1 RUM 2 RUM 3 RUM 4 RUM 5+ RUM

Bostad i Filipstad

Alla lediga lägenheter i Filipstad

Söker du bostad i Filipstad? Här finns ingen allmän bostadskö utan du som söker bostad behöver själv ta kontakt med samtliga hyresvärdar och anmäla ditt intresse för att hyra lägenhet. Hos oss når du 4 hyresvärdar - 3 privata och 1 kommunal - med tillsammans 1 lediga lägenheter i Filipstad.


Andrahand


Starta bevakning av nya lediga lägenheterHyr ut din lägenhet i andra hand. Det är gratis.

Hyresvärdar


Filipstadsbostäder
I Filipstad förvaltar den kommunala hyresvärden Filipstadsbostäder merparten av stadens hyresrätter. Bolaget hyr ut 650 lägenheter och hyran är genomgående låg. I Filipstad och närliggande småorter har man lediga lägenheter för uthyrning.Privata hyresvärdar i Filipstad


Podium Fastigheter
Kan erbjuda ett mindre utbud av lägenheter i Filipstad med lägenheter från 1 till 4 rum och kök. Hyresnivåer startar strax under 3 000 för en etta och slutar strax över 7 000 kr för en stor fyra. Ange hur stor lägenhet du vill hyra i din intresseanmälan.

Telefon: 08-766 00 92
E-post: info@podiumfastigheter.se
Hemsida: www.podiumfastigheter.se


PJ Fastigheter
Hos privata hyresvärden PJ Fastigheter finns ett bestånd om 50 hyreslägenheter i Filipstad. Just nu är 3 av dessa lägenheter lediga. Om du vill hyra någon av lägenheterna lämnar du en intresseanmälan.

Telefon: 070-618 33 16
E-post: jan.persson@pjfastigheter.se
Hemsida: www.pjfastigheter.se


Lundbergshem
Hyresvärd som helt fokuserar på Filipstad och närliggande Hagfors. Vill du hyra bostad kontrollerar du enklast om bolaget är i behov av en ny hyresgäst genom att ringa till dem.

Adress: Kungsgatan 13, 682 30 Filipstad
Telefon: 0590-10940
E-post: per.lundberg@lundbergshem.com
Hemsida: www.lundbergshem.com