1 RUM 2 RUM 3 RUM 4 RUM 5+ RUM

Bostad i Gislaved

Sök alla lediga lägenheter i Gislaved

I Gislaved är det aldrig svårt att få förstahandskontrakt på en lägenhet. Det kommunala bostadsbolaget Gislavedshus har 14 lediga lägenheter och på orten finns därtill flera privata hyresvärdar som söker nya hyresgäster. I Gislaved är det du som bostadssökande som väljer hyresvärd och inte tvärtom.

Lediga lägenheter15+


10120+


100020000+

Hyresvärdar


Gislavedshus
Störst på hyresmarknaden i Gislaved är det kommunala bostadsbolaget Gislavedhus som även kan erbjuda bostäder för uthyrning i närliggande orterna Anderstorp, Broaryd, Burseryd, Hestra, Reftele samt Smålandsstenar. Söker du boende har du ett utbud om 3 lediga lägenheter att välja mellan.Privata hyresvärdar i Gislaved


Bofast
Bofast är den största privata hyresvärden i Gislaved med ett stort utbud av lediga lägenheter. Bofast kan i Gislaved erbjuda bostäder i storlek från 1 till 5 rum och kök. Utöver flera lägenheter i tätorten har man också ett stort utbud av hyresrätter i Broaryd, Burseryd och Smålandsstenar i Gislaveds kommun.

Telefon: 0345-408 40
E-post: info@bofast.se
Hemsida: www.bofast.se


Baldershuset i Gislaved
Baldershuset är en av de mindre privata hyresvärdarna i Gislaved. Kan erbjuda stora hyresrätter om 4 rum som passar barnfamiljer bra. Utanför fastigheten finns en stor trädgård och närhet till skolor och affärer.

Adress: Borrgatan 4, Gislaved
Telefon: 0371-511350
E-post: kw@baldershuset.se
Hemsida: www.baldershuset.se


GisleBygg AB
Privatägt bygg- och fastighetsbolag med 39 lägenheter för uthyrning i Gislaved. Man kan erbjuda en- till trerumslägenheter. I närliggande orten Burseryd har man ytterligare 58 lägenheter. Är du intresserad av att hyra lägenhet fyller du i en intresseanmälan.

Adress: Baldersvägen 39, Gislaved
Telefon: 0371-58 91 80
E-post: gbab@gislebygg.se
Hemsida: www.gislebygg.se


MAGI Boinvest
Privatägda fastighetsbolaget Magio Boinvest är en liten hyresvärd med 2 bostadsfastigheter med 10 lägenheter i Gislaved. Lägenheterna ligger på Karl-Johansgatan och Sofiagatan i lugna områden nära Gislaveds stadskärna.

Telefon: 070-3815118
Hemsida: www.magiboinvest.se


US Byggen
Förvaltar 4 bostadsfastigheter med 54 lägenheter i Gislaved. Fastigheterna ligger på Sofiagatan, Trädgårdsgatan, Ängsgatan och Österlidsgatan. Pröva att ringa bolaget och anmäl ditt intresse för att hyra lägenhet om du letar boende.

Adress: Oskarsgatan 8, Gislaved
Telefon: 0371-80500
Hemsida: www.usbyggen.se