1 RUM 2 RUM 3 RUM 4 RUM 5+ RUM

Hyresvärdar i Forshaga


Vi listar alla kommunala och privata hyresvärdar i Forshaga. Via vår lista kan du se alla hyresvärdar i Forshaga som du kan söka förstahandskontrakt hos.

Forshagabostäder
Bostadsbolaget Forshagabostäder bostäder ägs av kommunen. Totalt förvaltas 768 lägenheter, både i Forshaga och i Deje. I beståndet finns även studentlägenheter, äldreboenden och lokaler till uthyrning.

Oxens Fastighetsbolag
På Europavägen och Kråkåsgatan i centrala Forshaga är Oxens Fastighetsbolags bestånd beläget. I röda flerfamiljshus med vita knutar ligger de 32 lägenheterna i storlek upp till treor. Varje hus är omringat av en mindre trädgård.

Telefon: 070-645 1988
E-post: info@oxensfastighetsbolag.se
Hemsida: www.oxensfastighetsbolag.se


Akka Egendom
I norra Forshaga i stadsdelen Ånäs erbjuder Akka Egendom boende i radhus. De 48 hyreslägenheterna har två till fyra rum och kök fördelat på två våningar. Samtliga har balkong eller uteplats och entré i markplan med grönområden samt lekytor i bostadsområdet.

Telefon: 0771-33 03 00
E-post: karlstad@akkaegendom.se
Hemsida: www.akkaegendom.se


Kvarntorps Herrgård
Som student i kommunen kan du hyra rum i en bostad som du delar med max två andra studenter. I en lugn och harmonisk miljö ges du studiero och får en utrustad lägenhet för endast 2 900 kr i månaden. Bostäderna hyrs ut hela läsår.

Telefon: 0704-96 27 43
E-post: info@kvarntorpsherrgard.se
Hemsida: www.kvarntorpsherrgard.seHur hittar jag privata hyresvärdar i Forshaga utan kö?

Det snabbaste sättet för dig som nyinflyttad i Forshaga att hitta ett förstahandskontrakt är att ansöka om bostad hos privata hyresvärdar utan kö. I vår hyresvärdslista kan du se alla privata bostadsbolag i Forshaga. Många av dessa hyresvärdar tillämpar inte bostadskö utan väljer fritt bland de bostadssökande vem som skall kallas till lägenhetsvisning.

Vilka hyresvärdar har lediga lägenheter i Forshaga?

Vi uppdaterarar flera gånger om dagen utbudet av lediga lägenheter hos de privata och kommunala hyresvärdarna i Forshaga. Hos oss kan du se listor med alla Forshagas hyresvärdar samt i realtid se utbudet av lediga lägenheter hos dem.