1 RUM 2 RUM 3 RUM 4 RUM 5+ RUM

Bostad i Finspång

Bevaka lediga lägenheter i Finspång

Vi är en webbtjänst som låter dig bevaka utbudet av lediga lägenheter från hyresvärdarna i Finspång samt andrahandsmarknaden. Via oss ser du kontaktuppgifter till uthyrare av lediga lägenheter i Finspång. Du behöver själv ansöka hos den enskilda uthyraren.

Lediga lägenheter15+


10120+


100020000+

Hyresvärdar

Vi visar kontaktuppgifter till Finspångs hyresvärdar. Du behöver själv ta kontakt med och registrera dig hos respektive hyresvärd för att ansöka om bostad hos dem.
Vallonbygden
Kommunala bostadsbolaget Vallonbygden förvaltar närmare 2 000 hyreslägenheter i kommunen vilket gör dem till största hyresvärden i kommunen. Det är också en bra utgångspunkt för dig som bostadssökande i Finspång. Nu finns 20 lediga lägenheter på hyresvärdens hemsida.Privata hyresvärdar i Finspång


Amasten
Kommunens största privata hyresvärd med ungefär 1 000 lägenheter i Finspång. Merparten av lägenheterna är tvåor och treor men i beståndet hittas lägenheter från 1-5 rum och kök. Ortens bestånd är beläget i stadsdelarna Centrum, Norrmalm, Svälthagen och Östermalm.

Adress: Norra Storängsvägen 4 C, Finspång
Telefon: 010-17 89 700
E-post: finspang@amasten.se
Hemsida: www.amasten.se


HSB Östra
HSB äger och förvaltar 141 hyreslägenheter i Finspång. Samtliga är belägna på bekvämt avstånd från centrum, köpcentrum och serviceutbud. Beståndet omfattar lägenheter från 1 rum med kokvrå upp till fyra rum och kök. Bosparande medlemmar har förtur till vakanser.

Telefon: 010-442 56 00
E-post: info.ostra@hsb.se
Hemsida: www.hsb.se/ostra


Björke Fastigheter
I Finspång förvaltar Björke Fastigheter både lägenheter och radhus i centrala Finspång och mindre orter i kommunen. I Finspång på De wijks väg har du som hyresgäst nära till ortens utbud av restauranger, butiker och övrig service.

Adress: De Wijks Väg 17, Finspång
Telefon: 0122-44 49 50
E-post: info@bjorkefastigheter.se
Hemsida: www.bjorkefastigheter.se