1 RUM 2 RUM 3 RUM 4 RUM 5+ RUM

Hyresvärdar i Finspång


Vi listar alla kommunala och privata hyresvärdar i Finspång. Via vår lista kan du se alla hyresvärdar i Finspång som du kan söka förstahandskontrakt hos.

Vallonbygden
Kommunala bostadsbolaget Vallonbygden förvaltar närmare 2 000 hyreslägenheter i kommunen vilket gör dem till största hyresvärden i kommunen. Det är också en bra utgångspunkt för dig som bostadssökande i Finspång. Nu finns 60 lediga lägenheter på hyresvärdens hemsida.

Amasten
Kommunens största privata hyresvärd med ungefär 1 000 lägenheter i Finspång. Merparten av lägenheterna är tvåor och treor men i beståndet hittas lägenheter från 1-5 rum och kök. Ortens bestånd är beläget i stadsdelarna Centrum, Norrmalm, Svälthagen och Östermalm.

Adress: Norra Storängsvägen 4 C, Finspång
Telefon: 010-17 89 700
E-post: finspang@amasten.se
Hemsida: www.amasten.se


HSB Östra
HSB äger och förvaltar 141 hyreslägenheter i Finspång. Samtliga är belägna på bekvämt avstånd från centrum, köpcentrum och serviceutbud. Beståndet omfattar lägenheter från 1 rum med kokvrå upp till fyra rum och kök. Bosparande medlemmar har förtur till vakanser.

Telefon: 010-442 56 00
E-post: info.ostra@hsb.se
Hemsida: www.hsb.se/ostra


Björke Fastigheter
I Finspång förvaltar Björke Fastigheter både lägenheter och radhus i centrala Finspång och mindre orter i kommunen. I Finspång på De wijks väg har du som hyresgäst nära till ortens utbud av restauranger, butiker och övrig service.

Adress: De Wijks Väg 17, Finspång
Telefon: 0122-44 49 50
E-post: info@bjorkefastigheter.se
Hemsida: www.bjorkefastigheter.seHur hittar jag privata hyresvärdar i Finspång utan kö?

Det snabbaste sättet för dig som nyinflyttad i Finspång att hitta ett förstahandskontrakt är att ansöka om bostad hos privata hyresvärdar utan kö. I vår hyresvärdslista kan du se alla privata bostadsbolag i Finspång. Många av dessa hyresvärdar tillämpar inte bostadskö utan väljer fritt bland de bostadssökande vem som skall kallas till lägenhetsvisning.

Vilka hyresvärdar har lediga lägenheter i Finspång?

Vi uppdaterarar flera gånger om dagen utbudet av lediga lägenheter hos de privata och kommunala hyresvärdarna i Finspång. Hos oss kan du se listor med alla Finspångs hyresvärdar samt i realtid se utbudet av lediga lägenheter hos dem.