1 RUM 2 RUM 3 RUM 4 RUM 5+ RUM

Bostad i Falkenberg

Bevaka lediga lägenheter i Falkenberg

Vi är en webbtjänst som låter dig bevaka utbudet av lediga lägenheter från hyresvärdarna i Falkenberg samt andrahandsmarknaden. Via oss ser du kontaktuppgifter till uthyrare av lediga lägenheter i Falkenberg. Du behöver själv ansöka hos den enskilda uthyraren.

Lediga lägenheter



15+


10120+


100020000+





Önskar hyra


Visar 1 av 1 | Lägg in din egen annons

Pensionär söker långsiktigt boende.
Sökes: Förstahand | 45 m2 | Maxhyra 11000 kr

Hyresvärdar

Vi visar kontaktuppgifter till Falkenbergs hyresvärdar. Du behöver själv ta kontakt med och registrera dig hos respektive hyresvärd för att ansöka om bostad hos dem.
FaBo
FaBo är stadens kommunala hyresvärd. Förvaltar lägenheter i centrala Falkenberg och tätorter utanför, nära natur, hav eller centrum. Erbjuder vanliga hyresrätter, ungdomsboende, seniorboende, trygghetsboende och korttidskontrakt. Uthyrning av vakanser sker via egna hemsidan.



Privata hyresvärdar i Falkenberg


Stenfastigheter
Stenfastigheter erbjuder ett stort utbud av hyreslägenheter i Falkenberg och närliggande tätorter Slöinge och Glommen. På hyresvärdens hemsida kan du fylla i en ansökan där du uppger person- och kontaktuppgifter samt dina bostadsönskemål.

Adress: Stationsgatan 10, Falkenberg
Telefon: 031-40 51 00
E-post: info@stenfastigheter.com
Hemsida: www.stenfastigheter.com/falkenberg


Bofast
Förvaltar 18 marklägenheter i storlek 3 till 4 rum och kök. Lägenheterna passar såväl barnfamiljer som äldre par som helst undviker trappor inomhus. Bostäderna ligger längsmed Krassevägen, Krokusvägen, Platåvägen, Skräddarevägen och Varbergsvägen.

Telefon: 0345-408 40
E-post: info@bofast.se
Hemsida: www.bofast.se


Crendo Fastighetsförvaltning
Fastighetsförvaltare som ansvarar för uthyrning av bostäder hos några hyresvärdar. Genom att göra en allmän intresseanmälan läggs du till i hyresvärdens databas för de kommande 3 månaderna. Crendo kontaktar dig när de har en bostad att erbjuda.

Telefon: 035-15 24 30
E-post: hstd@crendo.se
Hemsida: www.crendo.se


Derome Förvaltning
I centrala Falkenberg har Derome 94 hyresrätter. Majoriteten av lägenheterna är ettor och tvåor men de har bostäder upp till 5 rum och kök. I beståndet finns även ett antal marklägenheter med egen uteplats.

Telefon: 0340-66 64 30
E-post: forvaltning@derome.se
Hemsida: www.deromeforvaltning.se


Dikaren 10
Hyresvärd med bestånd på 40 lägenheter fördelade på tre fastigheter i Falkenberg. Lägenheterna som är centralt belägna är anslutna till fibernät. Fyll i dina kontaktuppgifter och bostadskriterier på Dikarens hemsida så hör de av sig till dig.

Adress: Sandgatan 15 A, Falkenberg
Telefon: 0730-986 705
Hemsida: www.d10.se


Hörnstenen
Familjeägd hyresvärd med totalt 165 hyresrätter i Falkenberg. Merparten av lägenheterna ligger i centrala Falkenberg i anrika fastigheter. Hörnstenen tar in en till två nya hyresgäster varje månad.

Adress: Brogatan 2D, Falkenberg
Telefon: 0346-53098
E-post: info@hornstenen.se
Hemsida: www.hornstenen.se


HSB Göta
HSB har ett bestånd av hyresrätter i Falkenberg. Från de 14 hyresrätterna på Sören Falkmansgatan har du nära både till centrum och havet. Vakanta lägenheter kan sökas på HSBs hemsida. Medlemmar och bosparare hos HSB har förtur till hyresrätterna.

Adress: Köpmansgatan 3 A, Falkenberg
Telefon: 077-110 10 30
E-post: kundtjanst.gota@hsb.se
Hemsida: www.hsb.se/gota/om-boende/vara-hyresratter/vara-fastigheter/falkenberg


LimhamnsHus
LimhamnsHus förvaltar som en av få hyresvärdar radhus i Falkenberg. Bostäderna är särskilt populära hos barnfamiljer vill ha tomt utanför dörren. I beståndet finns även 86 hyreslägenheter i Falkenberg.

Telefon: 040-36 90 30
Hemsida: www.limhamn.com


Nimo Förvaltning
Fastighetsförvaltare med lägenheter i Falkenberg. Saknar kösystem och väljer istället den sökande som anses mest lämpad som hyresgäst. Alla intresseanmälningar lämnas via ett elektroniskt formulär, Nimo Förvaltning tar ej emot bostadsansökningar per telefon.

Telefon: 0768-23 21 61
E-post: info@nimoforvaltning.se
Hemsida: www.nimoforvaltning.se


Riksbyggen
Riksbyggen har nyproducerade hyresrätter i Falkenberg. På Monarkivägen färdigställdes 128 lägenheter, på 2-3 RoK, år 2018. Under 2020 beräknas de 131 nyproducerade hyresrätterna på Motellvägen stå klara. På hyresvärdens hemsida kan du anmäla ditt intresse.

Adress: Batterivägen 2, Falkenberg
Telefon: 0771-860 860
E-post: info@riksbyggen.se
Hemsida: www.riksbyggen.se/bostad/hyresratter/halland