1 RUM 2 RUM 3 RUM 4 RUM 5+ RUM

Bostad i Flen

Bevaka lediga lägenheter i Flen

Vi är en webbtjänst som låter dig bevaka utbudet av lediga lägenheter från hyresvärdarna i Flen samt andrahandsmarknaden. Via oss ser du kontaktuppgifter till uthyrare av lediga lägenheter i Flen. Du behöver själv ansöka hos den enskilda uthyraren.

Lediga lägenheter



15+


10120+


100020000+





Hyresvärdar

Vi visar kontaktuppgifter till Flens hyresvärdar. Du behöver själv ta kontakt med och registrera dig hos respektive hyresvärd för att ansöka om bostad hos dem.
Flens Bostad
Allmännyttigt bostadsbolag med 1700 lägenheter i Flen. I beståndet finns ungdomslägenheter, seniorbostäder och vanliga lägenheter. På hyresvärdens hemsida hittar du 8 lediga lägenheter.



Privata hyresvärdar i Flen


Sofielund
Hyresvärd med 261 lägenheter, de flesta i Flen. Kan även erbjuda kontor och butikslokaler för uthyrning. Du kan se utbudet av lägenhetsvakanser på hyresvärdens hemsida.

Adress: Drottninggatan 11, Flen
Telefon: 0157-720 20
E-post: info@sofielund.se
Hemsida: www.sofielund.se


Thomas Lundberg Fastigheter
Bostäder i Flen och Köping, i Flen har man lägenheter på Bergsgatan och Storgatan. Vill du bo i Flen lämnar du en intresseanmälan där du skriver vilken lägenhetsstorlek (1 till 5 RoK) du behöver.

Telefon: 08-20 83 55
E-post: thomas@lundbergfastigheter.se
Hemsida: www.lundbergfastigheter.se


Wonna Fastigheter
I norra delen av Flens kommun, i tätorten Malmköping, förvaltar Wonna Fastigheter över hundra hyresrätter. Hyresvärden tar i snitt in 1-2 nya hyresgäster varje månad. Av hyresvärdens uthyrningspolicy framgår att sökande skall ha en fast inkomst om 3,5 x månadshyran.

Telefon: 08-710 41 00
Hemsida: www.wonnafast.se