Information om Hyresbo

Hyresbo ägs av Falköpings kommun och är ett allmännyttigt bostadsbolag. I kommunen förvaltas runt 2 000 lägenheter i olika typer, utföranden och storlekar. Utöver boenden i Falköping tätort hittas även ett utbud av bostäder i Stenstorp, Floby, Kinnarp-slutarp, Åsarp, Vartofta och Kättilstorp.

I Falköping förvaltas bostäder i centrum, Gröndelund, Gumsen, Wetterlin och Bergsliden. Lägenheterna i Falköping är belägna i flerbostadshus i lugna områden med närhet till barnomsorg, skola och kommunikationer. I områdena utanför Falköping finns lägenheter i markplan och radhus. Alla bostäder hos fastighetsbolaget har öppen fiber.

För att kunna söka en ledig bostad hos Hyresbo behöver du registrera dig i deras bostadskö. Du behöver själv sedan aktivt söka lediga lägenheter på deras hemsida. Vakanser ligger ute på hemsidan under 5-7 dagar.

Kontakta Hyresbo
Adress: Dotorpsgatan 53, Falköping
Telefon: 0515-88 75 50
E-post: info@hyresbo.se
Hemsida: www.hyresbo.se

Lediga lägenheter

Du behöver själv lämna din bostadsansökan direkt till hyresvärden. Vi bevakar och visar dig lägenhetsutbudet hos Hyresbo men du kan inte ansöka via oss. Din bostadsansökan behöver du lämna direkt till hyresvärden via www.hyresbo.se.Visa fler lediga lägenheter i Falköping