Lediga lägenheter FilipstadsbostäderFilipstadsbostäder är den kommunala hyresvärden i Filipstad som förvaltar runt 650 lägenheter runt om i kommunen. Bostäderna återfinns, förutom i Filipstad, i Lesjöfors, Nykroppa och Persberg.

Inne i Filipstad är beståndet fördelat mellan Södra, Västra, Norra och Centrala staden. Lägenheter finns i storlek upp till 5 rum och kök, passande för familjen. Majoriteten av lägenheterna är däremot mindre och omfattar 2-3 rum och kök.

Vanligtvis sägs några lägenheter upp varje månad, dessa publiceras då på Filipstadsbostäders hemsida där du som bostadssökande kan se och ansöka om lägenheter. För att kunna ansöka om en bostad behöver du först registrera dig på hemsidan. Minst var sjätte månad behöver du logga in på din sida för att behålla din köplats.

Kontakta Filipstadsbostäder
Adress: Vikgatan 1 D, Filipstad
Telefon: 0590-60 86 40
E-post: filipstadsbostader@filipstad.se
Hemsida: www.filipstadsbostader.se

Du lämnar själv din bostadsansökan direkt till hyresvärden. Vi bevakar och visar dig lägenhetsutbudet hos Filipstadsbostäder. Din bostadsansökan behöver du lämna direkt till hyresvärden via www.filipstadsbostader.se

Visa alla lediga lägenheter i Filipstad