1 RUM 2 RUM 3 RUM 4 RUM 5+ RUM

Bostad i Gnesta

Alla lediga lägenheter i Gnesta

I Gnesta hittar du via oss alla lediga lägenheter hos det kommunala bostadsbolaget Gnestahem och hos stadens 2 största privata hyresvärdar. Om du snabbt vill få ett lägenhetskontrakt rekommenderar vi att du lämnar en bostadsansökan hos samtliga hyresvärdar i Gnesta.

Lediga lägenheter15+


10120+


100020000+

Hyresvärdar


Gnestahem
I Gnesta äger den kommunala hyresvärden Gnestahem över 800 lägenheter för uthyrning. Man har även hyresrätter i de närliggande småortern Björnlunda, Laxne och Stjärnhov. I Gnesta söker man just nu nya hyresgäster till ledig lägenheter.

Innan du kan ansöka om att få hyra en bostad behöver du först registrera dig som bostadssökande hos Gnestahem. Varje dag som du står i bostadkön samlar du 1 köpoäng. Din köpoäng jämförs med andra sökandes när du lägger din ansökan om att hyra en specifik lägenhet.Privata hyresvärdar i Gnesta


Billy Gustafssons Fastigheter
I Gnesta har hyresvärden Billy Gustafssons Fastigheter 1 ledig lägenhet (en fyra) för uthyrning. Om du söker en annan lägenhetsstorlek kan du istället lämna en intresseanmälning för att hyra lägenhet.

Telefon: 0156-170 40
E-post: info@fastighetsabbg.se
Hemsida: www.fastighetsabbg.se


MUG Förvaltning
Lägenheter på Västra Storgatan och Nygatan i centrala Gnesta. På deras hemsida kan du se om det ligger ute någon ledig lägenhet för uthyrning.

Telefon: 070-799 13 74
E-post: mats@mugab.se
Hemsida: www.mugab.se