1 RUM 2 RUM 3 RUM 4 RUM 5+ RUM

Bostad i Gnosjö

Bevaka lediga lägenheter i Gnosjö

Vi är en webbtjänst som låter dig bevaka utbudet av lediga lägenheter från hyresvärdarna i Gnosjö samt andrahandsmarknaden. Via oss ser du kontaktuppgifter till uthyrare av lediga lägenheter i Gnosjö. Du behöver själv ansöka hos den enskilda uthyraren.

Lediga lägenheter15+


10120+


100020000+

Hyresvärdar

Vi visar kontaktuppgifter till Gnosjös hyresvärdar. Du behöver själv ta kontakt med och registrera dig hos respektive hyresvärd för att ansöka om bostad hos dem.
Järnbäraren Fastigheter
Kommunalägt fastighetsbolag i Gnosjö. Järnbäraren har bostadsfastigheter på flertalet adresser i Gnosjö. Registrera dig som bostadssökande på Jarnbararen.se om vill visa intresse för hyresvakanser.Privata hyresvärdar i Gnosjö


Bostaden i Gnosjö AB
Privat fastighetsbolag verksamt i Gnosjö. Bostadsbeståndet på orten uppgår till 215 lägenheter. Samtliga bostäder är belägna i området Furuhall. Du är välkommen att kontakta hyresvärden om du söker bostad i Gnosjö.

Telefon: 070 - 795 75 03
Hemsida: www.bostadenignosjo.se


Bofast AB
Förvaltar 40 hyresrätter i Gnosjö. De är relativt jämt fördelade storleksmässigt från 1-4 rum och kök. Bostäderna är belägna på Liegatan, Ploggatan, Vagngatan och Vältgatan, belägna i tvåvåningshus eller lägenheter i markplan.

Telefon: 0345-408 40
E-post: info@bofast.se
Hemsida: www.bofast.se