1 RUM 2 RUM 3 RUM 4 RUM 5+ RUM

Bostad i Gislaved

Bevaka lediga lägenheter i Gislaved

Vi är en webbtjänst som låter dig bevaka utbudet av lediga lägenheter från hyresvärdarna i Gislaved samt andrahandsmarknaden. Via oss ser du kontaktuppgifter till uthyrare av lediga lägenheter i Gislaved. Du behöver själv ansöka hos den enskilda uthyraren.

Lediga lägenheter15+


10120+


100020000+

Hyresvärdar

Vi visar kontaktuppgifter till Gislaveds hyresvärdar. Du behöver själv ta kontakt med och registrera dig hos respektive hyresvärd för att ansöka om bostad hos dem.
Gislavedshus
Störst på hyresmarknaden i Gislaved är det kommunala bostadsbolaget Gislavedhus som även förvaltar bostäder i närliggande orterna Anderstorp, Broaryd, Burseryd, Hestra, Reftele samt Smålandsstenar. Lediga lägenheter publiceras på hyresvärdens hemsida Gislavedshus.sePrivata hyresvärdar i Gislaved


Bofast
Bofast är den största privata hyresvärden i Gislaved med ett stort bestånd av lägenheter. Bofast förvaltar i Gislaved bostäder i storlek från 1 till 5 rum och kök. Utöver flera lägenheter i tätorten har man också ett stort utbud av hyresrätter i Broaryd, Burseryd och Smålandsstenar i Gislaveds kommun.

Telefon: 0345-408 40
E-post: info@bofast.se
Hemsida: www.bofast.se


Baldershuset i Gislaved
Baldershuset är en av de mindre privata hyresvärdarna i Gislaved. Förvaltar stora hyresrätter om 4 rum som passar barnfamiljer bra. Utanför fastigheten finns en stor trädgård och närhet till skolor och affärer.

Adress: Borrgatan 4, Gislaved
Telefon: 0371-511350
E-post: kw@baldershuset.se
Hemsida: www.baldershuset.se


GisleBygg AB
Privatägt bygg- och fastighetsbolag med 39 lägenheter i Gislaved. I beståndet finns en- till trerumslägenheter. I närliggande orten Burseryd har man ytterligare 58 lägenheter. Är du intresserad av att hyra lägenhet fyller du i en intresseanmälan på hyresvärdens hemsida.

Adress: Baldersvägen 39, Gislaved
Telefon: 0371-58 91 80
E-post: gbab@gislebygg.se
Hemsida: www.gislebygg.se


MAGI Boinvest
Privatägda fastighetsbolaget Magio Boinvest är en liten hyresvärd med 2 bostadsfastigheter med 10 lägenheter i Gislaved. Lägenheterna ligger på Karl-Johansgatan och Sofiagatan i lugna områden nära Gislaveds stadskärna.

Telefon: 070-3815118
Hemsida: www.magiboinvest.se


US Byggen
Förvaltar 4 bostadsfastigheter med 54 lägenheter i Gislaved. Fastigheterna ligger på Sofiagatan, Trädgårdsgatan, Ängsgatan och Österlidsgatan. Pröva att ringa bolaget och anmäl ditt intresse för att hyra lägenhet om du letar boende.

Adress: Oskarsgatan 8, Gislaved
Telefon: 0371-80500
Hemsida: www.usbyggen.se