Information om Gnestahem

Gnestahem är ett kommunalägt bostadsbolag i Gnesta kommun som förvaltar 800 lägenheter. Att kommunen står som ägare till bostadsbolaget innebär att merparten av vinsten återinvesteras i att upprätthålla en hög servicenivå.

Målsättningen för Gnestahem är att du som hyresgäst skall trivas med din lägenhet, att din bostad skall hålla en bra och hög standard och att du skall känna dig trygg i ditt bostadsområde. Söker du lägenhet i Gnesta vill man vara den naturliga startpunkten för dig.

Merparten av Gnestahems lägenheter ligger i tätorten Gnesta, men man äger även lägenheter i Björnlunda och i Stjärnhov. På hyresvärdens hemsida hittar du lediga lägenheter i Gnesta. Lediga lägenheter förmedlas till de sökande utefter deras inbördes kötid. Du behöver sålunda registrera dig på Gnestahem.se för att börja samla ihop kötid.

Kontakta Gnestahem
Adress: Thulegatan 4, Gnesta
Telefon: 0158-36820
E-post: info@gnestahem.se
Hemsida: www.gnestahem.se

Lediga lägenheter

Du behöver själv lämna din bostadsansökan direkt till hyresvärden. Vi bevakar och visar dig lägenhetsutbudet hos Gnestahem men du kan inte ansöka via oss. Din bostadsansökan behöver du lämna direkt till hyresvärden via www.gnestahem.se.Visa fler lediga lägenheter i Gnesta