1 RUM 2 RUM 3 RUM 4 RUM 5+ RUM

Bostad i Gnosjö

Bevaka lediga lägenheter i Gnosjö

Vi är en webbtjänst som låter dig bevaka utbudet av lediga lägenheter från hyresvärdarna i Gnosjö samt andrahandsmarknaden. Via oss ser du kontaktuppgifter till uthyrare av lediga lägenheter i Gnosjö. Du behöver själv ansöka hos den enskilda uthyraren.

Lediga lägenheter15+


10120+


100020000+

Hyresvärdar

Vi visar kontaktuppgifter till Gnosjös hyresvärdar. Du behöver själv ta kontakt med och registrera dig hos respektive hyresvärd för att ansöka om bostad hos dem.
Järnbäraren Fastigheter
Som kommunalt bostadsbolag i Gnösjö förvaltar Järnbäraren Fastigheter ett bestånd av hyreslägenheter och lokaler i kommunen. Utöver bostäder i centralorten Gnosjö hittas lägenheter i fyra andra av kommunens orter. Intresseanmälan lämnas på hyresvärdens hemsida.Privata hyresvärdar i Gnosjö


Bostaden i Gnosjö AB
Privat fastighetsbolag verksamt i Gnosjö. Bostadsbeståndet på orten uppgår till 215 lägenheter. Samtliga bostäder är belägna i området Furuhall. Du är välkommen att kontakta hyresvärden om du söker bostad i Gnosjö.

Telefon: 070 - 795 75 03
Hemsida: www.bostadenignosjo.se


Bofast AB
Förvaltar 40 hyresrätter i Gnosjö. De är relativt jämt fördelade storleksmässigt från 1-4 rum och kök. Bostäderna är belägna på Liegatan, Ploggatan, Vagngatan och Vältgatan, belägna i tvåvåningshus eller lägenheter i markplan.

Telefon: 0345-408 40
E-post: info@bofast.se
Hemsida: www.bofast.se