1 RUM 2 RUM 3 RUM 4 RUM 5+ RUM

Bostad i Gävle

Alla lediga lägenheter i Gävle

Med Hyrabostad.se hittar du alla lediga lägenheter i Gävle. Du kan fritt söka bland 84 lägenheter som ligger ute för uthyrning och skicka en bostadsansökan för den lägenhet du vill hyra. Vi listar främst förstahandskontrakt. Via oss kan du även ställa dig i bostadskö hos alla privata hyresvärdar i Gävle.

Lediga lägenheter15+


10120+


100020000+

Önskar hyra


Visar 5 av 6 | Visa alla | Lägg in din egen annons

Man 64år
Sökes: Förstahand | 30 m2 | Maxhyra 6000 kr

Frilansande scenkonstnär/coach söker lägenhet!
Sökes: Första- & andrahand | Maxhyra 5000 kr

Kvinna 51år söker 1aeller 2a
Sökes: Första- & andrahand

Från villa till lägenhet
Sökes: Förstahand | 95 m2 | Maxhyra 10000 kr

Familj söker 3 rum centralt/söder
Sökes: Första- & andrahand | 4 rum

Hyresvärdar


Visar 13 av 17 | Visa alla

Gavlegårdarna
Kommunala hyresvärden Gavlegårdarna är med över 14.000 bostäder en viktigt startpunkt för dig som söker hyreskontrakt i Gävle. I beståndet finns just nu 28 vakanta hyresrätter. Som registrerad kan du även ansöka om nyproduktion med standard likvärdig bostadsrätter.

Balder
Rikstäckande fastighetsägaren Balder är Sveriges största privata hyresvärd och har enbart i Gävle hundratals lägenheter för uthyrning. Balder annonserar just nu efter nya hyresgäster till lediga lägenheter.

Fastighetssnabben
Fastighetssnabben tillämpar ingen bostadskö utan väljer sökande med bäst profil som nya hyresgäster. Fastighetssnabben ansvarar för uthyrningen av bostäder åt flera hyresvärdar och är därigenom en av Gävles största lägenhetsuthyrare.

Fastor
Bostadsbolaget Fastor är av Hyresgästföreningen rankad som en av Gävles bästa hyresvärdar. Fastor har ingen bostadskö utan väljer fritt bland alla sökande. Lägenheter finns i storlek från 1 - 4 RoK i centrala Gävle.

Heimstaden
Förvaltar ett stort utbud av hyreslägenheter i stadsdelen Brynäs i Gävle. Sökande kan välja mellan ettor upp till sexrumslägenheter. Om du registrerar ett konto kan du ange vilken typ av bostad du söker och filtrera ditt sökresultat efter dina önskemål.Fler privata hyresvärdar i Gävle


Boetten
I centrala Gävle förvaltar Boetten 200 hyreslägenheter i stadsdelarna Norrtull och på Söder. Du kan lämna en bostadsansökan för en- till femrumslägenheter. Boetten strävar efter att hålla gott skick i samtliga lägenheter och erbjuda de boende hög servicenivå.

Adress: Drottninggatan 48, Gävle
Telefon: 026-10 04 30
E-post: info@boetten.se
Hemsida: www.boetten.se


ENA
Privata hyresvärden ENA förvaltar tre stycken sexvåningshus i Gävle med totalt 75 lägenheter. Lägenheter finns i storlek från ettor till femmor och ligger samtliga i stadskärnan. Söker du bostad är du välkommen att ringa och presentera dig själv och berätta vad du söker.

Telefon: 0171-246 60
Hemsida: www.enabygden.se


Margaretha Stålquist Fastigheter
Familjeägda Margaretha Stålquist Fastigheter är av Hyresgästföreningen i Gävle rankad som stadens bästa hyresvärd. Stålquist Fastigheter strävar alltid efter att ha nöjda hyresgäster. Hyresvärden förvaltar totalt 63 lägenheter från rum med kokvrå till stora femrumslägenheter.

Telefon: 026-61 04 50
E-post: anna.ljungwald@stalquist.se
Hemsida: www.stalquist.se


Senäte
Hyresvärd med 150 lägenheter i centrala Gävle. Samtliga lägenheter är anslutna till bredband och digital-tv. Hyresgäster med bil har möjlighet att hyra garageplats. För att få erbjudande om hyreskontrakt behöver du fylla i en intresseanmälan. Din ansökan behöver förnyas var sjätte månad.

Adress: Ö. Islandsgatan 27, Gävle
Telefon: 026-12 54 77
E-post: gavle@senate.se
Hemsida: www.senate.se


Gästrike Fastigheter
Gästrike Fastigheter är ett privat bostadsbolag med bas i Gävle. Hyresvärden tillämpar ingen bostadskö utan väljer den sökande som anses mest lämpad som hyresgäst. Förtur kan ibland ges vid social skäl. Sökande bör kunna uppvisa goda referenser från tidigare hyresvärd.

Adress: Beckasinvägen 7, Gävle
Telefon: 026 - 12 71 77
E-post: info@g-f.se
Hemsida: www.g-f.se


Svedinger Fastigheter
Familjeägt fastighetsbolag med fokus på Gävle. Hyresvärden eftersträvar långvariga relationer med sina hyresgäster och väljer främst de sökande som signalerar att man önskar bo kvar länge. Totalt förvaltar Svedinger Fastigheter ett hundratal lägenheter i centrala Gävle.

Adress: Norra Kopparslagargatan 18, Gävle
Telefon: 026-105055
E-post: info@svedinger.se
Hemsida: svedinger.hemsidadirekt.se


Svenska Studenthus
Hyr ut 200 studentlägenheter, varav cirka 100 korridorsrum, på Campus vid Gävle Högskola. Lägenheterna har hög standard med tvätt- och torkmaskin och välutrustade kök. Kötiden för att få hyreskontrakt på en studentbostad är normalt under 6 månader.

Telefon: 010-510 55 00
Hemsida: www.svenskastudenthus.se


Urbano
I stadsdelarna Bomhus och Sätra i Gävle förvaltar Urbano över 400 hyresrätter i storlek från 1 till 4 rum och kök. Merparten av lägenheterna har egen uteplats eller balkong. Inför det att en ny hyresgäst flyttar in brukar Urbano tapetsera om samt installera nya vitvaror.

Telefon: 0200-43 44 00
E-post: kundcenter@urbano.se
Hemsida: www.urbano.se