1 RUM 2 RUM 3 RUM 4 RUM 5+ RUM

Bostad i Falköping

Bevaka lediga lägenheter i Falköping

Vi är en webbtjänst som låter dig bevaka utbudet av lediga lägenheter från hyresvärdarna i Falköping samt andrahandsmarknaden. Via oss ser du kontaktuppgifter till uthyrare av lediga lägenheter i Falköping. Du behöver själv ansöka hos den enskilda uthyraren.

Lediga lägenheter15+


10120+


100020000+

Önskar hyra


Visar 1 av 1 | Lägg in din egen annons

Par söker lägenhet
Sökes: Första- & andrahand | 55 m2 | Maxhyra 13000 kr

Hyresvärdar

Vi visar kontaktuppgifter till Falköpings hyresvärdar. Du behöver själv ta kontakt med och registrera dig hos respektive hyresvärd för att ansöka om bostad hos dem.
Hyresbo
Det kommunala bostadsbolaget i Falköping Hyresbo förvaltar närmare 2 000 lägenheter i kommunen. Det stora beståndet erbjuder en variation av lägenhetsstorlek, standard och måndashyra. Har förutom lägenheter i Falköping även bostäder i närliggande orter.

Senäte
Privat fastighetsägare med 82 bostadsfastigheter och ett bestånd omfattande ett par hundra lägenheter i Falköping. Senäte har lägenheter på attraktiva adresser som Järnvägsgatan och Parkgatan.Fler privata hyresvärdar i Falköping


Heimstaden
Heimstaden är en av Falköpings största privata hyresvärdar med 56 bostadsfastigheter i centrala delar av staden. På kort gångavstånd från bostadsområdet ligger höjderna Mösseberg och Ålleberg med fin utsikt över Falköping.

Adress: Wetterlinsgatan 11 G, Falköping
Telefon: 0770-11 10 50
E-post: kundservice@heimstaden.com
Hemsida: www.heimstaden.com


SagraHus
Hyr ut möblerade företagsbostäder och hyresrätter till privatpersoner i Falköping och Floby. Flera av lägenheterna är av modell större med 5-6 rum och kök. Vakanser läggs ut på SagraHus hemsida tillsammans med information om hur de ansöks.

Telefon: 070-218 4355
Hemsida: www.sagrahus.com


Ell-K Invest
Det familjeägda bostadsbolaget Ell-K Invest förvaltar 70 lägenheter fördelade på 12 fastigheter. Samtliga fastigheter är av modell mindre och har inte mer än 6 lägenheter i storlek upp till fyror. Fjärrvärme alternativt bergvärme finns i alla hus.

Adress: Botvidsgatan 42, Falköping
Telefon: 0703-22 17 14
E-post: info@ell-kinvest.se
Hemsida: www.ell-kinvest.se


MB Bygg
MB Bygg är ett privatägt bostadsbolag ägt av familjen Bengtsson. Bolaget förvaltar 134 hyresrätter i Falköping. Man har lägenheter på Fredriksbergsvägen, Högarensgatan, Linnégatan, Mössebergsgatan, Nils Ericsonsgatan, Odengatan, Parkgatan, Trinnöjegatan, St.Olofsgatan och Sigurd Kochsgatan.

Adress: Sankt Olofsgatan 58, Falköping
Telefon: 0515 - 809 61
E-post: info@mbbygg.se
Hemsida: www.mbbygg.se


Fodret Förvaltning
Fodret Förvaltning har fem fastigheter i centrala Falköping med hyresrätter. Totalt uppgår antalet bostäder till närmare 300 lägenheter. Här kan du hitta lägenheter med 1-5 rum och kök.

Telefon: 070-5269000
E-post: kurt.moviken@telia.com
Hemsida: www.fodret.se


Vidar Fastigheten
I kvarterat Vidar, utmed Smedjegatan och i närhet till järnvägsstationen, har fastighetsbolaget Vidar Fastigheter moderna hyreslägenheter för uthyrning. Samtliga lägenheter håller hög kvalitet med bra planlösning. Ring eller skicka e-post till bolaget om du vill hyra lägenhet.

Adress: Sankt Olofsgatan 45 C, Falköping
E-post: info@vidarfastigheten.se
Hemsida: www.vidarfastigheten.se


Blank & Söner
Privat hyresvärd som förvaltar fastigheter på St Olofsgatan/Storgatan och Eriksgatan i Falköping. Fastigheterna inrymmer lägenheter upp till 5 rum och kök, samt butikslokaler. I majoriteten av lägenheterna har dess ursprungliga äldre stil bevarats.

Telefon: 0511-441010
E-post: info@blanksoner.se
Hemsida: www.blanksoner.se


Mjölnarstugans Fastigheter
I centrala Falköping på Trädgårdsgatan, Hemmingsgatan och Jakobsgatan förvaltar hyresvärden 5 fastigheter. I beståndet finns lägenheter upp till femmor. Flera av lägenheterna bjuder på en generös takhöjd över 3 meter. Kontakta hyresvärden om du söker bostad.

Telefon: 0736-617 307
E-post: johan@mjolnarstugan.se
Hemsida: www.mjolnarstugan.se


Visionsgruppen
Visionsgruppen är en stor hyresvärd i centrala Falköping med ett stort utbud av hyresfastigheter och lägenheter. Alla lediga lägenheter som blir tillgängliga när befintliga hyresgäster flyttar ut läggs ut på Visionsgruppens hemsida.

Telefon: 031-93 73 33
E-post: info@visionsgruppen.se
Hemsida: www.visionsgruppen.se


Pileström Fastigheter
En av flera privata hyresvärdar som erbjuder hyreslägenheter. På några få minuters promenad från pendeln, i centrala Falköping, hittas hyresvärdens bestånd av lägenheter i storlek 1-5 RoK, med balkong. Intresseanmälan kan göras på hyresvärdens hemsida.

Adress: Wetterlinsgatan 6, Falköping
Telefon: 0515- 800 56
E-post: kontakt@pilestromfastigheter.se
Hemsida: www.pilestromfastigheter.se


Cederqvist Fastigheter
På gångavstånd till centralstationen i Falköping förvaltar Cederqvist Fastigheter 8 hyreslägenheter. Samtliga lägenheter har balkong eller altan på bottenvåningen. Fyll i en bostadsansökan och berätta mer om dig själv så tar Cederqvist kontakt med dig om en lägenhet blir ledig.

Telefon: 0500-48 50 08
E-post: info@cederqvistfastigheter.se
Hemsida: www.cederqvistfastigheter.se