1 RUM 2 RUM 3 RUM 4 RUM 5+ RUM

Hyresvärdar i Filipstad


Vi listar alla kommunala och privata hyresvärdar i Filipstad. Via vår lista kan du se alla hyresvärdar i Filipstad som du kan söka förstahandskontrakt hos.

Filipstadsbostäder
Kommunalt bostadsbolag som äger 650 hyreslägenheter i kommunen. Bostäderna är belägna i Filipstad, Persberg, Lesjöfors och Nykroppa. Lediga lägenheter publiceras och kan ansökas på hyresvärdens hemsida. Nu hittas 45 vakanta bostäder på hemsidan.

Podium Fastigheter
Precis vid Stora Torget i Filipstad förvaltar Podium Fastigheter närmare 90 lägenheter. I utbudet finns lägenheter i storlek från 1-4 rum och kök. På markplan finns i fastigheten affärslokaler och en galleria. Anmälan för lediga lägenheter kan göras på hyresvärdens hemsida.

Telefon: 08-766 00 92
E-post: info@podiumfastigheter.se
Hemsida: www.podiumfastigheter.se


PJ Fastigheter
Privata fastighetsägaren PJ Fastigheter äger i Filipstad tre fastigheter med hyreslägenheter. Fastigheterna är belägna på Asphyttegatan, Hertig Karls gata och Hertig Filips gata i centrala orten. Lägenheter upp till 3 rum och kök finns i beståndet.

Telefon: 070-618 33 16
E-post: jan.persson@pjfastigheter.se
Hemsida: www.pjfastigheter.seHur hittar jag privata hyresvärdar i Filipstad utan kö?

Det snabbaste sättet för dig som nyinflyttad i Filipstad att hitta ett förstahandskontrakt är att ansöka om bostad hos privata hyresvärdar utan kö. I vår hyresvärdslista kan du se alla privata bostadsbolag i Filipstad. Många av dessa hyresvärdar tillämpar inte bostadskö utan väljer fritt bland de bostadssökande vem som skall kallas till lägenhetsvisning.

Vilka hyresvärdar har lediga lägenheter i Filipstad?

Vi uppdaterarar flera gånger om dagen utbudet av lediga lägenheter hos de privata och kommunala hyresvärdarna i Filipstad. Hos oss kan du se listor med alla Filipstads hyresvärdar samt i realtid se utbudet av lediga lägenheter hos dem.