1 RUM 2 RUM 3 RUM 4 RUM 5+ RUM

Bostad i Gällivare

Bevaka lediga lägenheter i Gällivare

Vi är en webbtjänst som låter dig bevaka utbudet av lediga lägenheter från hyresvärdarna i Gällivare samt andrahandsmarknaden. Via oss ser du kontaktuppgifter till uthyrare av lediga lägenheter i Gällivare. Du behöver själv ansöka hos den enskilda uthyraren.

Lediga lägenheter15+


10120+


100020000+

Önskar hyra


Visar 2 av 2 | Lägg in din egen annons

Undersköterska söker boende .
Sökes: Första- & andrahand | 50 m2 | Maxhyra 6000 kr

Sjuksköterska söker central lägenhet
Sökes: Förstahand | 45 m2 | Maxhyra 7000 kr

Hyresvärdar

Vi visar kontaktuppgifter till Gällivares hyresvärdar. Du behöver själv ta kontakt med respektive hyresvärd för att ansöka om bostad hos dem.
TOP Bostäder
Kommunalägt bostadsbolag i Gällivare kommun med 1900 bostäder i det egna beståndet. Lägenheterna ligger i tätorterna Gällivare och Malmberget. För att kunna söka bostad behöver du registrera dig på TOP Bostäders hemsida.Privata hyresvärdar i Gällivare


LKAB Fastigheter
Riktar sig i förstahand till personal vid LKAB. Har många lägenheter i Malmberget. Lägenheterna är väl underhållna och håller hög kvalitet. LKAB Fastigheter har vid ett tidigare tillfälle blivit utsett till Sveriges bästa hyresvärd.

Telefon: 0771-760 000
E-post: info@lkab.com
Hemsida: www.lkabfastigheter.se


Hemåt
En av de största privata hyresvärdarna i Gällivare som riktar sig till allmänheten. Kan erbjuda lägenheter på 11 olika adresser i Gällivare, de flesta i centrala lägen.

Adress: Malmbergsvägen 2,
Telefon: 0970-63 54 09
E-post: hematgallivare@hsb.se
Hemsida: www.hemat.se