1 RUM 2 RUM 3 RUM 4 RUM 5+ RUM

Bostad i Gällivare

Alla lediga lägenheter i Gällivare

I Gällivare finns 3 hyresvärdar som kan erbjuda dig boende. Söker du boende i Gällivare finns just nu 39 lediga lägenheter fördelade mellan de 2 privata hyresvärdarna och det allmännyttiga bostadsbolaget. Arbetar du för LKAB har du dessutom förtur till deras lägenheter via fastighetsbolaget LKAB Fastigheter.

Lediga lägenheter15+


10120+


100020000+

Hyresvärdar


TOP Bostäder
Kommunalägt bostadsbolag i Gällivare kommun med 1 900 bostäder/lägenheter för uthyrning. Lägenheterna ligger i tätorterna Gällivare och Malmberget. Just nu söker man nya hyresgäster till 33 lediga lägenheter.
    För att kunna söka bostad behöver du registrera dig på TOP Bostäders hemsida. Ditt registreringsdatum jämförs med de andra sökande och den med längst kötid är den som i förstahand får komma på visning.Privata hyresvärdar i Gällivare


LKAB Fastigheter
Riktar sig i förstahand till personal vid LKAB. Har många lägenheter i Malmberget. Lägenheterna är väl underhållna och håller hög kvalitet. LKAB Fastigheter har vid ett tidigare tillfälle blivit utsett till Sveriges bästa hyresvärd.

Telefon: 0771-760 000
E-post: info@lkab.com
Hemsida: www.lkabfastigheter.se


Hemåt
En av de största privata hyresvärdarna i Gällivare som riktar sig till allmänheten. Kan erbjuda lägenheter på 11 olika adresser i Gällivare, de flesta i centrala lägen.

Adress: Malmbergsvägen 2,
Telefon: 0970-63 54 09
E-post: hematgallivare@hsb.se
Hemsida: www.hemat.se