Lediga lägenheter GavlegårdarnaCirka 70% av hyresbostäderna i kommunen ägs av Gavlegårdarna. Det är ett kommunalt bostadsbolag som har 13 700 bostäder i sitt bestånd. Lägenheterna återfinns dels i centrala Gävle och stadens olika områden, men även i närliggande tätorter såsom Valbo, Hamrånge och Forsbacka.

Majoriteten av bostäderna som erbjuds är belägna i hyreshus men för dig som önskar finns ett mindre utbud av marklägenehter i radhusliknande hus. Tack vare det stora utbudet av lägenheter kan du här hitta bostäder i alla storlekar.

Utöver vanliga hyresrätter finns i fastighetsägarens bestånd även två trygghetsboenden. Dessa är sökbara för dig som fyllt 65 och inte har någon i hemmet som är under 55 år. Bostäderna är tillgänglighetsanpassade för dina behov och erbjuder gemenskap med övriga hyresgäster. Lägenheterna i trygghetsboendena har 1-3 rum och kök.

55+ boenden erbjuds för de som fyllt 55 år och inte har någon medboende som är yngre än 45 år. Dessa bostäder återfinns i de flesta områden och erbjuder en lugn boendemiljö. I flertalet av fastigheterna finns gemensamhetslokaler eller gårdar för hyresgästerna.

Gavlegårnarna erbjuder även studentboenden för kommunens studenter och Startboenden för unga upp till 25 år.

Samtliga lägenheter kan sökas på hyresvärdens hemsida. Gavlegårdarna använder sig av ett kösystem vilket du behöver registrera dig i för att kunna söka bostad, detta görs enkelt på deras hemsida. Vakanta lägenheter publiceras på hyresvärdens hemsida.

Kontakta Gavlegårdarna
Adress: Utanvindsvägen 1, Gävle
Telefon: 026-17 27 00
E-post: info@gavlegardarna.se
Hemsida: www.gavlegardarna.se

Du behöver själv lämna din bostadsansökan direkt till hyresvärden. Vi bevakar och visar dig lägenhetsutbudet hos Gavlegårdarna men du kan inte ansöka via oss. Din bostadsansökan behöver du lämna direkt till hyresvärden via www.gavlegardarna.se

Visa alla lediga lägenheter i Gävle