1 RUM 2 RUM 3 RUM 4 RUM 5+ RUM

Hyresvärdar i Falkenberg


Vi listar alla kommunala och privata hyresvärdar i Falkenberg. Via vår lista kan du se alla hyresvärdar i Falkenberg som du kan söka förstahandskontrakt hos.

FaBo
FaBo är stadens kommunala hyresvärd. Förvaltar lägenheter i centrala Falkenberg och tätorter utanför, nära natur, hav eller centrum. Erbjuder vanliga hyresrätter, ungdomsboende, seniorboende, trygghetsboende och korttidskontrakt. Uthyrning av vakanser sker via egna hemsidan.

Stenfastigheter
Stenfastigheter erbjuder ett stort utbud av hyreslägenheter i Falkenberg och närliggande tätorter Slöinge och Glommen. På hyresvärdens hemsida kan du fylla i en ansökan där du uppger person- och kontaktuppgifter samt dina bostadsönskemål.

Adress: Stationsgatan 10, Falkenberg
Telefon: 031-40 51 00
E-post: info@stenfastigheter.com
Hemsida: www.stenfastigheter.com/falkenberg


Bofast
I Falkenberg har Bofast 18 stycken lägenheter i markplan som hyrs ut. De har tre till fyra rum och kök, fördelade på fem adresser i staden. Utöver dessa förvaltas även lägenheter i fem mindre tätorter runt om i kommunen. Ansökan behöver skickas in innan du kan söka en bostad.

Telefon: 0345-408 40
E-post: info@bofast.se
Hemsida: www.bofast.se


Crendo Fastighetsförvaltning
Fastighetsförvaltare som ansvarar för uthyrning av bostäder hos några hyresvärdar. Genom att göra en allmän intresseanmälan läggs du till i hyresvärdens databas för de kommande 3 månaderna. Crendo kontaktar dig när de har en bostad att erbjuda.

Telefon: 035-15 24 30
E-post: hstd@crendo.se
Hemsida: www.crendo.se


Derome Förvaltning
I centrala Falkenberg har Derome 94 hyresrätter. Majoriteten av lägenheterna är ettor och tvåor men de har bostäder upp till 5 rum och kök. I beståndet finns även ett antal marklägenheter med egen uteplats.

Telefon: 0340-66 64 30
E-post: forvaltning@derome.se
Hemsida: www.deromeforvaltning.se


Dikaren 10
Hyresvärd med bestånd på 40 lägenheter fördelade på tre fastigheter i Falkenberg. Lägenheterna som är centralt belägna är anslutna till fibernät. Fyll i dina kontaktuppgifter och bostadskriterier på Dikarens hemsida så hör de av sig till dig.

Adress: Sandgatan 15 A, Falkenberg
Telefon: 0730-986 705
Hemsida: www.d10.se


Hörnstenen
Familjeföretag verksamt i fastighetsbranschen i Skåne, Halland och huvudstaden. I Falkenberg omfattar beståndet 165 hyreslägenheter och närmare 50 lokaler. På Hörnstenens webbplats kan bostadssökande fylla i ett formulär för att låta hyresvärden veta att man söker boende.

Adress: Brogatan 2D, Falkenberg
Telefon: 0346-53098
E-post: info@hornstenen.se
Hemsida: www.hornstenen.se


HSB Göta
HSB har ett bestånd av hyresrätter i Falkenberg. Från de 14 hyresrätterna på Sören Falkmansgatan har du nära både till centrum och havet. Vakanta lägenheter kan sökas på HSBs hemsida. Medlemmar och bosparare hos HSB har förtur till hyresrätterna.

Adress: Köpmansgatan 3 A, Falkenberg
Telefon: 077-110 10 30
E-post: kundtjanst.gota@hsb.se
Hemsida: www.hsb.se/gota/om-boende/vara-hyresratter/vara-fastigheter/falkenberg


LimhamnsHus
LimhamnsHus förvaltar totalt 92 hyreslägenheter i Falkenberg. Man har 6 radhus och 86 lägenheter i flerbostadshus. Hela beståndet är koncentrerat till stadsdelen Tröingeberg. Om du är intresserad av att hyra en bostad kan du fylla i ett formulär på hemsidan.

Telefon: 040-36 90 30
Hemsida: www.limhamn.com


Nimo Förvaltning
Familjeföretag som är verksamma inom fastighetsbranschen i Falkenberg och Varberg. Erbjuder boende i hyresrätter i traditionella hyreshus men även i hus med villakänsla. Bostadsansökningar tas emot direkt på hemsidan. Man tillämpar inget kösystem.

Telefon: 0768-23 21 61
E-post: info@nimoforvaltning.se
Hemsida: www.nimoforvaltning.se


Riksbyggen
Riksbyggen har nyproducerade hyresrätter i Falkenberg. På Monarkivägen färdigställdes 128 lägenheter, på 2-3 RoK, år 2018. Under 2020 beräknas de 131 nyproducerade hyresrätterna på Motellvägen stå klara. På hyresvärdens hemsida kan du anmäla ditt intresse.

Adress: Batterivägen 2, Falkenberg
Telefon: 0771-860 860
E-post: info@riksbyggen.se
Hemsida: www.riksbyggen.se/bostad/hyresratter/hallandHur hittar jag privata hyresvärdar i Falkenberg utan kö?

Det snabbaste sättet för dig som nyinflyttad i Falkenberg att hitta ett förstahandskontrakt är att ansöka om bostad hos privata hyresvärdar utan kö. I vår hyresvärdslista kan du se alla privata bostadsbolag i Falkenberg. Många av dessa hyresvärdar tillämpar inte bostadskö utan väljer fritt bland de bostadssökande vem som skall kallas till lägenhetsvisning.

Vilka hyresvärdar har lediga lägenheter i Falkenberg?

Vi uppdaterarar flera gånger om dagen utbudet av lediga lägenheter hos de privata och kommunala hyresvärdarna i Falkenberg. Hos oss kan du se listor med alla Falkenbergs hyresvärdar samt i realtid se utbudet av lediga lägenheter hos dem.