1 RUM 2 RUM 3 RUM 4 RUM 5+ RUM

Hyresvärdar i Gnesta


Vi listar alla kommunala och privata hyresvärdar i Gnesta. Via vår lista kan du se alla hyresvärdar i Gnesta som du kan söka förstahandskontrakt hos.

Gnestahem
Det kommunala bostadsbolaget Gnestahem förvaltar närmare 900 hyreslägenheter i Gnesta. I kommunen har man bestånd i Gnesta, Stjärnhov och Björnlunda. Vakanta bostäder publiceras och ansöks på hyresvärdens hemsida, för att kunna söka behöver du ha registrerat dig.

Billy Gustafssons Fastigheter
En privat hyresvärd som förvaltar ett större antal hyresrätter i Gnesta. Det totala beståndet uppgår till 149 lägenheter på orten. De är belägna på Stora Torget, Östra Storgatan, Nivågången och Platåvägen.

Telefon: 0156-170 40
E-post: info@fastighetsabbg.se
Hemsida: www.fastighetsabbg.se


MUG Förvaltning
Privata fastighetsägaren MUG Förvaltning har i Gnesta två fastigheter med hyreslägenheter. Fastigheterna består av tre våningar och har grönområden utanför ytterdörren. Bostadssökande kan maila hyresvärden och där inkludera personuppgifter samt bostadsönskemål.

Telefon: 070-799 13 74
E-post: mats@mugab.se
Hemsida: www.mugab.seHur hittar jag privata hyresvärdar i Gnesta utan kö?

Det snabbaste sättet för dig som nyinflyttad i Gnesta att hitta ett förstahandskontrakt är att ansöka om bostad hos privata hyresvärdar utan kö. I vår hyresvärdslista kan du se alla privata bostadsbolag i Gnesta. Många av dessa hyresvärdar tillämpar inte bostadskö utan väljer fritt bland de bostadssökande vem som skall kallas till lägenhetsvisning.

Vilka hyresvärdar har lediga lägenheter i Gnesta?

Vi uppdaterarar flera gånger om dagen utbudet av lediga lägenheter hos de privata och kommunala hyresvärdarna i Gnesta. Hos oss kan du se listor med alla Gnestas hyresvärdar samt i realtid se utbudet av lediga lägenheter hos dem.