1 RUM 2 RUM 3 RUM 4 RUM 5+ RUM

Bostad i Gävle

Bevaka lediga lägenheter i Gävle

Vi är en webbtjänst som låter dig bevaka utbudet av lediga lägenheter från hyresvärdarna i Gävle samt andrahandsmarknaden. Via oss ser du kontaktuppgifter till uthyrare av lediga lägenheter i Gävle. Du behöver själv ansöka hos den enskilda uthyraren.

Lediga lägenheter15+


10120+


100020000+

Önskar hyra


Visar 1 av 1 | Lägg in din egen annons

Nyblivna pensionärer
Sökes: Förstahand | 45 m2

Hyresvärdar

Vi visar kontaktuppgifter till Gävles hyresvärdar. Du behöver själv ta kontakt med och registrera dig hos respektive hyresvärd för att ansöka om bostad hos dem.
Visar 13 av 17 | Visa alla

Gavlegårdarna
Kommunala hyresvärden Gavlegårdarna förvaltar ett bestånd om 14.000 bostäder i Gävle. Utöver hyreslägenheter förvaltar man även student- och seniorlägenheter. På Gavlegardarna.se kan du se och ansöka till 7 lediga lägenheter.

Balder
Rikstäckande fastighetsägaren Balder är Sveriges största privata hyresvärd och har i Gävle ett bestånd omfattande ett par hundra lägenheter. Balder förmedlar sina lediga lägenheter via marknadsplatsen HomeQ.se

Fastighetssnabben
Fastighetssnabben tillämpar ingen generell bostadskö utan väljer den sökande som av hyresvärden anses mest lämplig. Fastighetssnabben ansvarar för uthyrningen av bostäder åt flera hyresvärdar i Gävle.

Fastor
Bostadsbolaget Fastor är av Hyresgästföreningen rankad som en av Gävles bästa hyresvärdar. Fastor har ingen bostadskö utan gör ett eget val bland de som ansöker på Fastor.se. Hyresvärden förvaltar lägenheter i storlek från 1 - 4 RoK i centrala Gävle.

Heimstaden
Förvaltar ett stort utbud av hyreslägenheter i stadsdelen Brynäs i Gävle. I beståndet finns ettor upp till sexrumslägenheter. Du kan se vakanta lägenheter på hyresvärdens hemsida Heimstaden.comFler privata hyresvärdar i Gävle


Boetten
I centrala Gävle förvaltar Boetten 200 hyreslägenheter i stadsdelarna Norrtull och på Söder. Du kan lämna en bostadsansökan för en- till femrumslägenheter. Boetten strävar efter att hålla gott skick i samtliga lägenheter och erbjuda de boende hög servicenivå.

Adress: Drottninggatan 48, Gävle
Telefon: 026-10 04 30
E-post: info@boetten.se
Hemsida: www.boetten.se


ENA
Privata hyresvärden ENA förvaltar tre stycken sexvåningshus i Gävle med totalt 75 lägenheter. Lägenheter finns i storlek från ettor till femmor och ligger samtliga i stadskärnan. Söker du bostad är du välkommen att ringa och presentera dig själv och berätta vad du söker.

Telefon: 0171-246 60
Hemsida: www.enabygden.se


Margaretha Stålquist Fastigheter
Familjeägda Margaretha Stålquist Fastigheter är av Hyresgästföreningen i Gävle rankad som stadens bästa hyresvärd. Stålquist Fastigheter strävar alltid efter att ha nöjda hyresgäster. Hyresvärden förvaltar totalt 63 lägenheter från rum med kokvrå till stora femrumslägenheter.

Telefon: 026-61 04 50
E-post: anna.ljungwald@stalquist.se
Hemsida: www.stalquist.se


Senäte
Hyresvärd med 150 lägenheter i centrala Gävle. Samtliga lägenheter är anslutna till bredband och digital-tv. Hyresgäster med bil har möjlighet att hyra garageplats. För att få erbjudande om hyreskontrakt behöver du fylla i en intresseanmälan. Din ansökan behöver förnyas var sjätte månad.

Adress: Ö. Islandsgatan 27, Gävle
Telefon: 026-12 54 77
E-post: gavle@senate.se
Hemsida: www.senate.se


Gästrike Fastigheter
Gästrike Fastigheter är ett privat bostadsbolag med bas i Gävle. Hyresvärden tillämpar ingen bostadskö utan väljer den sökande som anses mest lämpad som hyresgäst. Förtur kan ibland ges vid social skäl. Sökande bör kunna uppvisa goda referenser från tidigare hyresvärd.

Adress: Beckasinvägen 7, Gävle
Telefon: 026 - 12 71 77
E-post: info@g-f.se
Hemsida: www.g-f.se


Svedinger Fastigheter
Familjeägt fastighetsbolag med fokus på Gävle. Hyresvärden eftersträvar långvariga relationer med sina hyresgäster och väljer främst de sökande som signalerar att man önskar bo kvar länge. Totalt förvaltar Svedinger Fastigheter ett hundratal lägenheter i centrala Gävle.

Adress: Norra Kopparslagargatan 18, Gävle
Telefon: 026-105055
E-post: info@svedinger.se
Hemsida: svedinger.hemsidadirekt.se


Svenska Studenthus
Hyr ut 200 studentlägenheter, varav cirka 100 korridorsrum, på Campus vid Gävle Högskola. Lägenheterna har hög standard med tvätt- och torkmaskin och välutrustade kök. Kötiden för att få hyreskontrakt på en studentbostad är normalt under 6 månader.

Telefon: 010-510 55 00
Hemsida: www.svenskastudenthus.se


Urbano
I stadsdelarna Bomhus och Sätra i Gävle förvaltar Urbano över 400 hyresrätter i storlek från 1 till 4 rum och kök. Merparten av lägenheterna har egen uteplats eller balkong. Inför det att en ny hyresgäst flyttar in brukar Urbano tapetsera om samt installera nya vitvaror.

Telefon: 0200-43 44 00
E-post: kundcenter@urbano.se
Hemsida: www.urbano.se