1 RUM 2 RUM 3 RUM 4 RUM 5+ RUM

Bostad i Filipstad

Bevaka lediga lägenheter i Filipstad

Vi är en webbtjänst som låter dig bevaka utbudet av lediga lägenheter från hyresvärdarna i Filipstad samt andrahandsmarknaden. Via oss ser du kontaktuppgifter till uthyrare av lediga lägenheter i Filipstad. Du behöver själv ansöka hos den enskilda uthyraren.

Lediga lägenheter15+


10120+


100020000+

Hyresvärdar

Vi visar kontaktuppgifter till Filipstads hyresvärdar. Du behöver själv ta kontakt med och registrera dig hos respektive hyresvärd för att ansöka om bostad hos dem.
Filipstadsbostäder
Kommunalt bostadsbolag som äger 650 hyreslägenheter i kommunen. Bostäderna är belägna i Filipstad, Persberg, Lesjöfors och Nykroppa. Lediga lägenheter publiceras och kan ansökas på hyresvärdens hemsida. Nu hittas 19 vakanta bostäder på hemsidan.Privata hyresvärdar i Filipstad


Podium Fastigheter
Precis vid Stora Torget i Filipstad förvaltar Podium Fastigheter närmare 90 lägenheter. I utbudet finns lägenheter i storlek från 1-4 rum och kök. På markplan finns i fastigheten affärslokaler och en galleria. Anmälan för lediga lägenheter kan göras på hyresvärdens hemsida.

Telefon: 08-766 00 92
E-post: info@podiumfastigheter.se
Hemsida: www.podiumfastigheter.se


PJ Fastigheter
Privata fastighetsägaren PJ Fastigheter äger i Filipstad tre fastigheter med hyreslägenheter. Fastigheterna är belägna på Asphyttegatan, Hertig Karls gata och Hertig Filips gata i centrala orten. Lägenheter upp till 3 rum och kök finns i beståndet.

Telefon: 070-618 33 16
E-post: jan.persson@pjfastigheter.se
Hemsida: www.pjfastigheter.se