1 RUM 2 RUM 3 RUM 4 RUM 5+ RUM

Bostad i Forshaga

Alla lediga lägenheter i Forshaga

Antalet hyresvärdar i Forshaga är lågt. Forshaga består till merparten av villor. De lägenheter som finns förvaltas i förstahand av den kommunala hyresvärden Forshagabostäder. Via oss når du de hyresvärdar som kan erbjuda dig bostad i Forshaga.

Lediga lägenheter15+


10120+


100020000+

Hyresvärdar


Forshagabostäder
Kommunala hyresvärden Forshagabostäder söker ofta nya hyresgäster till lediga lägenheter i Forshaga. På orten har man totalt 428 hyreslägenheter för uthyrning. För dig som är student finns ett stort utbud av studentrum.Privata hyresvärdar i Forshaga


Akka Egendom
I stadsdelen Ånäs i norra Forshaga förvaltar Akka Egendom 48 radhus. Samtliga radhus har en mindre gräsmatta utanför dörren samt balkong på andra våningen. Radhusen har 2 - 4 rum. Ånäs är en barnvänlig stadsdel i norra Forshaga med promenadavstånd in till centrum.

Telefon: 0771-33 03 00
Hemsida: www.akkaegendom.se


Oxens Fastighetsbolag
Privata hyresvärden Oxens Fastighetsbolag förvaltar 31 lägenheter för uthyrning i Forshaga. Lägenheterna har villakänsla med trädgård utanför dörren. Man tar emot bostadsansökningar via e-post.

Telefon: 070-645 1988
E-post: info@oxensfastighetsbolag.se
Hemsida: www.oxensfastighetsbolag.se


Kvarntorps Herrgård
Studenter kan hyra rum på Kvarntorps Herrgård för hela läsåret. Månadshyran är låga 2 900 kr. Alla rum uthyres möblerade med säng, skrivbord och stol. De boende delar kök och tvättstuga.

Telefon: 0704-96 27 43
E-post: info@kvarntorpsherrgard.se
Hemsida: www.kvarntorpsherrgard.se