1 RUM 2 RUM 3 RUM 4 RUM 5+ RUM

Bostad i Filipstad

Bevaka lediga lägenheter i Filipstad

Vi är en webbtjänst som låter dig bevaka utbudet av lediga lägenheter från hyresvärdarna i Filipstad samt andrahandsmarknaden. Via oss ser du kontaktuppgifter till uthyrare av lediga lägenheter i Filipstad. Du behöver själv ansöka hos den enskilda uthyraren.

Lediga lägenheter15+


10120+


100020000+

Hyresvärdar

Vi visar kontaktuppgifter till Filipstads hyresvärdar. Du behöver själv ta kontakt med och registrera dig hos respektive hyresvärd för att ansöka om bostad hos dem.
Filipstadsbostäder
I Filipstad förvaltar den kommunala hyresvärden Filipstadsbostäder merparten av stadens hyresrätter. Bolaget äger 650 lägenheter. På Filipstadsbostäders hemsida hittar du 21 lediga lägenheter.Privata hyresvärdar i Filipstad


Podium Fastigheter
Förvaltar ett mindre utbud av lägenheter i Filipstad med lägenheter från 1 till 4 rum och kök. Hyresnivåer startar strax under 3 000 för en etta och slutar strax över 7 000 kr för en stor fyra. Ange hur stor lägenhet du vill hyra i din intresseanmälan till hyresvärden.

Telefon: 08-766 00 92
E-post: info@podiumfastigheter.se
Hemsida: www.podiumfastigheter.se


PJ Fastigheter
Hos privata hyresvärden PJ Fastigheter finns ett bestånd om 50 hyreslägenheter i Filipstad. Just nu är 3 av dessa lägenheter lediga. Om du vill hyra någon av lägenheterna lämnar du en intresseanmälan.

Telefon: 070-618 33 16
E-post: jan.persson@pjfastigheter.se
Hemsida: www.pjfastigheter.se


HSB Filipstad
HSB hyr ut lägenheter på Polhemsgatan, Vasagatan och Artistvägen i Filipstad. Medlemmar hos HSB har du förtur till lediga bostäder. Sökande som fyllt 55 år och saknar hemmavarande barn kan även ansöka om seniorlägenheter.

Adress: Hötorget 6, Filipstad
Telefon: 0590–120 22
E-post: filipstad@hsb.se
Hemsida: www.hsbfilipstad.se