1 RUM 2 RUM 3 RUM 4 RUM 5+ RUM

Bostad i Forshaga

Sök lediga lägenheter i Forshaga

Vi är en webbtjänst som visar lediga lägenheter från hyresvärdarna i Forshaga samt andrahandsmarknaden. Via oss ser du alla hyresvärdar som söker nya hyresgäster till lediga lägenheter i Forshaga.

Lediga lägenheter15+


10120+


100020000+

Önskar hyra


Visar 1 av 1 | Lägg in din egen annons

Pensionär söker bostad, gärna lantligt
Sökes: Första- & andrahand | 60 m2 | Maxhyra 6000 kr

Hyresvärdar

Forshagabostäder
Bostadsbolaget Forshagabostäder bostäder ägs av kommunen. Totalt förvaltas 768 lägenheter, både i Forshaga och i Deje. I beståndet finns även studentlägenheter, äldreboenden och lokaler till uthyrning.Privata hyresvärdar i Forshaga


Oxens Fastighetsbolag
På Europavägen och Kråkåsgatan i centrala Forshaga är Oxens Fastighetsbolags bestånd beläget. I röda flerfamiljshus med vita knutar ligger de 32 lägenheterna i storlek upp till treor. Varje hus är omringat av en mindre trädgård.

Telefon: 070-645 1988
E-post: info@oxensfastighetsbolag.se
Hemsida: www.oxensfastighetsbolag.se


Akka Egendom
I norra Forshaga i stadsdelen Ånäs erbjuder Akka Egendom boende i radhus. De 48 hyreslägenheterna har två till fyra rum och kök fördelat på två våningar. Samtliga har balkong eller uteplats och entré i markplan med grönområden samt lekytor i bostadsområdet.

Telefon: 0771-33 03 00
E-post: karlstad@akkaegendom.se
Hemsida: www.akkaegendom.se


Kvarntorps Herrgård
Som student i kommunen kan du hyra rum i en bostad som du delar med max två andra studenter. I en lugn och harmonisk miljö ges du studiero och får en utrustad lägenhet för endast 2 900 kr i månaden. Bostäderna hyrs ut hela läsår.

Telefon: 0704-96 27 43
E-post: info@kvarntorpsherrgard.se
Hemsida: www.kvarntorpsherrgard.se