1 RUM 2 RUM 3 RUM 4 RUM 5+ RUM

Hyresvärdar i Gällivare


Vi listar alla kommunala och privata hyresvärdar i Gällivare. Via vår lista kan du se alla hyresvärdar i Gällivare som du kan söka förstahandskontrakt hos.

TOP Bostäder
Den kommunala hyresvärden TOP Bostäder äger och förvaltar närmare 2 000 hyreslägenheter i Gällivare. Med sitt gedigna bestånd är man en bra utgångspunkt för bostadssökande. För att kunna ansöka om en bostad hos hyresvärden behöver du registrera dig på deras hemsida.

LKAB Fastigheter
Erbjuder bostäder främst till LKABs anställda. Beståndet har tidigare koncentrerats till Malmberget men nya bostadsområden i Gällivare byggs. För att kunna söka en bostad behöver du registrera dig på hyresvärdens hemsida.

Telefon:  0771 760 330
E-post: bostadsformedling.mbgt@lkab.com
Hemsida: www.lkabfastigheter.se


HSB Norr
Förvaltar ett större bestånd av hyresrätter i Gällivare. De nära 180 lägenheterna återfinns i storlek 1-4 rum och kök. Samtliga fastigheter är belägna centralt med närhet till service, restauranger och parkområde. Medlemmar och Bosparare har förtur till vakanta lägenheter.

Adress: Malmbergsvägen 2, Gällivare
Telefon: 010-303 20 00
Hemsida: www.hsb.se/norr/om-boende/vara-hyresratter1/lagenheter-att-hyra-i-hsb-norr/vart-hyresbestand/e3Hur hittar jag privata hyresvärdar i Gällivare utan kö?

Det snabbaste sättet för dig som nyinflyttad i Gällivare att hitta ett förstahandskontrakt är att ansöka om bostad hos privata hyresvärdar utan kö. I vår hyresvärdslista kan du se alla privata bostadsbolag i Gällivare. Många av dessa hyresvärdar tillämpar inte bostadskö utan väljer fritt bland de bostadssökande vem som skall kallas till lägenhetsvisning.

Vilka hyresvärdar har lediga lägenheter i Gällivare?

Vi uppdaterarar flera gånger om dagen utbudet av lediga lägenheter hos de privata och kommunala hyresvärdarna i Gällivare. Hos oss kan du se listor med alla Gällivares hyresvärdar samt i realtid se utbudet av lediga lägenheter hos dem.