Lediga lägenheter VallonbygdenStörsta bostadsbolaget i Finspång är den kommunala hyresvärden Vallonbygden som även är ett allmännyttigt bostadsbolag. Det egna beståndet uppgår till 1 950 lägenheter i Finspång.

Med sitt gedigna bestånd finns flera valmöjligheter för dig som söker bostad i Finspång. Flera av hyresfastigheterna är belägna i eftertraktade områden i staden och du ges chans att välja mellan marklägenehter eller större lägenheter för hela familjen. Om du önskar bo närmare naturen med egen uteplats kan även det boendet sökas hos Vallonbygden. Förutom bostäder i flertalet av Finspångs områden erbjuds lägenheter i Hällestad och Lotorp.

Om du önskar ansöka om en bostad hos Vallonbygden behöver du registrera en intresseanmälan på deras hemsida. Minst var sjätte månad behöver du uppdaterad din ansökan för att den ska fortsätta vara giltig. Hur lång kötiden är beror på i vilket område du söker och vilken lägenhetsstorlek du önskar.

Kontakta Vallonbygden
Adress: Bruksgatan 19, Finspång
Telefon: 0122-249 50
E-post: info@vallonbygden.se
Hemsida: www.vallonbygden.se

Du lämnar själv din bostadsansökan direkt till hyresvärden. Vi bevakar och visar dig lägenhetsutbudet hos Vallonbygden. Din bostadsansökan behöver du lämna direkt till hyresvärden via www.vallonbygden.se

Visa alla lediga lägenheter i Finspång