1 RUM 2 RUM 3 RUM 4 RUM 5+ RUM

Bostad i Gävle

Alla lediga lägenheter i Gävle

Via oss kan du söka 67 lediga lägenheter i Gävle och komma i kontakt med alla privata hyresvärdar. Du kan fritt välja bland de lediga lägenheter som finns listade i Gävle. Du kan också via oss ställa dig i bostadskö hos samtliga hyresvärdar i Gävle.


Lediga lägenheter


Starta bevakning av nya lediga lägenheter


Andrahand


Hyr ut din lägenhet i andra hand. Det är gratis.


Önskar hyra


Visar 3 av 3 | Lägg in din egen annons

Arbetsterapeut söker lgh i Gävle
Sökes: Första- & andrahand | 45 m2 | Maxhyra 7000 kr

Undersköterska i Sätra söker boende till mig och mina två barn!
Sökes: Första- & andrahand | 3 rum | Maxhyra 9000 kr

Söker boende
Sökes: Första- & andrahand | 75 m2 | Maxhyra 12000 kr

Hyresvärdar


Visar 11 av 15 | Visa alla

Gavlegårdarna
Den kommunala hyresvärden Gavlegårdarna är Gävles största hyresvärd och en utmärkt startpunkt för dig som söker bostad att hyra. Hos Gavlegårdarna finns över 15 000 lägenheter. Just nu söker man 18 nya hyresgäster - du hittar alla dessa bostäder i vår lista över lediga lägenheter i Gävle.

Balder
Den privata hyresvärden Balder är en av Sveriges största fastighetsägare. Enbart i Gävle har Balder hundratals lägenheter för uthyrning. Just nu söker Balder nya hyresgäster till 4 lediga lägenheter i Gävle. I vår lägenhetslista kan du se alla bostäder som just nu ligger ute för uthyrning.

Fastighetssnabben
Fastighetssnabben är Gävles största privata uthyrare av hyreslägenheter. Fastighetssnabben är en fastighetsförvaltare som hjälper flera privata hyresvärdar med allt från underhåll av deras fastigheter till uthyrning av lediga lägenheter.

Fastor
Privata hyresvärden Fastor rankas mycket högt med goda omdömen från sina befintliga hyresgäster. Fastor kan erbjuda lägenheter och kommersiella lokaler (butiker och kontor) för uthyrning i Gävle. Just nu söker man nya hyresgäster till lediga lägenheter.

Geflebo
I stadsdelen Brynäs i Gävle har det privata bostadsbolaget Geflebo 371 lägenheter för uthyrning. Man har lägenheter från 1 till 6 rum och kök. Lägenheterna ligger på Gullregns-, Hagtorns-, Hillmans- och Staffansgatan. Via oss kan du lämna en intresseanmälan för att hyra bostad.Fler privata hyresvärdar i Gävle


ENA
I Gävle har den privata hyresvärden ENA 75 lägenheter fördelade mellan 3 större bostadsfastigheter i stadskärnan. Lägenheter finns i alla storlekar från 1 till 5 rum och kök. Lämna en bostadsansökan eller ring och anmäl ditt intresse för att hyra lägenhet.

Telefon: 0171-246 60
Hemsida: www.enabygden.se


Margaretha Stålquist Fastigheter
På Kungsgatan, Waldenströmsgatan och Södra Fiskargatan i Gävle kan den familjeägda hyresvärden Margaretha Stålquist Fastigheter erbjuda lägenheter för uthyrning. Totalt har man 63 hyresrätter. Medlemmar i Hyresgästföreningen har vid flera tillfällen rankat Margaretha Stålquist Fastigheter som en mycket bra hyresvärd.

Adress: Box 812, 801 30 Gävle
Telefon: 026-61 04 50
E-post: anna.ljungwald@stalquist.se
Hemsida: www.stalquist.se


Senäte
I Gävle kan fastighetsbolaget Senäte erbjuda lägenheter för uthyrning på följande adresser: Östra Islandsgatan och Sjötullsgatan. Totalt har Senäte 150 hyresrätter på orten. Har du bil finns möjlighet att hyra garageplats.

Telefon: 026-12 54 77
E-post: gavle@senate.se
Hemsida: www.senate.se


Provinsfastigheter
Centralt i Gävle på Centralplan nära Järnvägsstationen och på Fredriksdalsvägen samt Brändströmsgatan har hyresbolaget Provinsfastigheter ett stort utbud av hyreslägenheter. Skicka ett e-mail om du vill veta vilka lägenheter som är lediga i området.

Telefon: 08-522 172 00
E-post: info@provinsfastigheter.se
Hemsida: www.provinsfastigheter.se


Gästrike Fastigheter
Gästrike Fastigheter är ett privat fastighetsbolag med bas i Gävle. Hos Gästrike Fastigheter finns ingen bostadskö utan alla lediga lägenheter publiceras direkt på hemsidan där du som söker bostad kan lämna bostadsansökningar på specifika lediga lägenheter.

Adress: Beckasinvägen 7, Gävle
Telefon: 026 - 12 71 77
E-post: info@g-f.se
Hemsida: www.g-f.se


Svedinger Fastigheter
Svedinger är ett familjeägt fastighetsbolag med fokus helt på Gävle kommun. Bolaget satsar på att utveckla goda och långvariga relationer med sina hyresgäster. Svedinger äger 7 större bostadsfastigheter med dussintals lägenheter i varje fastighet. Lämna dina kontaktuppgifter om du vill hyra bostad.

Adress: Norra Kopparslagargatan 18, Gävle
Telefon: 026-105055
E-post: info@svedinger.se
Hemsida: svedinger.hemsidadirekt.se