1 RUM 2 RUM 3 RUM 4 RUM 5+ RUM

Bostad i Gnesta

Alla lediga lägenheter i Gnesta

I Gnesta hittar du via oss alla lediga lägenheter hos det kommunala bostadsbolaget Gnestahem och hos stadens 2 största privata hyresvärdar. Om du snabbt vill få ett lägenhetskontrakt rekommenderar vi att du lämnar en bostadsansökan hos samtliga hyresvärdar i Gnesta.

Lediga lägenheter

Bevaka nya lediga lägenheterAndrahand

Lägg in gratis andrahands-annons

Hyresvärdar


Gnestahem
I Gnesta äger den kommunala hyresvärden Gnestahem över 800 lägenheter för uthyrning. Man har även hyresrätter i de närliggande småortern Björnlunda, Laxne och Stjärnhov. I Gnesta söker man just nu 1 nya hyresgäster till ledig lägenheter.

Innan du kan ansöka om att få hyra en bostad behöver du först registrera dig som bostadssökande hos Gnestahem. Varje dag som du står i bostadkön samlar du 1 köpoäng. Din köpoäng jämförs med andra sökandes när du lägger din ansökan om att hyra en specifik lägenhet.Privata hyresvärdar i Gnesta


Billy Gustafssons Fastigheter
I Gnesta har hyresvärden Billy Gustafssons Fastigheter 1 ledig lägenhet (en fyra) för uthyrning. Om du söker en annan lägenhetsstorlek kan du istället lämna en intresseanmälning för att hyra lägenhet.

Telefon: 0156-170 40
E-post: info@fastighetsabbg.se
Hemsida: www.fastighetsabbg.se


MUG Förvaltning
Lägenheter på Västra Storgatan och Nygatan i centrala Gnesta. På deras hemsida kan du se om det ligger ute någon ledig lägenhet för uthyrning.

Telefon: 070-799 13 74
E-post: mats@mugab.se
Hemsida: www.mugab.se