1 RUM 2 RUM 3 RUM 4 RUM 5+ RUM

Bostad i Falköping

Alla lediga lägenheter i Falköping

I Falköping finns 10 privata hyresvärdar och ett kommunalt bostadsbolag som kan erbjuda dig förstahandskontrakt på en egen lägenhet. Just nu finns flera lediga lägenheter att välja mellan.


Lediga lägenheter


Starta bevakning av nya lediga lägenheter


Andrahand


Hyr ut din lägenhet i andra hand. Det är gratis.


Hyresvärdar


Hyresbostäder Falköping
Största fastighetsägaren i Falköping. Utöver vanliga hyresrätter finns även studentbostäder och seniorlägenheter för uthyrning. Förutom Falköping har man bostäder för uthyrning även i de närliggande orterna Floby, Stenstorp, Vartofta och Åsarp.

Senäte
Privat fastighetsägare med 82 bostadsfastigheter och flera hundra lägenheter för uthyrning i Falköping. Senäte har lägenheter på attraktiva adresser som Järnvägsgatan och Parkgatan. Senäte söker regelbundet nya hyresgäster.Fler privata hyresvärdar i Falköping


Balder
Balder är en av Sveriges största hyresvärdar för privatpersoner och utgör även en av de största privata hyresvärdarna i Falköping. Man har ett stort utbud av hyresfastigheter på centrala lägen i Falköping. Balder söker nya hyresgäster till 8 av sina lägenheter i Falköping.

Besöksadress Wetterlinsgatan 11 G, 521 34 Falköping
E-post info.falkoping@dinbostad.se
Telefon 0515-72 14 80
Hemsida www.balder.se


SagraHus
Familjeägd hyresvärd med lägenheter i Falköping och Floby. Tillgängliga lägenheter läggs ut på SagraHus hemsida där alla som vill kan ansöka om att hyra bostad. SagraHus förvaltar vackra lägenheter och fastigheter med lång historia.

E-post sagrahus@live.se
Telefon 070 218 4355
Hemsida www.sagrahus.com


Ell-K Invest
Familjeägt fastighetsbolag i andra generation med 8 bostadsfastigheter i Falköping och totalt 70 lägenheter att hyra. Just nu söker man nya hyresgäster till 2 lediga lägenheter. Om du hittar en lägenhet som du vill hyra kan du skicka ett e-mail till bolaget eller fylla i ett intresseformulär på deras hemsida.

E-post info@ell-kinvest.se
Telefon 0703-22 17 14
Hemsida www.ell-kinvest.se


MB Bygg
MB Bygg är ett privatägt bostadsbolag ägt av familjen Bengtsson. Bolaget förvaltar 134 hyresrätter i Falköping. Man har lägenheter på Fredriksbergsvägen, Högarensgatan, Linnégatan, Mössebergsgatan, Nils Ericsonsgatan, Odengatan, Parkgatan, Trinnöjegatan, St.Olofsgatan och Sigurd Kochsgatan.

Besöksadress Sankt Olofsgatan 58, 521 35 Falköping
E-post info@mbbygg.se
Telefon 0515 - 809 61
Hemsida www.mbbygg.se


Fodret Förvaltning
Lägenheter för uthyrning i centralt belägna bostadsfastigheter på Järnvägsgatan, Sankt Olofsgatan och Storgatan. Totalt har Fodret Förvaltning 138 bostadslägenheter för uthyrning. Just nu söker man nya hyresgäster till 3 lediga lägenheter i Falköping.

Postadress Box 119, 52102 Falköping
E-post kurt.moviken@telia.com
Telefon 054-526900
Hemsida www.fodret.se


Vidar Fastigheten
I kvarterat Vidar, utmed Smedjegatan och i närhet till järnvägsstationen, har fastighetsbolaget Vidar Fastigheter moderna hyreslägenheter för uthyrning. Samtliga lägenheter håller hög kvalitet med bra planlösning. Ring eller skicka e-post till bolaget om du vill hyra lägenhet.

E-post lars@vidarfastigheten.se
Telefon 070 - 570 83 25
Hemsida www.vidarfastigheten.se


Jättedalen Fastighet
Liten hyresvärd med endast 26 lägenheter i Falköping. På Lövbackagatan har man 8 lägenheter om fyra rum och kök och på Wetterlinsgatan ytterligare 18 tvårumslägenheter. Fyll i och skicka in en intresseanmälan via hemsidan om du vill hyra lägenhet.

E-post info@jattadalen.se
Telefon 0511-599 80
Hemsida www.jattadalen.se


Panirab Fastigheter
Privatägt och expanderade fastighetsbolag i Falköping. Har ambition att under de kommande åren genomföra ytterligare fastighetsförvärv på orten. Om Panirab får in en ledig lägenhet läggs den ut på deras hemsida där du kan ansöka om den.

E-post info@panirab.se
Telefon 0702-510661
Hemsida www.panirab.se


Visionsgruppen
Visionsgruppen är en stor hyresvärd i centrala Falköping med ett stort utbud av hyresfastigheter och lägenheter. Alla lediga lägenheter som blir tillgängliga när befintliga hyresgäster flyttar ut läggs ut på Visionsgruppens hemsida.

E-post info@visionsgruppen.se
Telefon 031-93 73 33
Hemsida www.visionsgruppen.se