1 RUM 2 RUM 3 RUM 4 RUM 5+ RUM

Bostad i Gislaved

Bevaka lediga lägenheter i Gislaved

Vi är en webbtjänst som låter dig bevaka utbudet av lediga lägenheter från hyresvärdarna i Gislaved samt andrahandsmarknaden. Via oss ser du kontaktuppgifter till uthyrare av lediga lägenheter i Gislaved. Du behöver själv ansöka hos den enskilda uthyraren.

Lediga lägenheter15+


10120+


100020000+

Hyresvärdar

Vi visar kontaktuppgifter till Gislaveds hyresvärdar. Du behöver själv ta kontakt med och registrera dig hos respektive hyresvärd för att ansöka om bostad hos dem.
Gislavedshus
Kommunal hyresvärd med ortens största bestånd av hyreslägenheter. Det egna beståndet uppgår till ungefär 2 300 lägenheter. Bostäderna återfinns i Gislaved och de flesta andra tätorter i kommunen. Lägenheter erbjuds i varierande storlek och typ.Privata hyresvärdar i Gislaved


Bofast
Privat hyresvärd som erbjuder hyreslägenheter i Gislaved, Broaryd, Burseryd och Smålandsstenar i kommunen. Bostäderna är på 1-5 rum och kök men majoriteten är tvåor och treor. På Bofasts hemsida har du som bostadssökande möjlighet att se lediga lägenheter.

Telefon: 0345-408 40
E-post: info@bofast.se
Hemsida: www.bofast.se


Baldershuset i Gislaved
Baldershuset är en av de mindre privata hyresvärdarna i Gislaved. Förvaltar stora hyresrätter om 4 rum som passar barnfamiljer bra. Utanför fastigheten finns en stor trädgård och närhet till skolor och affärer.

Adress: Borrgatan 4, Gislaved
Telefon: 0371-511 350
E-post: kw@baldershuset.se
Hemsida: www.baldershuset.se


GisleBygg AB
Privatägt bygg- och fastighetsbolag med 39 lägenheter i Gislaved. I beståndet finns en- till trerumslägenheter. I närliggande orten Burseryd har man ytterligare 58 lägenheter. Är du intresserad av att hyra lägenhet fyller du i en intresseanmälan på hyresvärdens hemsida.

Adress: Baldersvägen 39, Gislaved
Telefon: 0371-58 91 80
E-post: gbab@gislebygg.se
Hemsida: www.gislebygg.se


MAGI Boinvest
Privatägda fastighetsbolaget Magio Boinvest är en liten hyresvärd med 2 bostadsfastigheter med 10 lägenheter i Gislaved. Lägenheterna ligger på Karl-Johansgatan och Sofiagatan i lugna områden nära Gislaveds stadskärna.

Telefon: 070-3815118
E-post: mattias.s@magiboinvest.se
Hemsida: www.magiboinvest.se


US Byggen
Förvaltar 4 bostadsfastigheter med 54 lägenheter i Gislaved. Fastigheterna ligger på Sofiagatan, Trädgårdsgatan, Ängsgatan och Österlidsgatan. Pröva att ringa bolaget och anmäl ditt intresse för att hyra lägenhet om du letar boende.

Adress: Oskarsgatan 8, Gislaved
Telefon: 0371-805 00
Hemsida: usbyggen.se


Atollen
En av de privata hyresvärdarna i Gislaved. Förvaltar 15 lägenheter i centrala orten. Bostäderna är i storlek från 2-4 rum och kök. Kontakta hyresvärden om du söker bostad i Gislaved eller vill anmäla dig till deras bostadskö.

Telefon: 076-816 86 30
E-post: arne@atollenfastigheter.se
Hemsida: www.atollenfastigheter.se


HSB Göta
Förvaltar hyreslägenheter i 17 fastigheter i Gislaved. Lägenheterna är belägna i hemtrevliga flerbostadshus i stadskärnan eller på gångavstånd från centrala Gislaved. Medlemmar och bosparare hos HSB Göta har förtur till lediga hyresrätter.

Telefon: 077-110 10 30
E-post: kundtjanst.gota@hsb.se
Hemsida: www.hsb.se/gota/om-boende/vara-hyresratter/vara-fastigheter/gislaved


Bygga Fastigheter
På två adresser i Gislaved förvaltar Bygga Fastigheter hyreslägenheter. Om du är intresserad av en lägenhet på Ängsgatan eller Västergatan kan du göra en intresseanmälan på hyresvärdens hemsida.

Adress: Baldersvägen 39, Gislaved
Telefon: 0371-58 91 81
E-post: carina@bygga.se
Hemsida: www.byggafast.se