1 RUM 2 RUM 3 RUM 4 RUM 5+ RUM

Bostad i Falun

Bevaka lediga lägenheter i Falun

Vi är en webbtjänst som låter dig bevaka utbudet av lediga lägenheter från hyresvärdarna i Falun samt andrahandsmarknaden. Via oss ser du kontaktuppgifter till uthyrare av lediga lägenheter i Falun. Du behöver själv ansöka hos den enskilda uthyraren.

Lediga lägenheter15+


10120+


100020000+

Önskar hyra


Visar 1 av 1 | Lägg in din egen annons

En elev som söker en lägenhet runt centrum eller Bojsenburg
Sökes: Första- & andrahand | 120 m2 | Maxhyra 5000 kr

Hyresvärdar

Vi visar kontaktuppgifter till Faluns hyresvärdar. Du behöver själv ta kontakt med och registrera dig hos respektive hyresvärd för att ansöka om bostad hos dem.
Kopparstaden
Faluns allmännyttiga bostadsbolag och största hyresvärden på orten. Beståndet omfattar 6 300 lägenheter. På Kopparstaden.se hittar du 5 lediga lägenheter.

Masmästaren
Dalarnas största privata hyresvärd med bas och fokus på Falun. Eventuella lediga lägenheter publiceras dagligen på www.masmastaren.se/sv/Listingssida/

Gruvstaden
Privat hyresvärd med lägenheter i centrala Falun samt stadsdelarna Elsborg, Galgberget och Östra Falun. Om du vill hyra bostad kan du lämna en intresseanmälan på Gruvstaden.seFler privata hyresvärdar i Falun


MeaBona
I östra Falun i stadsdelen Hosjö förvaltar MeaBona lägenheter på Hosjöstrand. Området präglas av villabebyggelse och är ansett som ett säkert och tryggt bostadsområde. Skicka en ansökan och beskriv dig själv om är intresserad av att hyra ett boende av MeaBona.

Telefon: 070-307 14 11
Hemsida: www.meabona.se


AB-Bostaden
I stadsdelen Galgberget i Falun har AB-Bostaden förvärvat en nedlagd skolbyggnad och byggt om denna till hyreslägenheter. Ombyggnaden omfattar 13 lägenheter för uthyrning till privatpersoner. Vill du ha chansen att bo i en nyproducerad lägenhet kan du skicka en intresseanmälan.

Adress: Samuelsdalsvägen 2, Falun
E-post: info@ab-bostaden.se
Hemsida: www.ab-bostaden.se


Byggnadsföreningen Vi Förenade
Organisationen Byggnadsföreningen Vi Förenade har ett blandat utbud av kommersiella lokaler och hyreslägenheter. I Falun förvaltar man lägenheter om 1 rum och kök i de centrala stadsdelarna. Fyll i en intresseanmälan och berätta mer om dig själv om du vill hyra bostad.

Adress: Östra Hamngatan 1, Falun
Telefon: 023-71 10 31
E-post: info@viforenade.se
Hemsida: www.viforenade.se


Kokillen Fastigheter
En av de minsta hyresvärdarna i Falun. Lägenheterna ligger i stadsdelen Hagbacken och i närheten av fastigheten finns flera motionsspår och skogsområden. Från Hagabacken är det kort avstånd till de större arbetsplatserna via järnverket och sjukhuset. Är du intresserad av bostad kan du ringa eller skicka ett e-mail.

Telefon: 08-755 79 43
E-post: info@kokillen.com
Hemsida: www.kokillen.com