1 RUM 2 RUM 3 RUM 4 RUM 5+ RUM

Bostad i Gävle

Bevaka lediga lägenheter i Gävle

Vi är en webbtjänst som låter dig bevaka utbudet av lediga lägenheter från hyresvärdarna i Gävle samt andrahandsmarknaden. Via oss ser du kontaktuppgifter till uthyrare av lediga lägenheter i Gävle. Du behöver själv ansöka hos den enskilda uthyraren.

Lediga lägenheter15+


10120+


100020000+

Önskar hyra


Visar 2 av 2 | Lägg in din egen annons

Gävle
Sökes: Förstahand

Söker lgh eller hyresradhus i Sätra 2 eller 3 rum och kök
Sökes: Förstahand | 80 m2 | Maxhyra 5000 kr

Hyresvärdar

Vi visar kontaktuppgifter till Gävles hyresvärdar. Du behöver själv ta kontakt med och registrera dig hos respektive hyresvärd för att ansöka om bostad hos dem.
Visar 15 av 18 | Visa alla

Gavlegårdarna
Gavlegårdarna är ett kommunalt bostadsbolag i Gävle som förvaltar närmare 14 000 bostäder i kommunen. Beståndet hittas både i centrala Gävle och närliggande tätorter. Just nu söks nya hyresgäster till 14 lediga lägenheter på Gavlegårdarnas hemsida.

Balder
Rikstäckande fastighetsägaren Balder är Sveriges största privata hyresvärd och har i Gävle ett bestånd omfattande ett par hundra lägenheter. Balder förmedlar sina lediga lägenheter via marknadsplatsen HomeQ.se

Fastighetssnabben
Fastighetssnabben tillämpar ingen generell bostadskö utan väljer den sökande som av hyresvärden anses mest lämplig. Fastighetssnabben ansvarar för uthyrningen av bostäder åt flera hyresvärdar i Gävle.

Fastor
Bostadsbolaget Fastor är av Hyresgästföreningen rankad som en av Gävles bästa hyresvärdar. Fastor har ingen bostadskö utan gör ett eget val bland de som ansöker på Fastor.se. Hyresvärden förvaltar lägenheter i storlek från 1 - 4 RoK i centrala Gävle.

Heimstaden
Förvaltar ett stort utbud av hyreslägenheter i stadsdelen Brynäs i Gävle. I beståndet finns ettor upp till sexrumslägenheter. Du kan se vakanta lägenheter på hyresvärdens hemsida Heimstaden.comFler privata hyresvärdar i Gävle


Boetten
I centrala Gävle förvaltar Boetten 200 hyreslägenheter i stadsdelarna Norrtull och på Söder. Du kan lämna en bostadsansökan för en- till femrumslägenheter. Boetten strävar efter att hålla gott skick i samtliga lägenheter och erbjuda de boende hög servicenivå.

Adress: Drottninggatan 48, Gävle
Telefon: 026-10 04 30
E-post: info@boetten.se
Hemsida: www.boetten.se


ENA
ENA förvaltar fyra fastigheter med lägenheter till uthyrning i Gävle. Samtliga fastigheter är belägna i centrala staden nära teatern och Stortorget. Beståndet uppgår till 75 lägenheter varav 13 stycken ligger i ett 55+ boende.

Telefon: 0171-246 60
Hemsida: www.enabygden.se


Margaretha Stålquist Fastigheter
Familjeägt fastighetsbolag med tre fastigheter i egna beståndet. Lägenehterna är belägna på S Kungsgatan, S Fiskargatan och Waldenströmsgatan. I utbudet hittas ettor med kokvrå, femmor och allt däremellan. Intresseanmälan kan göras via hyresvärdens hemsida.

Telefon: 026-61 04 50
E-post: anna.ljungwald@stalquist.se
Hemsida: www.stalquist.se


Senäte
I Gävle förvaltar privata hyresvärden Senäte 150 hyreslägenheter. För hyresgäster med bil finns det möjlighet att hyra garageplats. Blivande hyresgäster behöver vara myndiga och ha en rimlig inkomst i relation till hyran. Inget kösystem tillämpas av hyresvärden.

Adress: Ö. Islandsgatan 27, Gävle
Telefon: 026-12 54 77
E-post: Östra Islandsgatan 27
Hemsida: www.senate.se


Gästrike Fastigheter
Gästrike Fastigheter är ett privat bostadsbolag med bas i Gävle. Hyresvärden tillämpar ingen bostadskö utan väljer den sökande som anses mest lämpad som hyresgäst. Förtur kan ibland ges vid social skäl. Sökande bör kunna uppvisa goda referenser från tidigare hyresvärd.

Adress: Beckasinvägen 7, Gävle
Telefon: 026 - 12 71 77
E-post: info@g-f.se
Hemsida: www.g-f.se


M2 Gruppen
Förvaltar ett större antal lägenheter i Gävle. Från samtliga bostäder är det några hundra meter till stadens resecentrum och kommunikationer. Lägenheterna återfinns i storlek från 1-5 rum och kök. I anslutning till många av fastigheterna finns parkeringsplatser att hyra.

Telefon: 010-706 00 00
E-post: info@m2gruppen.se
Hemsida: www.m2gruppen.se


Svedinger Fastigheter
Familjeägt fastighetsbolag med fokus på Gävle. Hyresvärden eftersträvar långvariga relationer med sina hyresgäster och väljer främst de sökande som signalerar att man önskar bo kvar länge. Totalt förvaltar Svedinger Fastigheter ett hundratal lägenheter i centrala Gävle.

Adress: Norra Kopparslagargatan 18, Gävle
Telefon: 026-105055
E-post: info@svedinger.se
Hemsida: svedinger.hemsidadirekt.se


Amasten
Under 2019 förvärvade Amasten ett gediget bostadsbestånd i Gävle. I staden förvaltar hyresvärden idag strax över 700 hyreslägenheter. För att kunna söka lediga lägenheter på Amastens hemsida behöver du börja med att registrera dig som bostadssökande hos hyresvärden.

Adress: Sicksackvägen 4, Gävle
E-post: gavle@amasten.se
Hemsida: www.amasten.se


HSB Södra Norrland
HSB äger bostadsfastigheter och förvaltar även lägenheter åt andra fastighetsägare. I egna beståndet hittas lägenheter med upp till 4 RoK, men du kan via HSB hyra lägenheter från andra fastighetsägare som har 7 RoK. Bosparare och medlemmar i HSB ges förtur till lediga lägenheter.

Adress: Östra Hantverkargatan 64 , Gävle
Telefon: 010-303 23 00
E-post: info.sodranorrland@hsb.se
Hemsida: www.hsb.se/sodra-norrland/om-boende/hyresratter-i-hsb/hyresratter-i-hsb-sodra-norrland


Svenska Studenthus
Hyr ut 200 studentlägenheter, varav cirka 100 korridorsrum, på Campus vid Gävle Högskola. Lägenheterna har hög standard med tvätt- och torkmaskin och välutrustade kök. Kötiden för att få hyreskontrakt på en studentbostad är normalt under 6 månader.

Telefon: 010-510 55 00
Hemsida: www.svenskastudenthus.se