Lediga lägenheter HeimstadenHeimstaden äger fastigheter och lägenheter i närmare 30 städer i landet. I Gävle har man ett större bestånd av hyreslägenheter.

Bostäderna är belägna i Centrum, Söder, Brynäs, Sätra och Stigslund. Samtliga områden ger dig närhet till natur, centrum och havet. Man förvaltar lägenheter i alla storlekar för att kunna erbjuda dig vad du behöver och söker för att trivas med ditt boende.

På Heimstadens webbplats listas lediga lägenheter när de sagts upp. För att kunna ansöka om en av de trivsamma lägenheterna som erbjuds behöver du registrera dig på hemsidan först. Blivande hyresgäster behöver vara myndiga, ha en tillräcklig inkomst samt ha positiva vitsord från tidigare hyresvärd. Antalet personer som ska bo i lägenheten ska stå i proportion till bostadens storlek.

Kontakta Heimstaden
Adress: Nygatan 26, Gävle
Telefon: 0770-11 10 50
E-post: gavle@heimstaden.com
Hemsida: www.heimstaden.com

Du behöver själv lämna din bostadsansökan direkt till hyresvärden. Vi bevakar och visar dig lägenhetsutbudet hos Heimstaden men du kan inte ansöka via oss. Din bostadsansökan behöver du lämna direkt till hyresvärden via www.heimstaden.com

Visa alla lediga lägenheter i Gävle