1 RUM 2 RUM 3 RUM 4 RUM 5+ RUM

Bostad i Gnosjö

Sök lediga lägenheter i Gnosjö

Hos oss hittar du nästan alla lediga lägenheter i Gnosjö. Du kan fritt söka bland de 0 lägenheter som ligger ute för uthyrning och efter registrering se hur du kontaktar den hyresvärd som du vill hyra bostad av. Vi listar främst förstahandskontrakt. Via oss hittar du lediga bostäder från flera privata hyresvärdar i Gnosjö.

Lediga lägenheter


15+


10120+


100020000+

Önskar hyra


Lägg in din egen annons gratis

Hyresvärdar

Järnbäraren Fastigheter
Som kommunalt bostadsbolag i Gnösjö förvaltar Järnbäraren Fastigheter ett bestånd av hyreslägenheter och lokaler i kommunen. Utöver bostäder i centralorten Gnosjö hittas lägenheter i fyra andra av kommunens orter. Intresseanmälan lämnas på hyresvärdens hemsida.Privata hyresvärdar i Gnosjö


Bostaden i Gnosjö AB
Privat fastighetsbolag verksamt i Gnosjö. Bostadsbeståndet på orten uppgår till 215 lägenheter. Samtliga bostäder är belägna i området Furuhall. Du är välkommen att kontakta hyresvärden om du söker bostad i Gnosjö.

Telefon: 070 - 795 75 03
Hemsida: www.bostadenignosjo.se


Bofast AB
Förvaltar 40 hyresrätter i Gnosjö. De är relativt jämt fördelade storleksmässigt från 1-4 rum och kök. Bostäderna är belägna på Liegatan, Ploggatan, Vagngatan och Vältgatan, belägna i tvåvåningshus eller lägenheter i markplan.

Telefon: 0345-408 40
E-post: info@bofast.se
Hemsida: www.bofast.se