1 RUM 2 RUM 3 RUM 4 RUM 5+ RUM

Hyresvärdar i Gislaved


Vi listar alla kommunala och privata hyresvärdar i Gislaved. Via vår lista kan du se alla hyresvärdar i Gislaved som du kan söka förstahandskontrakt hos.

Gislavedshus
Kommunal hyresvärd med ortens största bestånd av hyreslägenheter. Det egna beståndet uppgår till ungefär 2 300 lägenheter. Bostäderna återfinns i Gislaved och de flesta andra tätorter i kommunen. Lägenheter erbjuds i varierande storlek och typ.

Bofast
Privat hyresvärd som erbjuder hyreslägenheter i Gislaved, Broaryd, Burseryd och Smålandsstenar i kommunen. Bostäderna är på 1-5 rum och kök men majoriteten är tvåor och treor. På Bofasts hemsida har du som bostadssökande möjlighet att se lediga lägenheter.

Telefon: 0345-408 40
E-post: info@bofast.se
Hemsida: www.bofast.se


GisleBygg AB
Bolag som är verksamt inom bygg och fastigheter i Gislaved. Antalet lägenheter i beståndet uppgår till 128 stycken. För att ansöka om en bostad hos GisleBygg kan du från deras hemsida ladda ner och fylla i ett dokument.

Adress: Baldersvägen 39, Gislaved
Telefon: 0371-58 91 80
E-post: gbab@gislebygg.se
Hemsida: www.gislebygg.se


MAGI Boinvest
I Gislaved äger och förvaltar det privata bostadsbolaget två fastigheter med totalt 10 hyreslägenheter. Åtta lägenheter till hittas i Anderstorp, 5 km utanför Gislaved. Lägenheterna har 1-3 rum och kök. Intresseanmälan tas emot via hyresvärdens hemsida.

Telefon: 070-3815118
E-post: mattias.s@magiboinvest.se
Hemsida: www.magiboinvest.se


US Byggen
I trivsamma fastigheter i Gislaved förvaltar US Byggen hyreslägenheter för privatpersoner. Hyresrätterna har från två till fyra rum och kök. Utanför Gislaved, i Anderstorp, förvaltar man 13 lägenheter i ett omtyckt område.

Adress: Oskarsgatan 8, Gislaved
Telefon: 0371-805 00
Hemsida: usbyggen.se


Atollen
En av de privata hyresvärdarna i Gislaved. Förvaltar 15 lägenheter i centrala orten. Bostäderna är i storlek från 2-4 rum och kök. Kontakta hyresvärden om du söker bostad i Gislaved eller vill anmäla dig till deras bostadskö.

Telefon: 076-816 86 30
E-post: arne@atollenfastigheter.se
Hemsida: www.atollenfastigheter.se


HSB Göta
Förvaltar hyreslägenheter i 17 fastigheter i Gislaved. Lägenheterna är belägna i hemtrevliga flerbostadshus i stadskärnan eller på gångavstånd från centrala Gislaved. Medlemmar och bosparare hos HSB Göta har förtur till lediga hyresrätter.

Telefon: 077-110 10 30
E-post: kundtjanst.gota@hsb.se
Hemsida: www.hsb.se/gota/om-boende/vara-hyresratter/vara-fastigheter/gislaved


Bygga Fastigheter
På två adresser i Gislaved förvaltar Bygga Fastigheter hyreslägenheter. Om du är intresserad av en lägenhet på Ängsgatan eller Västergatan kan du göra en intresseanmälan på hyresvärdens hemsida.

Adress: Baldersvägen 39, Gislaved
Telefon: 0371-58 91 81
E-post: carina@bygga.se
Hemsida: www.byggafast.seHur hittar jag privata hyresvärdar i Gislaved utan kö?

Det snabbaste sättet för dig som nyinflyttad i Gislaved att hitta ett förstahandskontrakt är att ansöka om bostad hos privata hyresvärdar utan kö. I vår hyresvärdslista kan du se alla privata bostadsbolag i Gislaved. Många av dessa hyresvärdar tillämpar inte bostadskö utan väljer fritt bland de bostadssökande vem som skall kallas till lägenhetsvisning.

Vilka hyresvärdar har lediga lägenheter i Gislaved?

Vi uppdaterarar flera gånger om dagen utbudet av lediga lägenheter hos de privata och kommunala hyresvärdarna i Gislaved. Hos oss kan du se listor med alla Gislaveds hyresvärdar samt i realtid se utbudet av lediga lägenheter hos dem.