1 RUM 2 RUM 3 RUM 4 RUM 5+ RUM

Bostad i Finspång

Sök lediga lägenheter i Finspång

Du som söker boende I Finspång kan ansöka om förstahandskontrakt hos 4 privata hyresvärdar och den kommunala hyresvärden Vallonbygden. Via oss når du alla hyresvärdar i Finspång som söker nya hyresgäster. Många av lägenheterna kan fås med omgående inflyttning.


Lediga lägenheter


Starta bevakning av nya lediga lägenheterHyr ut din lägenhet i andra hand. Det är gratis.


Hyresvärdar


Vallonbygden
Hos Vallonbygden hittar du som söker bostad flera lediga lägenheter för uthyrning. Lägenheterna har inflyttning inom de kommande 3 månaderna och vissa av dem kan hyras med omgående inflyttning. Vallonbygden ägs av Finspångs kommun och är stadens kommunala fastighetsbolag.Privata hyresvärdar i Finspång


Petterssons Fastigheter
Familjeföretag med hyresfastigheter i Finspång. Lägenheterna ligger i stadsdelen Östermalm med kort gångavstånd till centrala Finspång. Har just nu ett par lediga bostäder att hyra.

Telefon: 011-16 10 61
E-post: info@petterssonsfastigheter.se
Hemsida: www.petterssonsfastigheter.se


Lidéns Fastigheter
Privat fastighetsägare i Östergötland med lägenheter på flera adresser i Finspång. Eventuellt lediga lägenheter för uthyrning hittar du på Lidéns hemsida.

Telefon: 013-13 62 00
E-post: info@lidensfastigheter.se
Hemsida: www.lidensfastigheter.se


LimhamnsHus
Hos fastighetsgruppen Limhamnshus finns flera lediga lägenheter i Finspång att hyra för dig som söker bostad. De flesta av lägenheterna ligger i stadsdelen Svälthagen.

Telefon: 040-36 90 30
Hemsida: www.limhamn.com