1 RUM 2 RUM 3 RUM 4 RUM 5+ RUM

Bostad i Flen

Alla lediga lägenheter i Flen

I Flen finns 21 lediga lägenheter för dig som söker ett nytt boende. Via oss når du 2 privata hyresvärdar i Flen och det kommunala bostadsbolaget. Om du ansöker om att få hyra bostad hos alla hyresvärdar kan du i regel räkna med ett erbjudande om att få hyra lägenhet redan inom några veckor.

Lediga lägenheter15+


10120+


100020000+

Hyresvärdar


Flens Bostad
Största hyresvärden i Flen och det naturliga valet för dig som söker bostad på orten - hos Flens Bostad finns 1 700 lägenhet för uthyrning. Det är kommunen som äger Flens Bostad. Just nu söker man nya hyresgäster till 8 lediga hyresrätter.Privata hyresvärdar i Flen


Sofielund
Hyresvärd med 261 lägenheter, de flesta i Flen. Kan även erbjuda kontor och butikslokaler för uthyrning. Om du söker bostad i Flen så har Sofielund flera lediga lägenheter på orten.

Adress: Drottninggatan 11, Flen
Telefon: 0157-720 20
E-post: info@sofielund.se
Hemsida: www.sofielund.se


Thomas Lundberg Fastigheter
Bostäder i Flen och Köping, i Flen har man lägenheter på Bergsgatan och Storgatan. Vill du bo i Flen lämnar du en intresseanmälan där du skriver vilken lägenhetsstorlek (1 till 5 RoK) du behöver.

Telefon: 08-20 83 55
E-post: thomas@lundbergfastigheter.se
Hemsida: www.lundbergfastigheter.se


Wonna Fastigheter
I norra delen av Flens kommun, i tätorten Malmköping, förvaltar Wonna Fastigheter över hundra hyresrätter. Hyresvärden tar in nya hyresgäster varje månad. För att få erbjudande om hyreskontrakt krävs att du som sökande har en inkomst om 3,5 x månadshyran.

Telefon: 08-710 41 00
Hemsida: www.wonnafast.se