1 RUM 2 RUM 3 RUM 4 RUM 5+ RUM

Bostad i Gislaved

Sök alla lediga lägenheter i Gislaved

I Gislaved är det aldrig svårt att få förstahandskontrakt på en lägenhet. Det kommunala bostadsbolaget Gislavedshus har 7 lediga lägenheter och på orten finns därtill flera privata hyresvärdar som söker nya hyresgäster. I Gislaved är det du som bostadssökande som väljer hyresvärd och inte tvärtom.

Lediga lägenheter

Bevaka nya lediga lägenheterAndrahand

Lägg in gratis andrahands-annons

Önskar hyra


Visar 1 av 1 | Lägg in din egen annons

Ung kille som söker boende i Gislaveds kommun
Sökes: Första- & andrahand | Maxhyra 6000 kr

Hyresvärdar


Gislavedshus
Störst på hyresmarknaden i Gislaved är det kommunala bostadsbolaget Gislavedhus som även kan erbjuda bostäder för uthyrning i närliggande orterna Anderstorp, Broaryd, Burseryd, Hestra, Reftele samt Smålandsstenar. Söker du boende har du ett utbud om 2 lediga lägenheter att välja mellan.Privata hyresvärdar i Gislaved


Bofast
Bofast är den största privata hyresvärden i Gislaved med ett stort utbud av lediga lägenheter. Bofast kan i Gislaved erbjuda bostäder i storlek från 1 till 5 rum och kök. Utöver flera lägenheter i tätorten har man också ett stort utbud av hyresrätter i Broaryd, Burseryd och Smålandsstenar i Gislaveds kommun.

Telefon: 0345-408 40
E-post: info@bofast.se
Hemsida: www.bofast.se


Baldershuset i Gislaved
Baldershuset är en av de mindre privata hyresvärdarna i Gislaved. Kan erbjuda stora hyresrätter om 4 rum som passar barnfamiljer bra. Utanför fastigheten finns en stor trädgård och närhet till skolor och affärer.

Adress: Borrgatan 4, Gislaved
Telefon: 0371-511350
E-post: kw@baldershuset.se
Hemsida: www.baldershuset.se


GisleBygg AB
Privatägt bygg- och fastighetsbolag med 39 lägenheter för uthyrning i Gislaved. Man kan erbjuda en- till trerumslägenheter. I närliggande orten Burseryd har man ytterligare 58 lägenheter. Är du intresserad av att hyra lägenhet fyller du i en intresseanmälan.

Adress: Baldersvägen 39, Gislaved
Telefon: 0371-58 91 80
E-post: gbab@gislebygg.se
Hemsida: www.gislebygg.se


MAGI Boinvest
Privatägda fastighetsbolaget Magio Boinvest är en liten hyresvärd med 2 bostadsfastigheter med 10 lägenheter i Gislaved. Lägenheterna ligger på Karl-Johansgatan och Sofiagatan i lugna områden nära Gislaveds stadskärna.

Telefon: 070-3815118
Hemsida: www.magiboinvest.se


US Byggen
Förvaltar 4 bostadsfastigheter med 54 lägenheter i Gislaved. Fastigheterna ligger på Sofiagatan, Trädgårdsgatan, Ängsgatan och Österlidsgatan. Pröva att ringa bolaget och anmäl ditt intresse för att hyra lägenhet om du letar boende.

Adress: Oskarsgatan 8, Gislaved
Telefon: 0371-80500
Hemsida: www.usbyggen.se