Information om Gruvstaden

En av de större privata hyresvärdarna på orten är Gruvstaden som även förvaltar fastigheter i Svärdsjö, Borlänge, Avesta och Grycksbo. Flest fastigheter återfinns dock i Falun.

Förutom centralt belägna bostäder erbjuder Gruvstaden hyreslägenheter i Britsarvet, Galgberget, Haraldsbo, Hälsingberg, Korsnäs och Hosjö. Beståndet omfattar mindre hyreshus, större flerfamiljshus som radhuslängor och småvillor med liten tomt att ombesörja.

Av hyresvärdens uthyrningspolicy framgår att sökande ska vara myndig, fri från betalningsanmärkningar och hr en tillräckligt god inkomst för att täcka hyran och övriga kostnader. Som sökande ska du inte heller ha störningsanmälningar från tidigare boende.

För att söka en bostad hos Gruvstaden är du välkommen att fylla i ett formulär på hyresvärdens hemsida. Du kryssar där i vilket område du önskar bo i, vilken lägenhetsstorlek du är intresserad av samt kontakt- och personuppgifter.

Kontakta Gruvstaden
Adress: Engelbrektsgatan 16, Falun
Telefon: 023-207 77
E-post: home@gruvstaden.se
Hemsida: www.gruvstaden.se

Lediga lägenheter

Du behöver själv lämna din bostadsansökan direkt till hyresvärden. Vi bevakar och visar dig lägenhetsutbudet hos Gruvstaden men du kan inte ansöka via oss.Din bostadsansökan behöver du lämna direkt till hyresvärden via www.gruvstaden.seVisa fler lediga lägenheter i Falun