1 RUM 2 RUM 3 RUM 4 RUM 5+ RUM

Hyresvärdar i Fagersta


Vi listar alla kommunala och privata hyresvärdar i Fagersta. Via vår lista kan du se alla hyresvärdar i Fagersta som du kan söka förstahandskontrakt hos.

Allmännyttan i Fagersta
Ombesörjer uthyrning av allmännyttan i Fagersta. En variation av bostäder erbjuds på orten. Det är vanligtvis hårt tryck på lediga lägenheter men hyresvärden tar tacksamt emot intresseanmälningar vilka görs via hemsidan.

Adress: Norbergsvägen 19, Fagersta
Telefon: 0223-446 00
E-post: nvk@nvk.fagersta.se
Hemsida: www.nvk.fagersta.se


VS-Hus
VS-Hus äger och förvaltar runt 260 hyreslägenheter i Fagersta. De är fördelade mellan Skördevägen och Skogsvägen. Lägenheterna är i storlek från ettor upp till femmor, men nära hälften av beståndet består av trerumslägenheter. Bostäder söks direkt på VS-Hus hemsida.

Telefon: 021-38 14 50
E-post: info@vs-hus.se
Hemsida: www.vs-hus.se


Fagersta Hem
Privat hyresvärd i Fagersta med lägenheter på Stövargränd och Jägargränd. Lägenheterna är upp till fyrarummare. Blivande hyresgäster behöver ha en fast inkomst. På Fagersta Hems hemsida finns ett formulär att fylla i för att göra en intresseanmälan.

Telefon: 08-51 511 811
E-post: info@fagerstahem.se
Hemsida: www.fagerstahem.se


Wilson Fatigheter
I Fagersta äger Wilson Fastigheter hyreslägenheter inne i Fagersta, Ängelsberg och Västanfors. Lägenheterna har 1-4 rum och kök. Via ett formulär på hyresvärdens hemsida kan du skicka in en intresseanmälan som är giltig i tre månader, du är därefter välkommen att skicka in en ny.

Telefon: 021-18 62 18
E-post: info@wilsonfastigheter.se
Hemsida: www.wilsonfastigheter.se


Hyresfastigheter i Fagersta
Hyresfastigheter i Fagersta lägger stort fokus på lägenheternas skick, vanligen renoveras bostäderna innan ny hyresgäst flyttas in. Inget kösystem tillämpas av hyresvärden utan de väljer den mest lämpade hyresgästen. Referenser är meriterande.

Adress: Hantverksvägen 14, Fagersta
Telefon: 0738 – 91 55 56
E-post: kontoret@hyresfast.se
Hemsida: www.hyresfast.se


Investa
I Fagersta består Investas bestånd av bostäder och lokaler. Lägenheterna på orten är fördelade mellan tre fastigheter i centrala Fagersta på Järnvägsgatan och Centralvägen. Du som letar boende på i Fagersta är välkommen att kontakta hyresvärden.

Telefon: 0226-32 20 32
E-post: fastighet@investa.nu
Hemsida: www.investa.nuHur hittar jag privata hyresvärdar i Fagersta utan kö?

Det snabbaste sättet för dig som nyinflyttad i Fagersta att hitta ett förstahandskontrakt är att ansöka om bostad hos privata hyresvärdar utan kö. I vår hyresvärdslista kan du se alla privata bostadsbolag i Fagersta. Många av dessa hyresvärdar tillämpar inte bostadskö utan väljer fritt bland de bostadssökande vem som skall kallas till lägenhetsvisning.

Vilka hyresvärdar har lediga lägenheter i Fagersta?

Vi uppdaterarar flera gånger om dagen utbudet av lediga lägenheter hos de privata och kommunala hyresvärdarna i Fagersta. Hos oss kan du se listor med alla Fagerstas hyresvärdar samt i realtid se utbudet av lediga lägenheter hos dem.