1 RUM 2 RUM 3 RUM 4 RUM 5+ RUM

Hyresvärdar i Falköping


Vi listar alla kommunala och privata hyresvärdar i Falköping. Via vår lista kan du se alla hyresvärdar i Falköping som du kan söka förstahandskontrakt hos.

Hyresbo
Det kommunala bostadsbolaget i Falköping Hyresbo förvaltar närmare 2 000 lägenheter i kommunen. Det stora beståndet erbjuder en variation av lägenhetsstorlek, standard och måndashyra. Har förutom lägenheter i Falköping även bostäder i närliggande orter.

Senäte
Senäte är en av flera privata fastighetsägare i Falköping. Med sina 78 bostadsfastigheter är man den största privata hyresvärden i kommunen och därför ett bra alternativ för dig som söker boende. För att söka bostad behöver du anmäla dig till Senätes intressebank.

Heimstaden
Som en av de största hyresvärdarna i staden bland de privata aktörerna har Heimstaden 56 fastigheter med bostäder. Samtliga är belägna i centrala Falköping med närhet till service, natur och en vacker utsikt över staden.

Adress: Wetterlinsgatan 11 G, Falköping
Telefon: 0770-11 10 50
E-post: kundservice@heimstaden.com
Hemsida: www.heimstaden.com


SagraHus
Hyr ut möblerade företagsbostäder och hyresrätter till privatpersoner i Falköping och Floby. Flera av lägenheterna är av modell större med 5-6 rum och kök. Vakanser läggs ut på SagraHus hemsida tillsammans med information om hur de ansöks.

Telefon: 070-218 4355
Hemsida: www.sagrahus.com


Ell-K Invest
Det familjeägda bostadsbolaget Ell-K Invest förvaltar 70 lägenheter fördelade på 12 fastigheter. Samtliga fastigheter är av modell mindre och har inte mer än 6 lägenheter i storlek upp till fyror. Fjärrvärme alternativt bergvärme finns i alla hus.

Adress: Botvidsgatan 42, Falköping
Telefon: 0703-22 17 14
E-post: info@ell-kinvest.se
Hemsida: www.ell-kinvest.se


MB Bygg
I Falköping förvaltar det familjeägda bostadsbolaget MB Bygg 134 hyreslägenheter och lokaler. Antalet lägenheter är fördelade mellan 13 fastigheter som ligger nära stadens centrum. Du är välkommen att skicka in en allmän intresseanmälan via MB Byggs hemsida.

Adress: Sankt Olofsgatan 58, Falköping
Telefon: 0515 - 809 61
E-post: info@mbbygg.se
Hemsida: www.mbbygg.se


Fodret Förvaltning
Fodret Förvaltning har fem fastigheter i centrala Falköping med hyresrätter. Totalt uppgår antalet bostäder till närmare 300 lägenheter. Här kan du hitta lägenheter med 1-5 rum och kök.

Telefon: 070-5269000
E-post: kurt.moviken@telia.com
Hemsida: www.fodret.se


Vidar Fastigheten
Längs Smedjegatan i kvarteret Vidar har fastighetsägaren hyreslägenheter för privatpersoner. Området är lugnt och trivsamt med mycket grönska. Boende i fastigheten har nära både till resecentrum, affärer och Mösseberget. Garageplatser finns att hyra.

Adress: Sankt Olofsgatan 45 C, Falköping
E-post: info@vidarfastigheten.se
Hemsida: www.vidarfastigheten.se


Blank & Söner
Privat hyresvärd som förvaltar fastigheter på St Olofsgatan/Storgatan och Eriksgatan i Falköping. Fastigheterna inrymmer lägenheter upp till 5 rum och kök, samt butikslokaler. I majoriteten av lägenheterna har dess ursprungliga äldre stil bevarats.

Telefon: 0511-441010
E-post: info@blanksoner.se
Hemsida: www.blanksoner.se


Mjölnarstugans Fastigheter
I centrala Falköping på Trädgårdsgatan, Hemmingsgatan och Jakobsgatan förvaltar hyresvärden 5 fastigheter. I beståndet finns lägenheter upp till femmor. Flera av lägenheterna bjuder på en generös takhöjd över 3 meter. Kontakta hyresvärden om du söker bostad.

Telefon: 0736-617 307
E-post: johan@mjolnarstugan.se
Hemsida: www.mjolnarstugan.se


Visionsgruppen
Erbjuder ett större utbud av hyreslägenheter i Falköping. Man har bostäder i Centrum, Gamla Stan, Mösseberg och Ranten. Familjer är särskilt förtjusta i lägenheterna i radhus som erbjuds, dessa har två våningar och en mindre trädgård samt uteplats.

Telefon: 031-93 73 33
E-post: info@visionsgruppen.se
Hemsida: www.visionsgruppen.se


Pileström Fastigheter
En av flera privata hyresvärdar som erbjuder hyreslägenheter. På några få minuters promenad från pendeln, i centrala Falköping, hittas hyresvärdens bestånd av lägenheter i storlek 1-5 RoK, med balkong. Intresseanmälan kan göras på hyresvärdens hemsida.

Adress: Wetterlinsgatan 6, Falköping
Telefon: 0515- 800 56
E-post: kontakt@pilestromfastigheter.se
Hemsida: www.pilestromfastigheter.se


Cederqvist Fastigheter
I Skaraborg äger denna privata hyresvärd cirka 150 lägenheter. Av dem återfinns åtta stycken i Falköping på Parkgatan. Bostäderna är belägna på andra våning och bjuder på en vacker utsikt. Det är gångavstånd från fastigheten till stadskärnan.

Telefon: 0500-48 50 08
E-post: info@cederqvistfastigheter.se
Hemsida: www.cederqvistfastigheter.seHur hittar jag privata hyresvärdar i Falköping utan kö?

Det snabbaste sättet för dig som nyinflyttad i Falköping att hitta ett förstahandskontrakt är att ansöka om bostad hos privata hyresvärdar utan kö. I vår hyresvärdslista kan du se alla privata bostadsbolag i Falköping. Många av dessa hyresvärdar tillämpar inte bostadskö utan väljer fritt bland de bostadssökande vem som skall kallas till lägenhetsvisning.

Vilka hyresvärdar har lediga lägenheter i Falköping?

Vi uppdaterarar flera gånger om dagen utbudet av lediga lägenheter hos de privata och kommunala hyresvärdarna i Falköping. Hos oss kan du se listor med alla Falköpings hyresvärdar samt i realtid se utbudet av lediga lägenheter hos dem.