Bostad hos Gnestahem

Gnestahem är ett kommunalägt bostadsbolag i Gnesta kommun som förvaltar 800 lägenheter för uthyrning till allmänheten. Att kommunen står som ägare till bostadsbolaget innebär att merparten av vinsten återinvesteras i att upprätthålla en hög servicenivå.

Målsättningen för Gnestahem är att du som hyresgäst skall trivas med din lägenhet, att din bostad skall hålla en bra och hög standard och att du skall känna dig trygg i ditt bostadsområde. Söker du lägenhet i Gnesta vill man vara den naturliga startpunkten för dig.

Merparten av Gnestahems lägenheter ligger i tätorten Gnesta, men man kan även erbjuda lägenheter i Björnlunda och i Stjärnhov. Just nu söker Gnestahem nya hyresgäster till 2 lediga lägenheter i Gnesta. Välj bland lägenheterna i vår lägenhetslista och skicka in ansökningar för den eller de lägenheter som du är intresserad av att hyra.

Lediga lägenheter förmedlas till de sökande utefter deras inbördes kötid. Vi rekommenderar att du registrerar dig som bostadssökande hos Gnestahem om du snabbt vill få erbjudande om att hyra bostad.

Kontakta Gnestahem
Adress: Thulegatan 4, Gnesta
Telefon: 0158-36820
E-post: info@gnestahem.se
Hemsida: www.gnestahem.se

Lediga lägenheter

Visa alla lediga lägenheter i Gnesta