersta.se


VS-Hus
VS-Hus äger och förvaltar runt 260 hyreslägenheter i Fagersta. De är fördelade mellan Skördevägen och Skogsvägen. Lägenheterna är i storlek från ettor upp till femmor, men nära hälften av beståndet består av trerumslägenheter. Bostäder söks direkt på VS-Hus hemsida.

Telefon: 021-38 14 50
E-post: info@vs-hus.se
Hemsida: www.vs-hus.se


Fagersta Hem
Privat hyresvärd i Fagersta med lägenheter på Stövargränd och Jägargränd. Lägenheterna är upp till fyrarummare. Blivande hyresgäster behöver ha en fast inkomst. På Fagersta Hems hemsida finns ett formulär att fylla i för att göra en intresseanmälan.

Telefon: 08-51 511 811
E-post: info@fagerstahem.se
Hemsida: www.fagerstahem.se


Wilson Fatigheter
I Fagersta äger Wilson Fastigheter hyreslägenheter inne i Fagersta, Ängelsberg och Västanfors. Lägenheterna har 1-4 rum och kök. Via ett formulär på hyresvärdens hemsida kan du skicka in en intresseanmälan som är giltig i tre månader, du är därefter välkommen att skicka in en ny.

Telefon: 021-18 62 18
E-post: info@wilsonfastigheter.se
Hemsida: www.wilsonfastigheter.se


Hyresfastigheter i Fagersta
Hyresfastigheter i Fagersta lägger stort fokus på lägenheternas skick, vanligen renoveras bostäderna innan ny hyresgäst flyttas in. Inget kösystem tillämpas av hyresvärden utan de väljer den mest lämpade hyresgästen. Referenser är meriterande.

Adress: Hantverksvägen 14, Fagersta
Telefon: 0738 – 91 55 56
E-post: kontoret@hyresfast.se
Hemsida: www.hyresfast.se


Investa
I Fagersta består Investas bestånd av bostäder och lokaler. Lägenheterna på orten är fördelade mellan tre fastigheter i centrala Fagersta på Järnvägsgatan och Centralvägen. Du som letar boende på i Fagersta är välkommen att kontakta hyresvärden.

Telefon: 0226-32 20 32
E-post: fastighet@investa.nu
Hemsida: www.investa.nu