1 RUM 2 RUM 3 RUM 4 RUM 5+ RUM

Hyresvärdar i Gävle


Vi listar alla kommunala och privata hyresvärdar i Gävle. Via vår lista kan du se alla hyresvärdar i Gävle som du kan söka förstahandskontrakt hos.

Visar 15 av 18 | Logga in för att visa alla

Gavlegårdarna
Gavlegårdarna är ett kommunalt bostadsbolag i Gävle som förvaltar närmare 14 000 bostäder i kommunen. Beståndet hittas både i centrala Gävle och närliggande tätorter. Just nu söks nya hyresgäster till 40 lediga lägenheter på Gavlegårdarnas hemsida.

Fastighetssnabben
Bistår fastighetsägare med förvaltning och uthyrning av lägenheter. Lediga lägenheter läggs ut på Fastighetssnabbens hemsida där du även kan göra intresseanmälan. Man tillämpar ingen bostadskö utan hanterar alla inkomna ansökningar i turordning.

Balder
Balder är en av landets största fastighetsägare som självfallet har ett bestånd även i Gävle. Man har ett gediget antal bostäder som precis utökats med fler nyproducerade lägenheter. På Balders hemsida kan du se och ansöka om lediga lägenheter.

Fastor
Privata bostadsbolaget Fastor är en av de större aktörerna på hyresmarknaden i Gävle. Beståndet omfattar ett gediget urval av bostäder och lokaler, centralt belägna i staden. Vakanser publiceras på Fastors webbplats där de även kan ansökas.

Heimstaden
Äger och förvaltar ett omfattande utbud av hyreslägenheter i Gävle. Heimstaden har lägenheter i stadsdelarna Brynäs, Sätra och Stigslund samt i Centrum och Söder. Lediga lägenheter kan ansökas direkt på Heimstadens webbplats via ett elektroniskt system.

Boetten
I Gävle har privata hyresvärden Boetten fem fastigheter innehållandes hyresrätter. Antalet lägenheter uppgår till cirka 200. Utöver bostäder förvaltas även lokaler. Ett formulär kan fyllas i på hyresvärdens hemsida av personer som söker bostad i Gävle.

Adress: Drottninggatan 48, Gävle
Telefon: 026-10 04 30
E-post: info@boetten.se
Hemsida: www.boetten.se


ENA
ENA förvaltar fyra fastigheter med lägenheter till uthyrning i Gävle. Samtliga fastigheter är belägna i centrala staden nära teatern och Stortorget. Beståndet uppgår till 75 lägenheter varav 13 stycken ligger i ett 55+ boende.

Telefon: 0171-246 60
Hemsida: www.enabygden.se


Margaretha Stålquist Fastigheter
Familjeägt fastighetsbolag med tre fastigheter i egna beståndet. Lägenehterna är belägna på S Kungsgatan, S Fiskargatan och Waldenströmsgatan. I utbudet hittas ettor med kokvrå, femmor och allt däremellan. Intresseanmälan kan göras via hyresvärdens hemsida.

Telefon: 026-61 04 50
E-post: anna.ljungwald@stalquist.se
Hemsida: www.stalquist.se


Senäte
I Gävle förvaltar privata hyresvärden Senäte 150 hyreslägenheter. För hyresgäster med bil finns det möjlighet att hyra garageplats. Blivande hyresgäster behöver vara myndiga och ha en rimlig inkomst i relation till hyran. Inget kösystem tillämpas av hyresvärden.

Adress: Ö. Islandsgatan 27, Gävle
Telefon: 026-12 54 77
E-post: Östra Islandsgatan 27
Hemsida: www.senate.se


Gästrike Fastigheter
Privat fastighetsbolag med flertalet bostadsfastigheter i Gävle. Majoriteten av lägenheterna ligger på gångavstånd från stadskärnans utbud. Hyresvärden tillämpar inget kösystem utan alla är välkomna att söka lediga lägenheter på hemsidan.

Adress: Beckasinvägen 7, Gävle
Telefon: 026 - 12 71 77
E-post: info@g-f.se
Hemsida: www.g-f.se


Svedinger Fastigheter
Svedinger Fastigheter är ett familjeägt bostadsbolag som fokuserat på Gävle. Man förvaltar till störst del hyreslägenheter men har även ett mindre utbud av lokaler. Storleksmässigt kan du hitta bostäder upp till femrummare i hyresvärdens bestånd.

Adress: Norra Kopparslagargatan 18, Gävle
Telefon: 026-105055
E-post: info@svedinger.se
Hemsida: svedinger.hemsidadirekt.se


M2 Gruppen
Förvaltar ett större antal lägenheter i Gävle. Från samtliga bostäder är det några hundra meter till stadens resecentrum och kommunikationer. Lägenheterna återfinns i storlek från 1-5 rum och kök. I anslutning till många av fastigheterna finns parkeringsplatser att hyra.

Telefon: 010-706 00 00
E-post: info@m2gruppen.se
Hemsida: www.m2gruppen.se


Amasten
Under 2019 förvärvade Amasten ett gediget bostadsbestånd i Gävle. I staden förvaltar hyresvärden idag strax över 700 hyreslägenheter. För att kunna söka lediga lägenheter på Amastens hemsida behöver du börja med att registrera dig som bostadssökande hos hyresvärden.

Adress: Sicksackvägen 4, Gävle
E-post: gavle@amasten.se
Hemsida: www.amasten.se


HSB Södra Norrland
HSB äger bostadsfastigheter och förvaltar även lägenheter åt andra fastighetsägare. I egna beståndet hittas lägenheter med upp till 4 RoK, men du kan via HSB hyra lägenheter från andra fastighetsägare som har 7 RoK. Bosparare och medlemmar i HSB ges förtur till lediga lägenheter.

Adress: Östra Hantverkargatan 64 , Gävle
Telefon: 010-303 23 00
E-post: info.sodranorrland@hsb.se
Hemsida: www.hsb.se/sodra-norrland/om-boende/hyresratter-i-hsb/hyresratter-i-hsb-sodra-norrland


Svenska Studenthus
Fördelat på två områden i Gävle hyr Svenska Studenthus ut 295 moderna studentlägenheter. Alla håller hög standard och är utrustade med tvättmaskin samt torkrumlare. Lägenheterna är ettor och tvåor som ligger nära stadens högskola.

Telefon: 010-510 55 00
Hemsida: www.svenskastudenthus.seHur hittar jag privata hyresvärdar i Gävle utan kö?

Det snabbaste sättet för dig som nyinflyttad i Gävle att hitta ett förstahandskontrakt är att ansöka om bostad hos privata hyresvärdar utan kö. I vår hyresvärdslista kan du se alla privata bostadsbolag i Gävle. Många av dessa hyresvärdar tillämpar inte bostadskö utan väljer fritt bland de bostadssökande vem som skall kallas till lägenhetsvisning.

Vilka hyresvärdar har lediga lägenheter i Gävle?

Vi uppdaterarar flera gånger om dagen utbudet av lediga lägenheter hos de privata och kommunala hyresvärdarna i Gävle. Hos oss kan du se listor med alla Gävles hyresvärdar samt i realtid se utbudet av lediga lägenheter hos dem.