1 RUM 2 RUM 3 RUM 4 RUM 5+ RUM

Bostad i Gislaved

Sök lediga lägenheter i Gislaved

Hos oss hittar du nästan alla lediga lägenheter i Gislaved. Du kan fritt söka bland de 13 lägenheter som ligger ute för uthyrning och efter registrering se hur du kontaktar den hyresvärd som du vill hyra bostad av. Vi listar främst förstahandskontrakt. Via oss kan du se lediga bostäder från flera hyresvärdar i Gislaved.

Lediga lägenheter


15+


10120+


100020000+

Önskar hyra


Lägg in din egen annons gratis

Hyresvärdar

Gislavedshus
Kommunal hyresvärd med ortens största bestånd av hyreslägenheter. Det egna beståndet uppgår till ungefär 2 300 lägenheter. Bostäderna återfinns i Gislaved och de flesta andra tätorter i kommunen. Lägenheter erbjuds i varierande storlek och typ.Privata hyresvärdar i Gislaved


Bofast
Privat hyresvärd som erbjuder hyreslägenheter i Gislaved, Broaryd, Burseryd och Smålandsstenar i kommunen. Bostäderna är på 1-5 rum och kök men majoriteten är tvåor och treor. På Bofasts hemsida har du som bostadssökande möjlighet att se lediga lägenheter.

Telefon: 0345-408 40
E-post: info@bofast.se
Hemsida: www.bofast.se


GisleBygg AB
Bolag som är verksamt inom bygg och fastigheter i Gislaved. Antalet lägenheter i beståndet uppgår till 128 stycken. För att ansöka om en bostad hos GisleBygg kan du från deras hemsida ladda ner och fylla i ett dokument.

Adress: Baldersvägen 39, Gislaved
Telefon: 0371-58 91 80
E-post: gbab@gislebygg.se
Hemsida: www.gislebygg.se


MAGI Boinvest
I Gislaved äger och förvaltar det privata bostadsbolaget två fastigheter med totalt 10 hyreslägenheter. Åtta lägenheter till hittas i Anderstorp, 5 km utanför Gislaved. Lägenheterna har 1-3 rum och kök. Intresseanmälan tas emot via hyresvärdens hemsida.

Telefon: 070-3815118
E-post: mattias.s@magiboinvest.se
Hemsida: www.magiboinvest.se


US Byggen
I trivsamma fastigheter i Gislaved förvaltar US Byggen hyreslägenheter för privatpersoner. Hyresrätterna har från två till fyra rum och kök. Utanför Gislaved, i Anderstorp, förvaltar man 13 lägenheter i ett omtyckt område.

Adress: Oskarsgatan 8, Gislaved
Telefon: 0371-805 00
Hemsida: usbyggen.se


Atollen
En av de privata hyresvärdarna i Gislaved. Förvaltar 15 lägenheter i centrala orten. Bostäderna är i storlek från 2-4 rum och kök. Kontakta hyresvärden om du söker bostad i Gislaved eller vill anmäla dig till deras bostadskö.

Telefon: 076-816 86 30
E-post: arne@atollenfastigheter.se
Hemsida: www.atollenfastigheter.se


HSB Göta
Förvaltar hyreslägenheter i 17 fastigheter i Gislaved. Lägenheterna är belägna i hemtrevliga flerbostadshus i stadskärnan eller på gångavstånd från centrala Gislaved. Medlemmar och bosparare hos HSB Göta har förtur till lediga hyresrätter.

Telefon: 077-110 10 30
E-post: kundtjanst.gota@hsb.se
Hemsida: www.hsb.se/gota/om-boende/vara-hyresratter/vara-fastigheter/gislaved


Bygga Fastigheter
På två adresser i Gislaved förvaltar Bygga Fastigheter hyreslägenheter. Om du är intresserad av en lägenhet på Ängsgatan eller Västergatan kan du göra en intresseanmälan på hyresvärdens hemsida.

Adress: Baldersvägen 39, Gislaved
Telefon: 0371-58 91 81
E-post: carina@bygga.se
Hemsida: www.byggafast.se