Information om Masmästaren

Den största privata hyresvärden i Dalarna med hyreslägenheter i Falun och Borlänge. Förvaltar även ett mindre utbud av fastigheter i Västerås, Uppsala och Stockholm. Majoriteten av bostäderna är fokuserade till Falun.

På tio områden i staden äger Masmästaren fastigheter: Centrum, G:a Herrgården, Galgberget, Hosjö, Kyrkbacken, Lallarvet, Nordstan, Norslund, Prästtäkten och Östanfors. Flest finns i Centrum, Nordstan och Norslund.

Masmästaren tillämpar inget kösystem utan förbehåller sig rätten att själv välja ut den hyresgäst de anser mest lämpad till lägenheten. När en lägenhet läggs ut på hemsidan kan man under sju lämna sitt intresse på den. Hyresvärden väljer ut 1-5 av de sökande som kallas till visning. Efter det väljs den sökande som erbjuds hyreskontraktet.

Kontakta Masmästaren
Adress: Åsgatan 30, Falun
Telefon: 023-70 46 40
E-post: boservice@masmastaren.se
Hemsida: www.masmastaren.se

Lediga lägenheter

Du behöver själv lämna din bostadsansökan direkt till hyresvärden. Vi bevakar och visar dig lägenhetsutbudet hos Masmästaren men du kan inte ansöka via oss.Din bostadsansökan behöver du lämna direkt till hyresvärden via www.masmastaren.seVisa fler lediga lägenheter i Falun