1 RUM 2 RUM 3 RUM 4 RUM 5+ RUM

Bostad i Gnesta

Bevaka lediga lägenheter i Gnesta

Vi är en webbtjänst som låter dig bevaka utbudet av lediga lägenheter från hyresvärdarna i Gnesta samt andrahandsmarknaden. Via oss ser du kontaktuppgifter till uthyrare av lediga lägenheter i Gnesta. Du behöver själv ansöka hos den enskilda uthyraren.

Lediga lägenheter15+


10120+


100020000+

Hyresvärdar

Vi visar kontaktuppgifter till Gnestas hyresvärdar. Du behöver själv ta kontakt med och registrera dig hos respektive hyresvärd för att ansöka om bostad hos dem.
Gnestahem
Det kommunala bostadsbolaget Gnestahem förvaltar närmare 900 hyreslägenheter i Gnesta. I kommunen har man bestånd i Gnesta, Stjärnhov och Björnlunda. Vakanta bostäder publiceras och ansöks på hyresvärdens hemsida, för att kunna söka behöver du ha registrerat dig.Privata hyresvärdar i Gnesta


Billy Gustafssons Fastigheter
En privat hyresvärd som förvaltar ett större antal hyresrätter i Gnesta. Det totala beståndet uppgår till 149 lägenheter på orten. De är belägna på Stora Torget, Östra Storgatan, Nivågången och Platåvägen.

Telefon: 0156-170 40
E-post: info@fastighetsabbg.se
Hemsida: www.fastighetsabbg.se


MUG Förvaltning
Privata fastighetsägaren MUG Förvaltning har i Gnesta två fastigheter med hyreslägenheter. Fastigheterna består av tre våningar och har grönområden utanför ytterdörren. Bostadssökande kan maila hyresvärden och där inkludera personuppgifter samt bostadsönskemål.

Telefon: 070-799 13 74
E-post: mats@mugab.se
Hemsida: www.mugab.se