1 RUM 2 RUM 3 RUM 4 RUM 5+ RUM

Bostad i Gällivare

Bevaka lediga lägenheter i Gällivare

Vi är en webbtjänst som låter dig bevaka utbudet av lediga lägenheter från hyresvärdarna i Gällivare samt andrahandsmarknaden. Via oss ser du kontaktuppgifter till uthyrare av lediga lägenheter i Gällivare. Du behöver själv ansöka hos den enskilda uthyraren.

Lediga lägenheter15+


10120+


100020000+

Hyresvärdar

Vi visar kontaktuppgifter till Gällivares hyresvärdar. Du behöver själv ta kontakt med och registrera dig hos respektive hyresvärd för att ansöka om bostad hos dem.
TOP Bostäder
Den kommunala hyresvärden TOP Bostäder äger och förvaltar närmare 2 000 hyreslägenheter i Gällivare. Med sitt gedigna bestånd är man en bra utgångspunkt för bostadssökande. För att kunna ansöka om en bostad hos hyresvärden behöver du registrera dig på deras hemsida.Privata hyresvärdar i Gällivare


LKAB Fastigheter
Erbjuder bostäder främst till LKABs anställda. Beståndet har tidigare koncentrerats till Malmberget men nya bostadsområden i Gällivare byggs. För att kunna söka en bostad behöver du registrera dig på hyresvärdens hemsida.

Telefon:  0771 760 330
E-post: bostadsformedling.mbgt@lkab.com
Hemsida: www.lkabfastigheter.se


HSB Norr
Förvaltar ett större bestånd av hyresrätter i Gällivare. De nära 180 lägenheterna återfinns i storlek 1-4 rum och kök. Samtliga fastigheter är belägna centralt med närhet till service, restauranger och parkområde. Medlemmar och Bosparare har förtur till vakanta lägenheter.

Adress: Malmbergsvägen 2, Gällivare
Telefon: 010-303 20 00
Hemsida: www.hsb.se/norr/om-boende/vara-hyresratter1/lagenheter-att-hyra-i-hsb-norr/vart-hyresbestand/e3