1 RUM 2 RUM 3 RUM 4 RUM 5+ RUM

Bostad i Gällivare

Sök lediga lägenheter i Gällivare

Hos oss hittar du nästan alla lediga lägenheter i Gällivare. Du kan fritt söka bland de 11 lägenheter som ligger ute för uthyrning och efter registrering se hur du kontaktar den hyresvärd som du vill söka bostad hos. Vi listar både första- och andrahandskontrakt. Via oss hittar du lediga bostäder från flera privata hyresvärdar i Gällivare.

Lediga lägenheter15+


10120+


100020000+

Hyresvärdar

TOP Bostäder
Den kommunala hyresvärden TOP Bostäder äger och förvaltar närmare 2 000 hyreslägenheter i Gällivare. Med sitt gedigna bestånd är man en bra utgångspunkt för bostadssökande. För att kunna ansöka om en bostad hos hyresvärden behöver du registrera dig på deras hemsida.Privata hyresvärdar i Gällivare


LKAB Fastigheter
Erbjuder bostäder främst till LKABs anställda. Beståndet har tidigare koncentrerats till Malmberget men nya bostadsområden i Gällivare byggs. För att kunna söka en bostad behöver du registrera dig på hyresvärdens hemsida.

Telefon:  0771 760 330
E-post: bostadsformedling.mbgt@lkab.com
Hemsida: www.lkabfastigheter.se


HSB Norr
Förvaltar ett större bestånd av hyresrätter i Gällivare. De nära 180 lägenheterna återfinns i storlek 1-4 rum och kök. Samtliga fastigheter är belägna centralt med närhet till service, restauranger och parkområde. Medlemmar och Bosparare har förtur till vakanta lägenheter.

Adress: Malmbergsvägen 2, Gällivare
Telefon: 010-303 20 00
Hemsida: www.hsb.se/norr/om-boende/vara-hyresratter1/lagenheter-att-hyra-i-hsb-norr/vart-hyresbestand/e3