1 RUM 2 RUM 3 RUM 4 RUM 5+ RUM

Bostad i Gnesta

Sök lediga lägenheter i Gnesta

Hos oss hittar du nästan alla lediga lägenheter i Gnesta. Du kan fritt söka bland de 5 lägenheter som ligger ute för uthyrning och efter registrering se hur du kontaktar den hyresvärd som du vill hyra bostad av. Vi listar främst förstahandskontrakt. Via oss hittar du lediga bostäder från flera privata hyresvärdar i Gnesta.

Lediga lägenheter


15+


10120+


100020000+

Önskar hyra


Lägg in din egen annons gratis

Hyresvärdar

Gnestahem
Det kommunala bostadsbolaget Gnestahem förvaltar närmare 900 hyreslägenheter i Gnesta. I kommunen har man bestånd i Gnesta, Stjärnhov och Björnlunda. Vakanta bostäder publiceras och ansöks på hyresvärdens hemsida, för att kunna söka behöver du ha registrerat dig.Privata hyresvärdar i Gnesta


Billy Gustafssons Fastigheter
En privat hyresvärd som förvaltar ett större antal hyresrätter i Gnesta. Det totala beståndet uppgår till 149 lägenheter på orten. De är belägna på Stora Torget, Östra Storgatan, Nivågången och Platåvägen.

Telefon: 0156-170 40
E-post: info@fastighetsabbg.se
Hemsida: www.fastighetsabbg.se


MUG Förvaltning
Privata fastighetsägaren MUG Förvaltning har i Gnesta två fastigheter med hyreslägenheter. Fastigheterna består av tre våningar och har grönområden utanför ytterdörren. Bostadssökande kan maila hyresvärden och där inkludera personuppgifter samt bostadsönskemål.

Telefon: 070-799 13 74
E-post: mats@mugab.se
Hemsida: www.mugab.se