1 RUM 2 RUM 3 RUM 4 RUM 5+ RUM

Bostad i Falun

Sök lediga lägenheter i Falun

I Falun finns just nu 31 lediga lägenheter. Via oss hittar du alla privata hyresvärdar och det allmännyttiga bostadsbolaget som kan erbjuda dig hyreskontrakt på en lägenhet i Falun. Ställ dig i bostadskö hos alla hyresvärdar eller sök direkt efter lediga lägenheter i vår lista.

Lediga lägenheter15+


10120+


100020000+

Önskar hyra


Visar 2 av 2 | Lägg in din egen annons

Nyblivna pensionärer söker 3-4.
Sökes: Första- & andrahand

Lägenhet sökes
Sökes: Förstahand | 65 m2 | Maxhyra 11000 kr

Hyresvärdar


Kopparstaden
Faluns allmännyttiga bostadsbolag och största hyresvärden på orten. Beståndet omfattar 6 300 lägenheter för uthyrning. Hos Kopparstaden hittar du alltid lediga lägenheter att hyra. Sökande med flest köpoäng tilldelas i förstahand lediga lägenheter.

Masmästaren
Dalarnas största privata hyresvärd med bas och fokus på Falun. Masmästaren har just nu flera lediga lägenheter. Masmästaren har inget kösystem till sina lägenheter utan väljer själv vilka av de sökande som skall kallas till visning.

Gruvstaden
Privat hyresvärd med lägenheter i centrala Falun samt stadsdelarna Elsborg, Galgberget och Östra Falun. Söker nya hyresgäster till ett par lediga lägenheter i Falun. Om du vill hyra bostad lämnar du en intresseanmälan.Fler privata hyresvärdar i Falun


MeaBona
I östra Falun i stadsdelen Hosjö kan hyresvärden MeaBona erbjuda lägenheter för uthyrning på Hosjöstrand. Området präglas av villabebyggelse och är ansett som ett säkert och tryggt bostadsområde. Skicka en ansökan och beskriv dig själv om är intresserad av att hyra ett boende av MeaBona.

Telefon: 070-307 14 11
Hemsida: www.meabona.se


AB-Bostaden
I stadsdelen Galgberget i Falun har AB-Bostaden förvärvat en nedlagd skolbyggnad och byggt om denna till hyreslägenheter. Ombyggnaden omfattar 13 lägenheter för uthyrning till privatpersoner. Vill du ha chansen att bo i en nyproducerad lägenhet kan du skicka en intresseanmälan.

Adress: Samuelsdalsvägen 2, Falun
E-post: info@ab-bostaden.se
Hemsida: www.ab-bostaden.se


Byggnadsföreningen Vi Förenade
Organisationen Byggnadsföreningen Vi Förenade har ett blandat utbud av kommersiella lokaler och hyreslägenheter. I Falun kan man erbjuda lägenheter om 1 rum och kök i de centrala stadsdelarna. Fyll i en intresseanmälan och berätta mer om dig själv om du vill hyra bostad.

Adress: Östra Hamngatan 1, Falun
Telefon: 023-71 10 31
E-post: info@viforenade.se
Hemsida: www.viforenade.se


Kokillen Fastigheter
En av de minsta hyresvärdarna i Falun. Lägenheterna ligger i stadsdelen Hagbacken och i närheten av fastigheten finns flera motionsspår och skogsområden. Från Hagabacken är det kort avstånd till de större arbetsplatserna via järnverket och sjukhuset. Är du intresserad av bostad kan du ringa eller skicka ett e-mail.

Telefon: 08-755 79 43
E-post: info@kokillen.com
Hemsida: www.kokillen.com