1 RUM 2 RUM 3 RUM 4 RUM 5+ RUM

Bostad i Finspång

Sök lediga lägenheter i Finspång

Hos oss hittar du nästan alla lediga lägenheter i Finspång. Du kan fritt söka bland de 51 lägenheter som ligger ute för uthyrning och efter registrering se hur du kontaktar den hyresvärd som du vill söka bostad hos. Vi listar främst förstahandskontrakt. Via oss kan du se lediga bostäder från flera hyresvärdar i Finspång.

Lediga lägenheter


15+


10120+


100020000+

Önskar hyra


Lägg in din egen annons gratis

Hyresvärdar

Vallonbygden
Kommunala bostadsbolaget Vallonbygden förvaltar närmare 2 000 hyreslägenheter i kommunen vilket gör dem till största hyresvärden i kommunen. Det är också en bra utgångspunkt för dig som bostadssökande i Finspång. Nu finns 9 lediga lägenheter på hyresvärdens hemsida.Privata hyresvärdar i Finspång


Amasten
Kommunens största privata hyresvärd med ungefär 1 000 lägenheter i Finspång. Merparten av lägenheterna är tvåor och treor men i beståndet hittas lägenheter från 1-5 rum och kök. Ortens bestånd är beläget i stadsdelarna Centrum, Norrmalm, Svälthagen och Östermalm.

Adress: Norra Storängsvägen 4 C, Finspång
Telefon: 010-17 89 700
E-post: finspang@amasten.se
Hemsida: www.amasten.se


HSB Östra
HSB äger och förvaltar 141 hyreslägenheter i Finspång. Samtliga är belägna på bekvämt avstånd från centrum, köpcentrum och serviceutbud. Beståndet omfattar lägenheter från 1 rum med kokvrå upp till fyra rum och kök. Bosparande medlemmar har förtur till vakanser.

Telefon: 010-442 56 00
E-post: info.ostra@hsb.se
Hemsida: www.hsb.se/ostra


Björke Fastigheter
I Finspång förvaltar Björke Fastigheter både lägenheter och radhus i centrala Finspång och mindre orter i kommunen. I Finspång på De wijks väg har du som hyresgäst nära till ortens utbud av restauranger, butiker och övrig service.

Adress: De Wijks Väg 17, Finspång
Telefon: 0122-44 49 50
E-post: info@bjorkefastigheter.se
Hemsida: www.bjorkefastigheter.se