1 RUM 2 RUM 3 RUM 4 RUM 5+ RUM

Bostad i Gällivare

Alla lediga lägenheter i Gällivare

I Gällivare finns 3 hyresvärdar som kan erbjuda dig boende. Söker du boende i Gällivare finns just nu 9 lediga lägenheter fördelade mellan de 2 privata hyresvärdarna och det allmännyttiga bostadsbolaget. Arbetar du för LKAB har du dessutom förtur till deras lägenheter via fastighetsbolaget LKAB Fastigheter.

Lediga lägenheter15+


10120+


100020000+

Önskar hyra


Visar 1 av 1 | Lägg in din egen annons

Singel och skötsam söker boende!
Sökes: Första- & andrahand | Maxhyra 7000 kr

Hyresvärdar


TOP Bostäder
Kommunalägt bostadsbolag i Gällivare kommun med 1 900 bostäder/lägenheter för uthyrning. Lägenheterna ligger i tätorterna Gällivare och Malmberget. Just nu söker man nya hyresgäster till 1 lediga lägenheter.
    För att kunna söka bostad behöver du registrera dig på TOP Bostäders hemsida. Ditt registreringsdatum jämförs med de andra sökande och den med längst kötid är den som i förstahand får komma på visning.Privata hyresvärdar i Gällivare


LKAB Fastigheter
Riktar sig i förstahand till personal vid LKAB. Har många lägenheter i Malmberget. Lägenheterna är väl underhållna och håller hög kvalitet. LKAB Fastigheter har vid ett tidigare tillfälle blivit utsett till Sveriges bästa hyresvärd.

Telefon: 0771-760 000
E-post: info@lkab.com
Hemsida: www.lkabfastigheter.se


Hemåt
En av de största privata hyresvärdarna i Gällivare som riktar sig till allmänheten. Kan erbjuda lägenheter på 11 olika adresser i Gällivare, de flesta i centrala lägen.

Adress: Malmbergsvägen 2,
Telefon: 0970-63 54 09
E-post: hematgallivare@hsb.se
Hemsida: www.hemat.se