1 RUM 2 RUM 3 RUM 4 RUM 5+ RUM

Hyresvärdar i Flen


Vi listar alla kommunala och privata hyresvärdar i Flen. Via vår lista kan du se alla hyresvärdar i Flen som du kan söka förstahandskontrakt hos.

Flens Bostad
Flens Bostad tillhandahåller hyresrätter i olika storlekar, standard och prisklasser. Här hittas boende i radhus, servicebostäder, ungdomslägenheter och bostäder för familjer. Totalt har bostadsbolaget runt 1 750 lägenheter i beståndet.

Sofielund
Hyresvärden har totalt 261 lägenheter, fördelade mellan Flen, Malmköping och Vingåker. Hyresrätterna i Flen är belägna i centrala delarna. Lägenheter upp till 5 RoK finns att hyra hos fastighetsägaren. Intresseanmälan på vakanta bostäder görs på Sofielunds hemsida.

Adress: Drottninggatan 11, Flen
Telefon: 0157-720 20
E-post: info@sofielund.se
Hemsida: www.sofielund.se


Wonna Fastigheter
Cirka 15 km norr om Flen ligger Malmköping där Wonna Fastigheter har ett större bestånd av hyresrätter. För att vara aktuell som blivande hyresgäst behöver du ha fast inkomst, ha positiva referenser från tidigare hyresvärd och vara fri från betalningsanmärkningar.

Telefon: 08-710 41 00
Hemsida: www.wonnafast.seHur hittar jag privata hyresvärdar i Flen utan kö?

Det snabbaste sättet för dig som nyinflyttad i Flen att hitta ett förstahandskontrakt är att ansöka om bostad hos privata hyresvärdar utan kö. I vår hyresvärdslista kan du se alla privata bostadsbolag i Flen. Många av dessa hyresvärdar tillämpar inte bostadskö utan väljer fritt bland de bostadssökande vem som skall kallas till lägenhetsvisning.

Vilka hyresvärdar har lediga lägenheter i Flen?

Vi uppdaterarar flera gånger om dagen utbudet av lediga lägenheter hos de privata och kommunala hyresvärdarna i Flen. Hos oss kan du se listor med alla Flens hyresvärdar samt i realtid se utbudet av lediga lägenheter hos dem.