1 RUM 2 RUM 3 RUM 4 RUM 5+ RUM

Bostad i Finspång

Sök lediga lägenheter i Finspång

Du som söker boende I Finspång kan ansöka om förstahandskontrakt hos 4 privata hyresvärdar och den kommunala hyresvärden Vallonbygden. Via oss når du alla hyresvärdar i Finspång som söker nya hyresgäster. Många av lägenheterna kan fås med omgående inflyttning.


Andrahand


Starta bevakning av nya lediga lägenheter

Hyresvärdar


Vallonbygden
Hos Vallonbygden hittar du som söker bostad flera lediga lägenheter för uthyrning. Lägenheterna har inflyttning inom de kommande 3 månaderna och vissa av dem kan hyras med omgående inflyttning. Vallonbygden ägs av Finspångs kommun och är stadens kommunala fastighetsbolag.Privata hyresvärdar i Finspång


Petterssons Fastigheter
Familjeföretag med hyresfastigheter i Finspång. Lägenheterna ligger i stadsdelen Östermalm med kort gångavstånd till centrala Finspång. Har just nu ett par lediga bostäder att hyra.

E-post info@petterssonsfastigheter.se
Telefon 011-16 10 61
Hemsida www.petterssonsfastigheter.se


Lidéns Fastigheter
Privat fastighetsägare i Östergötland med lägenheter på flera adresser i Finspång. Eventuellt lediga lägenheter för uthyrning hittar du på Lidéns hemsida.

E-post info@lidensfastigheter.se
Telefon 013-13 62 00
Hemsida www.lidensfastigheter.se


LimhamnsHus
Hos fastighetsgruppen Limhamnshus finns flera lediga lägenheter i Finspång att hyra för dig som söker bostad. De flesta av lägenheterna ligger i stadsdelen Svälthagen.

Telefon 040-36 90 30
Hemsida www.limhamn.com