1 RUM 2 RUM 3 RUM 4 RUM 5+ RUM

Bostad i Gällivare

Sök lediga lägenheter i Gällivare

Hos oss hittar du nästan alla lediga lägenheter i Gällivare. Du kan fritt söka bland de 7 lägenheter som ligger ute för uthyrning och efter registrering se hur du kontaktar den hyresvärd som du vill söka bostad hos. Vi listar både första- och andrahandskontrakt. Via oss hittar du lediga bostäder från flera privata hyresvärdar i Gällivare.

Lediga lägenheter


15+


10120+


100020000+

Önskar hyra


Lägg in din egen annons gratis

Hyresvärdar

TOP Bostäder
Den kommunala hyresvärden TOP Bostäder äger och förvaltar närmare 2 000 hyreslägenheter i Gällivare. Med sitt gedigna bestånd är man en bra utgångspunkt för bostadssökande. För att kunna ansöka om en bostad hos hyresvärden behöver du registrera dig på deras hemsida.Privata hyresvärdar i Gällivare


LKAB Fastigheter
Erbjuder bostäder främst till LKABs anställda. Beståndet har tidigare koncentrerats till Malmberget men nya bostadsområden i Gällivare byggs. För att kunna söka en bostad behöver du registrera dig på hyresvärdens hemsida.

Telefon:  0771 760 330
E-post: bostadsformedling.mbgt@lkab.com
Hemsida: www.lkabfastigheter.se


HSB Norr
Förvaltar ett större bestånd av hyresrätter i Gällivare. De nära 180 lägenheterna återfinns i storlek 1-4 rum och kök. Samtliga fastigheter är belägna centralt med närhet till service, restauranger och parkområde. Medlemmar och Bosparare har förtur till vakanta lägenheter.

Adress: Malmbergsvägen 2, Gällivare
Telefon: 010-303 20 00
Hemsida: www.hsb.se/norr/om-boende/vara-hyresratter1/lagenheter-att-hyra-i-hsb-norr/vart-hyresbestand/e3