1 RUM 2 RUM 3 RUM 4 RUM 5+ RUM

Bostad i Flen

Bevaka lediga lägenheter i Flen

Vi är en webbtjänst som låter dig bevaka utbudet av lediga lägenheter från hyresvärdarna i Flen samt andrahandsmarknaden. Via oss ser du kontaktuppgifter till uthyrare av lediga lägenheter i Flen. Du behöver själv ansöka hos den enskilda uthyraren.

Lediga lägenheter15+


10120+


100020000+

Hyresvärdar

Vi visar kontaktuppgifter till Flens hyresvärdar. Du behöver själv ta kontakt med och registrera dig hos respektive hyresvärd för att ansöka om bostad hos dem.
Flens Bostad
Flens Bostad tillhandahåller hyresrätter i olika storlekar, standard och prisklasser. Här hittas boende i radhus, servicebostäder, ungdomslägenheter och bostäder för familjer. Totalt har bostadsbolaget runt 1 750 lägenheter i beståndet.Privata hyresvärdar i Flen


Sofielund
Hyresvärden har totalt 261 lägenheter, fördelade mellan Flen, Malmköping och Vingåker. Hyresrätterna i Flen är belägna i centrala delarna. Lägenheter upp till 5 RoK finns att hyra hos fastighetsägaren. Intresseanmälan på vakanta bostäder görs på Sofielunds hemsida.

Adress: Drottninggatan 11, Flen
Telefon: 0157-720 20
E-post: info@sofielund.se
Hemsida: www.sofielund.se


Wonna Fastigheter
I norra delen av Flens kommun, i tätorten Malmköping, förvaltar Wonna Fastigheter över hundra hyresrätter. Hyresvärden tar i snitt in 1-2 nya hyresgäster varje månad. Av hyresvärdens uthyrningspolicy framgår att sökande skall ha en fast inkomst om 3,5 x månadshyran.

Telefon: 08-710 41 00
Hemsida: www.wonnafast.se