1 RUM 2 RUM 3 RUM 4 RUM 5+ RUM

Bostad i Gnosjö

Bevaka lediga lägenheter i Gnosjö

Vi är en webbtjänst som låter dig bevaka utbudet av lediga lägenheter från hyresvärdarna i Gnosjö samt andrahandsmarknaden. Via oss ser du kontaktuppgifter till uthyrare av lediga lägenheter i Gnosjö. Du behöver själv ansöka hos den enskilda uthyraren.

Lediga lägenheter15+


10120+


100020000+

Hyresvärdar

Vi visar kontaktuppgifter till Gnosjös hyresvärdar. Du behöver själv ta kontakt med och registrera dig hos respektive hyresvärd för att ansöka om bostad hos dem.
Järnbäraren Fastigheter
Kommunalägt fastighetsbolag i Gnosjö. Järnbäraren har bostadsfastigheter på flertalet adresser i Gnosjö. Registrera dig som bostadssökande på Jarnbararen.se om vill visa intresse för hyresvakanser.Privata hyresvärdar i Gnosjö


Bostaden i Gnosjö AB
I stadsdelen Furuhall i Gnosjö förvaltar den privata hyresvärden Bostaden i Gnosjö 215 lägenheter för uthyrning. Hos Bostaden i Gnosjö finns ofta många lediga lägenheter att välja mellan. Bostäder finns i storlek från 42 till 86 kvm.

Telefon: 070 - 795 75 03
Hemsida: www.bostadenignosjo.se


Bofast AB
Privata hyresvärden Bofast förvaltar i Gnosjö lägenheter från 1 till 4 rum och kök. Totalt uppgår bostadsbeståndet till 40 hyreslägenheter. Samtliga lägenheter ligger med bästa läge nära Järnvägsstationen.

Telefon: 0345-408 40
E-post: info@bofast.se
Hemsida: www.bofast.se


MAPE fastigheter
I närliggande orten Hillerstorp, bara 8 km från Gnosjö, har den privata hyresvärden MAPE Fastigheter 100 hyreslägenheter. Om du vill bo nära landet på pendlingsavstånd till Gnosjö kan en lägenhet från MAPE Fastigheter vara vad du söker. Ring och anmäl ditt intresse om du vill hyra lägenhet.

Telefon: 0370-26360
E-post: info@mape.nu
Hemsida: www.mape.nu