1 RUM 2 RUM 3 RUM 4 RUM 5+ RUM

Bostad i Gnesta

Bevaka lediga lägenheter i Gnesta

Vi är en webbtjänst som låter dig bevaka utbudet av lediga lägenheter från hyresvärdarna i Gnesta samt andrahandsmarknaden. Via oss ser du kontaktuppgifter till uthyrare av lediga lägenheter i Gnesta. Du behöver själv ansöka hos den enskilda uthyraren.

Lediga lägenheter15+


10120+


100020000+

Hyresvärdar

Vi visar kontaktuppgifter till Gnestas hyresvärdar. Du behöver själv ta kontakt med och registrera dig hos respektive hyresvärd för att ansöka om bostad hos dem.
Gnestahem
I Gnesta äger den kommunala hyresvärden Gnestahem över 800 lägenheter. Man har även hyresrätter i de närliggande småortern Björnlunda, Laxne och Stjärnhov. Innan du kan ansöka om att få hyra en bostad behöver du först registrera dig som bostadssökande hos Gnestahem. Varje dag som du står i hyresvärdens bostadkö samlar du 1 köpoäng. Din köpoäng jämförs med andra sökandes när du lämnar din ansökan om att hyra en specifik lägenhet.Privata hyresvärdar i Gnesta


Billy Gustafssons Fastigheter
En privat hyresvärd som förvaltar ett större antal hyresrätter i Gnesta. Det totala beståndet uppgår till 149 lägenheter på orten. De är belägna på Stora Torget, Östra Storgatan, Nivågången och Platåvägen.

Telefon: 0156-170 40
E-post: info@fastighetsabbg.se
Hemsida: www.fastighetsabbg.se


MUG Förvaltning
Lägenheter på Västra Storgatan och Nygatan i centrala Gnesta. På deras hemsida kan du se om det ligger ute någon ledig lägenhet för uthyrning.

Telefon: 070-799 13 74
E-post: mats@mugab.se
Hemsida: www.mugab.se