1 RUM 2 RUM 3 RUM 4 RUM 5+ RUM

Hyresvärdar i Gnosjö


Vi listar alla kommunala och privata hyresvärdar i Gnosjö. Via vår lista kan du se alla hyresvärdar i Gnosjö som du kan söka förstahandskontrakt hos.

Järnbäraren Fastigheter
Som kommunalt bostadsbolag i Gnösjö förvaltar Järnbäraren Fastigheter ett bestånd av hyreslägenheter och lokaler i kommunen. Utöver bostäder i centralorten Gnosjö hittas lägenheter i fyra andra av kommunens orter. Intresseanmälan lämnas på hyresvärdens hemsida.

Bofast AB
Förvaltar 40 hyresrätter i Gnosjö. De är relativt jämt fördelade storleksmässigt från 1-4 rum och kök. Bostäderna är belägna på Liegatan, Ploggatan, Vagngatan och Vältgatan, belägna i tvåvåningshus eller lägenheter i markplan.

Telefon: 0345-408 40
E-post: info@bofast.se
Hemsida: www.bofast.seHur hittar jag privata hyresvärdar i Gnosjö utan kö?

Det snabbaste sättet för dig som nyinflyttad i Gnosjö att hitta ett förstahandskontrakt är att ansöka om bostad hos privata hyresvärdar utan kö. I vår hyresvärdslista kan du se alla privata bostadsbolag i Gnosjö. Många av dessa hyresvärdar tillämpar inte bostadskö utan väljer fritt bland de bostadssökande vem som skall kallas till lägenhetsvisning.

Vilka hyresvärdar har lediga lägenheter i Gnosjö?

Vi uppdaterarar flera gånger om dagen utbudet av lediga lägenheter hos de privata och kommunala hyresvärdarna i Gnosjö. Hos oss kan du se listor med alla Gnosjös hyresvärdar samt i realtid se utbudet av lediga lägenheter hos dem.