1 RUM 2 RUM 3 RUM 4 RUM 5+ RUM

Bostad i Gällivare

Bevaka lediga lägenheter i Gällivare

Vi är en webbtjänst som låter dig bevaka utbudet av lediga lägenheter från hyresvärdarna i Gällivare samt andrahandsmarknaden. Via oss ser du kontaktuppgifter till uthyrare av lediga lägenheter i Gällivare. Du behöver själv ansöka hos den enskilda uthyraren.

Lediga lägenheter15+


10120+


100020000+

Önskar hyra


Visar 2 av 2 | Lägg in din egen annons

Fritidsledare söker rum i eller utanför Gällivare
Sökes: Första- & andrahand | Maxhyra 8000 kr

Bergarbetare söker lägenhet
Sökes: Första- & andrahand | Maxhyra 3000 kr

Hyresvärdar

Vi visar kontaktuppgifter till Gällivares hyresvärdar. Du behöver själv ta kontakt med och registrera dig hos respektive hyresvärd för att ansöka om bostad hos dem.
TOP Bostäder
Kommunalägt bostadsbolag i Gällivare kommun med 1900 bostäder i det egna beståndet. Lägenheterna ligger i tätorterna Gällivare och Malmberget. För att kunna söka bostad behöver du registrera dig på TOP Bostäders hemsida.Privata hyresvärdar i Gällivare


LKAB Fastigheter
Riktar sig i förstahand till personal vid LKAB. Har många lägenheter i Malmberget. Lägenheterna är väl underhållna och håller hög kvalitet. LKAB Fastigheter har vid ett tidigare tillfälle blivit utsett till Sveriges bästa hyresvärd.

Telefon: 0771-760 000
E-post: info@lkab.com
Hemsida: www.lkabfastigheter.se


Hemåt
En av de största privata hyresvärdarna i Gällivare som riktar sig till allmänheten. Förvaltar lägenheter på 11 adresser i Gällivare, de flesta i centrala lägen.

Adress: Malmbergsvägen 2,
Telefon: 0970-63 54 09
E-post: hematgallivare@hsb.se
Hemsida: www.hemat.se