1 RUM 2 RUM 3 RUM 4 RUM 5+ RUM

Bostad i Forshaga

Bevaka lediga lägenheter i Forshaga

Vi är en webbtjänst som låter dig bevaka utbudet av lediga lägenheter från hyresvärdarna i Forshaga samt andrahandsmarknaden. Via oss ser du kontaktuppgifter till uthyrare av lediga lägenheter i Forshaga. Du behöver själv ansöka hos den enskilda uthyraren.

Lediga lägenheter15+


10120+


100020000+

Hyresvärdar

Vi visar kontaktuppgifter till Forshagas hyresvärdar. Du behöver själv ta kontakt med och registrera dig hos respektive hyresvärd för att ansöka om bostad hos dem.
Forshagabostäder
Bostadsbolaget Forshagabostäder bostäder ägs av kommunen. Totalt förvaltas 768 lägenheter, både i Forshaga och i Deje. I beståndet finns även studentlägenheter, äldreboenden och lokaler till uthyrning.Privata hyresvärdar i Forshaga


Oxens Fastighetsbolag
På Europavägen och Kråkåsgatan i centrala Forshaga är Oxens Fastighetsbolags bestånd beläget. I röda flerfamiljshus med vita knutar ligger de 32 lägenheterna i storlek upp till treor. Varje hus är omringat av en mindre trädgård.

Telefon: 070-645 1988
E-post: info@oxensfastighetsbolag.se
Hemsida: www.oxensfastighetsbolag.se


Akka Egendom
I norra Forshaga i stadsdelen Ånäs erbjuder Akka Egendom boende i radhus. De 48 hyreslägenheterna har två till fyra rum och kök fördelat på två våningar. Samtliga har balkong eller uteplats och entré i markplan med grönområden samt lekytor i bostadsområdet.

Telefon: 0771-33 03 00
E-post: karlstad@akkaegendom.se
Hemsida: www.akkaegendom.se


Kvarntorps Herrgård
Som student i kommunen kan du hyra rum i en bostad som du delar med max två andra studenter. I en lugn och harmonisk miljö ges du studiero och får en utrustad lägenhet för endast 2 900 kr i månaden. Bostäderna hyrs ut hela läsår.

Telefon: 0704-96 27 43
E-post: info@kvarntorpsherrgard.se
Hemsida: www.kvarntorpsherrgard.se