1 RUM 2 RUM 3 RUM 4 RUM 5+ RUM

Bostad i Forshaga

Sök lediga lägenheter i Forshaga

Hos oss hittar du nästan alla lediga lägenheter i Forshaga. Du kan fritt söka bland de 4 lägenheter som ligger ute för uthyrning och efter registrering se hur du kontaktar den hyresvärd som du vill hyra bostad av. Vi listar främst förstahandskontrakt. Via oss kan du se lediga bostäder från flera hyresvärdar i Forshaga.

Lediga lägenheter


15+


10120+


100020000+

Önskar hyra


Lägg in din egen annons gratis

Hyresvärdar

Forshagabostäder
Bostadsbolaget Forshagabostäder bostäder ägs av kommunen. Totalt förvaltas 768 lägenheter, både i Forshaga och i Deje. I beståndet finns även studentlägenheter, äldreboenden och lokaler till uthyrning.Privata hyresvärdar i Forshaga


Oxens Fastighetsbolag
På Europavägen och Kråkåsgatan i centrala Forshaga är Oxens Fastighetsbolags bestånd beläget. I röda flerfamiljshus med vita knutar ligger de 32 lägenheterna i storlek upp till treor. Varje hus är omringat av en mindre trädgård.

Telefon: 070-645 1988
E-post: info@oxensfastighetsbolag.se
Hemsida: www.oxensfastighetsbolag.se


Akka Egendom
I norra Forshaga i stadsdelen Ånäs erbjuder Akka Egendom boende i radhus. De 48 hyreslägenheterna har två till fyra rum och kök fördelat på två våningar. Samtliga har balkong eller uteplats och entré i markplan med grönområden samt lekytor i bostadsområdet.

Telefon: 0771-33 03 00
E-post: karlstad@akkaegendom.se
Hemsida: www.akkaegendom.se


Kvarntorps Herrgård
Som student i kommunen kan du hyra rum i en bostad som du delar med max två andra studenter. I en lugn och harmonisk miljö ges du studiero och får en utrustad lägenhet för endast 2 900 kr i månaden. Bostäderna hyrs ut hela läsår.

Telefon: 0704-96 27 43
E-post: info@kvarntorpsherrgard.se
Hemsida: www.kvarntorpsherrgard.se