1 RUM 2 RUM 3 RUM 4 RUM 5+ RUM

Bostad i Falkenberg

Sök lediga lägenheter i Falkenberg

I Falkenberg finns en kommunal hyresvärd och 4 privata hyresvärdar som kan erbjuda lediga bostäder för uthyrning. Via oss kan du söka bland 26 lediga lägenheter hos den kommunala hyresvärden och även ställa dig i bostadskö hos de privata hyresvärdarna i Falkenberg.


Lediga lägenheter


Starta bevakning av nya lediga lägenheter


Andrahand


Hyr ut din lägenhet i andra hand. Det är gratis.

Utvalda lägenheter

Uthyres stuga i Björkäng (möblerad)
Fornövögen 3 i Björkäng , Tvååker
4 rum | 77 m2 | 8000 kr/mån
Hyresvärdar


FaBo
Hos kommunala hyresvärden Falkenbergs Bostad ligger just nu 10 lägenheter ute för uthyrning. FaBo äger hälften av Falkenbergs 4 500 hyresrätter. FaBo kan erbjuda allt från vanliga lägenheter till seniorboende.Privata hyresvärdar i Falkenberg


Falkenbergs Fastighet
Privatägt bostadsbolag som i Falkenberg förvaltar ett bestånd om 150 lägenheter för uthyrning. Utöver lägenheter i stadskärnan har man även hyresrätter i stadsdelarna Tröingeberg, Skrea och Skogstorp i Falkenberg.

Adress: Stenastorp 203, Falkenberg
Telefon: 0346-19221
E-post: ffab@brabostad.nu
Hemsida: www.falkenbergsfastighetsab.se


Derome Förvaltning
Hyresvärden Derome har 85 lägenheter att hyra ut i Falkenberg centrum. Lägenheterna är fördelade mellan bostadsfastigheter på Gjutängsvägen, Klockaregatan, Krukmakaregatan, Källgatan, Lasarettsvägen och Postvägen. Derome kan erbjuda lägenheter från 1 till 5 rum och kök.

Telefon: 0340-66 64 30
Hemsida: www.deromeforvaltning.se


Crendo Fastighetsförvaltning
Crendo är en fastighetsförvaltare vilket innebär att man bland annat ansvarar för uthyrning av lägenheter åt ett par hyresvärdar. Söker du bostad i Falkenberg kan du skicka en intresseanmälan till Crendo. Din ansökan är giltig i 3 månader och ger Crendo möjlighet att erbjuda dig kommande lägenheter.

Telefon: 035-15 24 30
E-post: hstd@crendo.se
Hemsida: www.crendo.se


Dikaren 10
Dikaren är en av de mindre hyresvärdarna i Falkenberg med 25 lägenheter. Nybyggnation av ytterligare 16 lägenheter i centrala Falkenberg pågår. Befintliga hyreslägenheter ligger längsmed Bräckevägen, Pilgatan och Sandgatan.

Adress: Bräckevägen 1, Falkenberg
Telefon: 0346-87950
Hemsida: www.d10.se