1 RUM 2 RUM 3 RUM 4 RUM 5+ RUM

Bostad i Falköping

Bevaka lediga lägenheter i Falköping

Vi är en webbtjänst som låter dig bevaka utbudet av lediga lägenheter från hyresvärdarna i Falköping samt andrahandsmarknaden. Via oss ser du kontaktuppgifter till uthyrare av lediga lägenheter i Falköping. Du behöver själv ansöka hos den enskilda uthyraren.

Lediga lägenheter15+


10120+


100020000+

Hyresvärdar

Vi visar kontaktuppgifter till Falköpings hyresvärdar. Du behöver själv ta kontakt med och registrera dig hos respektive hyresvärd för att ansöka om bostad hos dem.
Hyresbo
Största fastighetsägaren i Falköping. Utöver vanliga hyresrätter finns även studentbostäder och seniorlägenheter i beståndet. Hyresvärden förvaltar även bostäder i de närliggande orterna Floby, Stenstorp, Vartofta och Åsarp.

Senäte
Privat fastighetsägare med 82 bostadsfastigheter och ett bestånd omfattande ett par hundra lägenheter i Falköping. Senäte har lägenheter på attraktiva adresser som Järnvägsgatan och Parkgatan.Fler privata hyresvärdar i Falköping


Heimstaden
Heimstaden är en av Falköpings största privata hyresvärdar med 56 bostadsfastigheter i centrala delar av staden. På kort gångavstånd från bostadsområdet ligger höjderna Mösseberg och Ålleberg med fin utsikt över Falköping.

Adress: Wetterlinsgatan 11 G, Falköping
Telefon: 0770-11 10 50
E-post: simon.olsson@heimstaden.com
Hemsida: www.heimstaden.com


SagraHus
Familjeägd hyresvärd med lägenheter i Falköping och Floby. Tillgängliga lägenheter läggs ut på SagraHus hemsida där alla som vill kan ansöka om att hyra bostad. SagraHus förvaltar vackra lägenheter och fastigheter med lång historia.

Telefon: 070-218 4355
E-post: sagrahus@live.se
Hemsida: www.sagrahus.com


Ell-K Invest
Familjeägt fastighetsbolag i andra generation med 8 bostadsfastigheter i Falköping och totalt 70 lägenheter att hyra. Just nu söker man nya hyresgäster till 2 lediga lägenheter. Om du hittar en lägenhet som du vill hyra kan du skicka ett e-mail till bolaget eller fylla i ett intresseformulär på deras hemsida.

Adress: Botvidsgatan 42, Falköping
Telefon: 0703-22 17 14
E-post: info@ell-kinvest.se
Hemsida: www.ell-kinvest.se


MB Bygg
MB Bygg är ett privatägt bostadsbolag ägt av familjen Bengtsson. Bolaget förvaltar 134 hyresrätter i Falköping. Man har lägenheter på Fredriksbergsvägen, Högarensgatan, Linnégatan, Mössebergsgatan, Nils Ericsonsgatan, Odengatan, Parkgatan, Trinnöjegatan, St.Olofsgatan och Sigurd Kochsgatan.

Adress: Sankt Olofsgatan 58, 521 35 Falköping
Telefon: 0515 - 809 61
E-post: info@mbbygg.se
Hemsida: www.mbbygg.se


Fodret Förvaltning
Lägenheter för uthyrning i centralt belägna bostadsfastigheter på Järnvägsgatan, Sankt Olofsgatan och Storgatan. Totalt har Fodret Förvaltning 138 bostadslägenheter för uthyrning. Just nu söker man nya hyresgäster till 3 lediga lägenheter i Falköping.

Telefon: 070-5269000
E-post: kurt.moviken@telia.com
Hemsida: www.fodret.se


Vidar Fastigheten
I kvarterat Vidar, utmed Smedjegatan och i närhet till järnvägsstationen, har fastighetsbolaget Vidar Fastigheter moderna hyreslägenheter för uthyrning. Samtliga lägenheter håller hög kvalitet med bra planlösning. Ring eller skicka e-post till bolaget om du vill hyra lägenhet.

Adress: Sankt Olofsgatan 45 C, Falköping
E-post: info@vidarfastigheten.se
Hemsida: www.vidarfastigheten.se


Visionsgruppen
Visionsgruppen är en stor hyresvärd i centrala Falköping med ett stort utbud av hyresfastigheter och lägenheter. Alla lediga lägenheter som blir tillgängliga när befintliga hyresgäster flyttar ut läggs ut på Visionsgruppens hemsida.

Telefon: 031-93 73 33
E-post: info@visionsgruppen.se
Hemsida: www.visionsgruppen.se


Görans Fastigheter
Liten hyresvärd med en central bostadsfastighet på Storgatan i Falköping. Lägenheterna är mellan 3 till 6 rum stora och några har kakelugn. Görans Fastigheter har ingen bostadskö utan väljer den sökande som anses mest lämpad. Fast inkomst och goda referenser är krav för att få hyra.

Telefon: 0511-441010
E-post: info@goransfastigheter.se
Hemsida: www.goransfastigheter.se


Cederqvist Fastigheter
På gångavstånd till centralstationen i Falköping förvaltar Cederqvist Fastigheter 8 hyreslägenheter. Samtliga lägenheter har balkong eller altan på bottenvåningen. Fyll i en bostadsansökan och berätta mer om dig själv så tar Cederqvist kontakt med dig om en lägenhet blir ledig.

Telefon: 0500-48 50 08
E-post: info@cederqvistfastigheter.se
Hemsida: www.cederqvistfastigheter.se